Παναθηναϊκός

δεν διαφωνω με αυτα που λες…
απλα θεωρω οτι για τα 2 πρωτα γκολ εχουν την ευθυνη οι 2 (δαρλας γκαλινοβιτς)
οταν στο 16 εισαι πισω 0-2 σε νοκ αουτ παιχνιδι - δεν νομιζω να υπαρχει η ψυχολογια μετα να παιξεις και να το γυρισεις - αλλο αν ειναι επαγγελματιες παιχτες και θα επρεπε να μπορουν ανταπεξελθουν σε τετοιες συνθηκες…
γενικα για κατσουρανη τι να πουμε - ειναι ανυπαρκτος απο τοτε που σταματησε να βαζει γκολ (αργος δεν τρεχει κανει πολλα λαθη κουραζεται) παλι καλα που ξεκινησε να τον αλλαζει κιολας
δεν θελω να υπεραστιστω κανενα παιχτη ή την αμυνα μας την οποια κραζω - απλα για το συγκεκριμενο παιχνιδι οι ευθυνες της ηττας και πιο συγκεκριμενα του 1-3 γιατι εχει διαφορα το 0-1 με το 1-3 πεφτουν σε αυτους…
ας προσεχαν προεδροι και λοιποι διηκουντες το γεναρη να επαιρναν παιχτη στο κεντρο της αμυνας και τετοιες φασεις θα τις καθαριζε (οπως και με καβαλα)…αλλα το +8 τους καθησυχαζε - δεν περιμεναν τετοια εξελιξη σε πρωταθλημα- παλι καλα για μας που ο οσφπ συνεχιζει να αυτοκτωνει…

ισως θα επρεπε να πω πως ειναι μια γενικοτερη παρατηρηση και οχι αποκλειστικα για το ματς της πεμπτης…

απλα στα ελληνικα ματς δεν(?) το καταλαβαινουμε.
το νοημα ειναι πως χαθηκε(?) ακομη μια ευκαιρια για κατι πραγματικα καλο στην ευρωπη για τον παο…
η αλλη καλη ευκαιρια ηταν τοτε με την ρειτζερς που οσο το θυμαμαι τοσο μου ανεβαινει η πιεση…
τοτε ο παο θα μπορουσε ανετα για τελικο…
αλλα οι ελληνικες ομαδες ειναι για τα μπαζα…
ναι, ο παο εχει κανει τρομερα πραγματα…
αλλα παρτο το μαμημενο ματς με την στανταρ…
ελεος δηλαδη…
τι αλλο περιμενουμε…

Αφου οι αρχηγοί μπαίνουν πρώτοι στο γήπεδο, τότε λογικά θα βγει μετά τον κλόουν του ΠΑΟ

Εγώ μαζί σου. Ο Δάρλας και Γκαλίνοβιτς φταίνε που στη σέντρα της Σταντάρ ήταν στην περιοχή του ΠΑΟ 3 παίκτες της Σταντάρ και 3 του ΠΑΟ και ο Δάρλας ανάμεσα σε 2 παίκτες της Σταντάρ.

αμα βλεπεις μεσους οταν κανει βολε ο αντιπαλος τερματζης να μην κολαν πανω στον αντιπαλο κλαφτα χαραλαμπε…(οταν δεν μπορεις να παρεις την κεφαλια κανε αυτο τουλαχιστον…)
λιγο νευρο μωρε…
δεν κανει κακο…

…Μονο εμενα τσαντισε η μη αποβολη του κηπουρου?

κηπουρος εγινε και ο σειταριδης αλλα περασε στα ψιλα…:wink:
οσο να πεις …

και ναι ειναι κοκκινη…
αλλα δεν θα αλλαζε τιποτα…

… στον επομενο αγωνα που δεν θα επαιζε με τον παναθηναικο

Χα χα τώρα το είδα αυτό…τι κίνηση “γίναντες του κατς” ήταν αυτή από τον κηπουρό? :lol: Σιγά μην τον αφήναν έξω από το ντέρμπι…:roll:

Μόνο εγώ χάρηκα που δεν τον απέβαλε; Τον θέλω τον Γενιτσαρίδη στο ντέρμπι. Θέλω αυτός να μαζεύει τις μπάλες απ’ τα δίχτυα. Καλά αν δεν βάλουμε σ’ αυτό το πράμα που παριστάνει την ομάδα 5 γκολ, να το παρατήσουμε το άθλημα.

Πρώτα πρώτα, βέβαια, προσοχή στο σημερινό ματς. Κάτι μου λέει ότι ο Αστέρας σήμερα δεν θα είναι αδιάφορος (όπως με την ομάδα του δημοσίου και τις γριές). Ξαφνικά σήμερα, θα αποκτήσει κίνητρο…

Α ρε Κηπουρε τι τους εχεις κανει…

Άλλη μια φορά αποδεικνύεται περίτρτανα ότι το να είσαι βάζελος και να “βλέπεις” μπάλα είναι έννοιες παράλληλες. Κόκκινη στον Νικοπολίδη λέει… :lol: :lol:

κρισπ, νομιζω οτι ο κανονισμος ετσι λεει

Προφανή θέση για γκολ λέει, έχει 3-4 παίκτες μπροστά του δεν την βλέπω εγώ.

Ο κανονισμός λέει απ’ την άλλη ότι κρατάμε καθυστερήσεις όταν οι παίκτες ξαπλώνουν “τραυματίες” στον αγωνιστικό χώρο.

Ε, καλά, είστε όμως …γαύροι! Δεν παίζεστε με τίποτα. 2 παίχτες του γαύρακα είναι, ο ένας δεξια κι ο άλλος αριστερα και όχι μπροστά του, θα είχε την εστία φάτσα στα 20 μέτρα και δεν είναι προφανής θέση για γκολ! όχι, είναι προφανής θέση για πέναλτι υπέρ του γαύρακα! ή θα προλάβαιναν τα κουτσούρια σας να καλύψουν εστία, που τρέχουν πιο αργά από γκαστρωμένη χελώνα!
Έλεος! Δεν παίζεστε με τίποτα… :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ό,τι πεις φίλε μου, εύχομαι στον Παναθηναϊκό και στον πρόεδρό του του χρόνου να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου ώστε ακόμα και τα τελευταία κατάλοιπα της παράγκας όπως το χτεσινό να εξαλειφθούν δια παντός. :smiley:

μαλλον ειναι κοκκινη…
αλλα δεν βλεπω κανεις να σχολιαζει το οτι και ο σειταριδης εκανε την ιδια αιτηση με τον νικοπολιδη για… κηπουρος…

τζιζζζζζζζζζζζζ…

Ειδες κατι περιεργα πραγματα ρε παιδι μου ε ??
Ακους εκει επαγγελματικη ομαδα να εχει κινητρο να νικησει…Μα με τι θρασος ε ??

#-o#-o#-o

Μη με τρελλένεις ρε συ κρισπ. Ποιός μίλησε για παράγκα. Μια φάση σχολιάσαμε και ποιός είναι ο κανονισμός στον όποίο εμπίπτει. Θα μπορούσε να έχει γίνει η φάση στο ματς ατρόμητος - ηρακλής ξέρω γω. Δεν είπα εγώ για παράγκα ή τίποτα τέτοιο. Απλά συζήτούσαμε μια συγκεκριμένη φάση. Τέλος.

Αμ δεν καταλαβαίνεις και τι λέω. Φυσικά και πρέπει να έχει κίνητρο. ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΟΜΩΣ!

Μωρε μια χαρα καταλαβαινω τι λες.

Απλα ειναι γελοιο να βλεπεις οι βαζελογαυροι να ψαχνουν και να κρινουν την αποδοση της καθε ομαδας με φρασεις του στυλ ‘‘μα γιατι με αυτους δεν επαιξε τοσο παθιασμενα’’ και ‘‘με εμας σκυλιασαν, με τους αλλους επαιξαν φιλικο’’.

Εχετε κανει το ελληνικο πρωταθλημα τσιφλικι σας… ΡΕ ΟΥΣΤ !