Παναθηναϊκός

είναι καλός πελάτης μωρέεεε :lol:

μετα τον δανεισμο του μαντζιου πηραμε ΜΑΝΟΥΤΣΟ!!! ετσι ρε!!!

Ποστιγκα, Μανουτσο, Πετροπουλος.
Αρα το προβλημα του ΠΑΟ ηταν στα φορ.

Εντιτ: Ακυρο για Πετροπουλο. Θα παει δανεικος. Μαντεψτε που!! Στον ΟΦΗ!!! :lol:

αν ειναι ετσι οπως λες γιατι δεν πηγε κ ο τσιγκας στον οφη που τον ηθελε τρελα?..

Για ξεκαρφωμα…χαχαχαχα!

μακαρι να αποκλειστει η ανγκολα να ρθει ο ΘΕΟΣ ο ΜΑΝΟΥΤΣΟ…μιλαμε θα βγαλει ματια…ειναι μεγαλος παιχτης

ο μορις επιστρεφει…

Ε ναι ρε φιλε, δηλαδη αν ειχαμε βαλει 5 γκολ στο Καραϊσκακι δεν σας ειχαμε?:stuck_out_tongue:

Καλα, το προαιωνιο κομπλεξ με τον ΟΦΗ παραμενει βλεπω αναλοιωτο οσους βαθμους και αν χασουμε απο αυτους ε. Κανονικα δεν αξιζε ουτε κουοτ να κανω…

MORIS RETURNS!:twisted:

δηλωσεις γιουρκα στο μαξιμ

Τι δεν σου λείπει από το ελληνικό πρωτάθλημα;

Η ατμόσφαιρα που υπήρχε στα ντέρμπι. Πας να πάρεις την μπάλα και σε φτύνουν και σου πετάνε μπουκάλια…Μετά το ματς σε περιμένουν έξω από το πούλμαν και σου πετάνε πέτρες ή σου σπάνε το αυτοκίνητο.

Σε ποιο ματς σου έτυχαν όλα αυτά;

Αυτό που θυμάμαι χαρακτηριστικά είναι το φημισμένο ματς στην Ριζούπολη, όπου χάσαμε με 3-0. Εκείνη την ημέρα, δεν έπρεπε καν να κατέβουμε από το πούλμαν. Έπρεπε να γυρίσουμε και να φύγουμε.

Γιατί δεν το κάνατε;

Δεν μπορούσαμε να λειτουργήσουμε από μόνοι μας. Για το γεγονός ότι έγινε το ματς, πάνω απ΄ όλα ήταν λάθος της διοίκησης. Έπρεπε να πει “πάρτε το ματς, πάρτε και το πρωτάθλημα. Σας το χαρίζουμε. Εμείς δεν διακινδυνεύουμε την σωματική ακεραιότητά των ποδοσφαιριστών μας”. Ο οδηγός του λεωφορείου έπρεπε να βάλει όπισθεν και να φύγουμε. Και ας τιμωρηθούμε.

Επειδή έχουν ακουστεί πολλοί αστικοί μύθοι γιʼ αυτόν τον αγώνα, θα μας λύσεις μερικές απορίες. Τι επικρατούσε στα αποδυτήρια, τι έγινε στην φυσούνα, στο γήπεδο;

Με το που φτάνουμε στο γήπεδο, βλέπουμε ότι είμαστε περικυκλωμένοι από οπαδούς. Η αστυνομία δεν έκανε τίποτα απολύτως. Από την κερκίδα μας πέταγαν τεράστια τούβλα. Μερικά από αυτά βρήκαν τα τζάμια του πούλμαν και τα έσπασαν. Επαναλαμβάνω ότι οι αστυνομικοί απλώς κοίταγαν και είχαν κατεβασμένες τις ασπίδες. Ο φροντιστής της ομάδας τους φώναζε “δεν ντρέπεστε; Γιατί δεν βάζετε τις ασπίδες να περάσουν οι παίκτες” και αυτοί τον κοίταζαν.

Δεκαπέντε λεπτά αφού είχαμε μπει στα αποδυτήρια, σπάει η πόρτα και μπαίνουν μέσα τέσσερις φουσκωτοί με διακριτικά εταιρείας σεκιούριτι που αρχίζουν να μας βρίζουν με φράσεις όπως “θα σας γ…ε”.

Τα υπόλοιπα τα είδατε. Μπήκαμε στο γήπεδο και μας σημάδευαν με πιστόλια με φωτοβολίδες. Ούτε προθέρμανση κάναμε, ούτε παιχνίδι παίξαμε. Είχαμε το μυαλό μας στην κερκίδα. Μην μας πάρει καμιά φωτοβολίδα στο μάτι ή στο λαιμό. Πώς να παίξεις μπάλα μετά; Και μετά βγαίνει και ο κ. Φιλιππίδης- τότε πρόεδρός μας- και μας λέει “έχουν δίκιο που σας είπαν κότες”. Αντί να μας υποστηρίξει μας εξέθεσε κιόλας. Βέβαια, ο ίδιος δεν ήταν στο γήπεδο, έκατσε στο σπίτι του να δει το ματς.

Τι απαντήσατε στον Φιλιππίδη ως ποδοσφαιριστές μιας ομάδας που πήγαν ως “πρόβατα επί σφαγή” σε ένα ματς που έκρινε έναν τίτλο;

Ο Βαζέχα και ο Καραγκούνης του απάντησαν. Ο Χρήστος του είπε “εμείς τουλάχιστον απʼ ότι θυμάμαι ήμασταν εκεί. Εμείς πήγαμε στο γήπεδο” και ο “Κάρα” “πώς να παίζαμε; Κινδυνεύαμε να μας βγάλουν το μάτι με τις φωτοβολίδες”. Πάντως, αυτό το ματς ήταν για να γίνει έτσι. Ήταν για να χάσουμε. Ξέχασε το.

Είναι κίνητρο για σένα το χαμένο πρωτάθλημα της Ριζούπολης για να γυρίσεις κάποια στιγμή στον Παναθηναϊκό και να “πάρεις το αίμα σου πίσω”;

Όχι, δεν σκέφτομαι έτσι. Δεν θέλω να γυρίσω για να εκδικηθώ. Άλλωστε, με τον Παναθηναϊκό πήρα νταμπλ την επόμενη χρονιά. Στόχος μου ήταν να παίξω στο εξωτερικό και όχι να πάρω 10 ελληνικά πρωταθλήματα. Πήρε εφτά ο Γιαννακόπουλος, δέκα ο Ανατολάκης. Μπράβο τους που το έκαναν, δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά εμένα ο στόχος μου ήταν άλλος. Ήθελα να παίξω έξω , ακόμα κι αν δεν έπαιρνα ποτέ κάποιον τίτλο

μετα απο 5 χρονια ρε???

τα ίδια είχε πει και ο Φύσσας (για τους φουσκωτούς)…τι ματς κι αυτό,ολόκληρη ιστορία…
αστικός μύθος έχει γίνει

[SIZE=“5”]ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΑΘΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ [/SIZE]

και για να μην ξεχνιώμαστε

[SIZE=“5”]ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ
ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
[/SIZE]

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13

π.κοκκαλη γ@μισαι παλιο πουστ@ρ@ που θα αμφισβητησεις το ετος ιδρυσης κ την ιστορια του συλλογου…ΜΑΛΑΚΑ

δωσε λινκ

[SIZE=“5”]Ροζ φανελα
Η πρωτη σου βαζελα[/SIZE]

ρε πεφυσιωμενε κοκκινη ηταν και οχι ροζ, και μην μου πεις οτι ξεβαψανε

κατσε τριτος και μη μιλας καθολου…βγαζουν γλωσσα και οι γαυροι …χαχαχα

Φίλε μου. Πρωταθλητής βγαίνει το Μάιο. Μέχρι τότε θα βγάζουμε όση γλώσσα θέλουμε. Αν είναι κάποιος να πρέπει να είναι πιο σεμνός, αυτός πρέπει να είσαι εσύ γιατί φαίνεται να ξέχασες το

[SIZE=“5”]4[/SIZE] [SIZE=“5”]-[/SIZE] [SIZE=“5”][SIZE=“3”]0[/SIZE][/SIZE]

αν νομιζεις οτι με τσουζει κανεις λαθος!!!
μιλατε και σεις για σεμνοτητα που οταν ησασταν 2οι υποτιθεται πως μας τη λεγατε… ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ

Ναι είμαι σίγουρος πως δε σε τσούζει καθόλου… ΧΟ ΧΟ ΧΟ

Πούλα Βαρδινογιάννη! Ρεζίλι έχεις κάνει τον ΠΑΟ!

Ζήτω ο Βγενόπουλος και οι 54,392 ζάμπλουτοι επιχειρηματίες που θέλουν να σώσουν τον ΠΑΟ από τα νύχια του Τζίγγερ