Παναθηναϊκός

πηραμε πρκατσιν στο μπασκετ για 6 μηνες

για ποδοσφαιρο ο μαντζιος λογικα θα φυγει και ακουγεται για χριστοδουλοπουλο με ανταλλαγη παπαδοπουλου

Τι μου θυμίζει , τι μου θυμίζει ? ΑΑ, κάτι τέτοιο δεν πήγατε να κάνετε και με Γκέκα ? Υπάρχει περίπτωση να πάει ο Παπαδόπουλος στον ΠΑΟΚ ? Μεγάλη εκτίμηση έχετε στους παίχτες σας, δηλαδή αν δεν ήταν αρχηγός που θα τον στέλνατε ? Λεβαδειακό ? Όλα αυτά, αν όντως ισχύει μια τέτοια λογική, η οποία ωστόσο θα ενισχύσει τον ΠΑΟ.

αν παει θα παει για 6 μηνες…εκτος αν προτιμαει να ναι στο ψυγειο και να ψαχνει με τα χιλια ζορια να βρει καλη ομαδα…

ξερει κανεις ποτε λυγει το συμβολαιο του?

που τα διάβασες αυτά?

οσο για τον μαντζιο φανταζομαι ειναι γνωστο…η αιντραχτ επιμενει καθε μερα και μην ξεχνας οτι πηραμε τον πετροπουλο… οσο για την ανταλλαγη το χω διαβασει μονο στη γατα :lol: :lol: …αλλα για χριστοδουλοπουλο μονο του, λεει και το γκολ κ σπορτντει…

no comments

ρε rock αγορι μου κι εγω βαζελος ειμαι και τον θελω τον χριστοδουλοπουλο,
αλλα μην τρως αμασητα οτι διαβαζεις…

κι ας παραλειψουμε τις επιθυμιες των παιχτων…

ξερεις ποσα παιρνει ο παπαδοπουλος…? 800 χιλιαρικα…

που θα τα βρει ο ζαγορακης που εχει χρεη μονο απο τοκους στο δημοσιο 30 εκατομμυρια…

μην λεμε οτι θελουμε… [-X

Μαγκες,μη παιδευεστε.Χριστοδουλοπουλο παιρνει αυτοματος οποιος εχει 5 εκατομυριακια αυτοματως(αυτη ειναι η ρητρα αν θυμαμαι καλα)

Το χριστοδουλοπουλο αυτη τη στιγμη τον πληρωνουμε 150 χιλιαρικα και θα παρουμε τον παπ με 800?:lol: :lol: :lol:

Ας γελασουμε

Ασε που ειναι και 10 φορες καλυτερος ο λαζαρος

ο μαντζιος στην αιντραχτ δανεικος για 6 μηνες !!! αυτα ειναι…

Ακουστε το παρακατω.Ο Παναθηναικος ψαχνει για κεντρικο παιχτη α Αργεντινο.Πιθανοτατα ο D’Alessandro της Real Zaragosa.:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

Θα αφησει το γαμο να παει για πουρναρια?Ελεος!!!

Γιατί ο πρώτος είναι που θα το κάνει?Αν είναι καλά τα φράγκα…Τα παραδείγματα άπειρα…

Αν μεινει στην Ζαραγκοζα θα τον φαει η αγωνια αν θα παιξει του χρονου στην Ευρωπη…
Τουλαχιστον στον ΠΑΟ φετος θα σηκωσει το ΟΥΕΦΑ!!!:stuck_out_tongue: :yahoo: :yahoo: :drunk: :drunk: :drunk: :–

Ναι μωρη Πανάθα τρελανε μας!!!:bow: :vibrate: :vibrate: :yahoo: :yahoo:

Φιλε για τον παναθηναικο πιστευω οτι στην μπαλα τουλαχιστον η ομαδα πρεπι να φτιαξει κορμο απως ειχε πριν χρονια για εχει ξεπεσει και εγω παναθηναικος ειμαι και την ποναω. Οσον αναφορα το μπασκετ ειναι ΠΡΑΣΙΝΟ

Δυστυχως πολλά πρεπει να φτιάξει η ομαδα…Αλλα μεχρι τότε…ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ!!!

το θεμα ομως ειναι να παρουμε και κανα πρωταθλημα ετσι?

Ο Ντ Αλεσσαντρο μαλλον παει Σαν Λορεντζο.

Αμα το εβλεπε δεν θα ειμασταν εκει που ειμαστε θαειχαμε ομαδαρα οπως και στο μπασκετ

Γιατί κλαίγονται στον ΠΑΟ που δεν πέφτουν λεφτά? Δεν βλέπουν τον μπασκετικό Ολυμπιακό, να καταλάβουν ότι τα λεφτά είναι το τελευταίο? :frowning:

Δημητρη, σου εχει ταξει κατι ο Τζιγγερ?:stuck_out_tongue: