Παναθηναϊκός

Εγώ απλώς είπα ότι η ομάδα πρέπει να πάει έτοιμη να αντιμετωπίσει έναν σοβαρό αντίπαλο και όχι την παιδική χαρά που παρουσίασε ο αστέρας στα τελευταία ματς. Απλώς είπα να είμαστε έτοιμοι για μάχη. Το τι επιλέγει κάθε ομάδα να κάνει, είναι προφανώς δική της επιλογή και κρίνετε γι αυτήν. Όσο θέλω θα μιλάω και για τον παο και τον αστέρα και τον ηρακλή κτλ.

Τώρα στο ΟΥΣΤ έχεις δίκιο. Όχι τίποτα άλλο, να πάρει κι η γριά κανένα πρωτάθλημα:p

θα χορτασουμε μπαλα κ σημερα… αστερας-παο κ καπακι αρης-παοκ, 4 ωρες μπαλα… κ αν ολα πανε καλα θα το σηκωσουμε απο σημερα…8)

Το ότι θα έφτανα να υποστηρίζω τα σκουλήκια για να πάρω πρωτάθλημα, και μάλιστα να κινδυνεύω από τον μπάοκ και όχι από τους γαύρους, ε αυτό δεν το περίμενα ποτέ. Life is full of surprises…

Aν και δεν θελω να το πω…Κατα 90% το πηραν οι λαγοι…:?

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο[SIZE=“6”]ΟΛΕ!!![/SIZE]

μετα απο πολλες αγωνιστικες εκατσε η βαθμολογια οπως επρεπε να ειναι εδω κ πολυ καιρο… ε δε γινεται να σε κυνηγανε μεχρι το τελος οι ανυπαρκτοι…

μεγαλη ομαδα ο παοκ, με 2 τελικες σε ολο το ματς… κ λιγα εφαγε… κ αφου ειδε οτι δεν μπορουσε, αρχισε το ξυλο κ εμεινε με 9… κ μην ακουσω για διαιτησια γιατι κ το πεναλτυ ηταν πεντακαθαρο κ οι κοκκινες…

ε δεν χάνεται.

Παλιόπαιδο Λουκά μας κάνεις να έχουμε τύψεις.
Μόνο Πανάθα

:lol::lol:

μαλλον δεν λες και την απολυτη αληθεια…
ο παοκ εχασε δικαια
αλλα ο διαιτητης επαιζε για καποιον …και αυτος δεν ειναι ο αρης φυσικα…
οποιος δεν θελει να δει δεν βλεπει…
πεναλτυ και κοκκινες οκ…
αλλα ολη η διαιτησια και συμπεριφορα του ειναι τραγικη…

ο παο το παιρνει παναξια αλλα μην καρφωνεστε απο μονοι σας…

Συγχαρητηρια στον παναθηναικο για το παναξιο πρωταθλημα του…

Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη…

Αρχίσανε τα όργανα, χαχαχαχχαχα…Οι παοκτσήδες είναι οι χιερότεροι γκρινιάρηδες από όλους τελικά.

ρε παιδια ο παοκ δεν μπηκε ποτε στο ματς… τι του κλεψανε δηλαδη…
αντε να ειναι μια καρτα στο ναφτι κ μια στον καλβο που θυμαμαι…

στην αθλητικη κυριακη τι ωρα βγαινει ο μινος?? θα εχουμε ρεσιταλ…

περιμενες το σημερινο για να το δεις…?

μακράν.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος το παίρνει η καλύτερη ομάδα.

ξαναλεω,ειναι ποοολλλαααα τα λεφτα…

Παοξάκο (κοπιράιτ μπάι Σομνάμπουλιστ :D) τράβα αγόρι μου να ακούσεις ξανά το καινούριο Maiden και πούλο από το τόπικ της Πανάθας!

πατερας σε αντωνιου: “να μου φιλήσεις τον Βύντρα”

:lol::lol::lol:

Αρε Βυντρα… συνεχισε ετσι και θα φτασεις το Σισε στα γκολ μεχρι να τελειωσει το πρωταθλημα!! :stuck_out_tongue: Ξερετε τι ωρα αρχιζει την κυριακη ο αγωνας Παο-Οσφπ???

μεγαλη καψουρα εσεις οι βαζελοι με τον βυντρα:roll:

Και βέβαια όχι. Τα όμορφα χωριά όμορφα καίγονται και οι μικρές ομάδες χάνουν με μικροπρέπεια. Πάντα.

ολα τα παιχνιδια 7…