Παοκτσή άντε να γράψεις το ριβιουδάκι σου για το τελευταίο Maiden και άσε μας να χαιρόμαστε.
ΚΑΤΩ ΤΟ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!
Παοκτσή άντε να γράψεις το ριβιουδάκι σου για το τελευταίο Maiden και άσε μας να χαιρόμαστε.
ΚΑΤΩ ΤΟ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!
ομορφίες σήμερα αν και δεν παίξαμε καμία μπάλα την επόμενη κυριακή γυρνάω πατρίδα και γήπεδο:D
Παοκτσή, άντε να γράψεις το ριβιουδάκι σου για μέηντεν κι άσε μας να σηκώσουμε κούπα.
Γειά σου ρε [SIZE=7]Πανάθα[/SIZE], έπαιξες καλύτερη μπάλα φέτος και δίκαια είσαι πρώτη.
:bye::bye::bye:
Στο ρόλο του Μανώλη, ο Λουκάς ο Βύντρας!
Καλά ρε άχρηστοι, για αυτό δεν είπε κανείς τίποτα?
Το πάρτυ με τους πελάτες ξεκίνησε μια βδομάδα πριν από το γυναικείο βόλευ.
Τα κορίτσια με 3-1 τις γαυρίνες έδειξαν το δρόμο και σήκωσαν κύπελο.
http://www.sport-fm.gr/article/221413
http://www.sport-fm.gr/article/221426
Παντού παράγκες ρε!
Και πες το βόλεϋ να πάει στο διάλο αφού δεν παρακολουθώ, στον μΠΑΟΚ βγάζουν ανακοίνωση λες και η ομάδα τους έπαιξε μπάλα χθες και το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε αποκλειστικά από διαιτητικές αποφάσεις.
Red Rum ξύπνα ρε! Παίρνεις πρωτάθλημα στη μπάλα! Δεν χρειάζεται πλέον να πανηγυρίζεις για το… γυναικείο βόλλευ!
Ε καλά, δεν πειράζει κιόλας που ο ΠΑΟ είναι ΟΜΙΛΟΣ κι όχι μόνο ποδοσφαιρικό τμήμα και πανηγυρίζουμε για όλα του τα τμήματα που γαμάνε. Ούτε που είμαστε παντού από πάνω πειράζει.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.
2 μικρά θεματάκια τώρα που η χαρά του πιθανότατου πρωταθλήματος μπορεί να τα επισκιάζει.
Χρειάζεσαι άμυνα. Ίσως και 2 σέντερ μπακ, αλλά σίγουρα 1 και παίχτη που να κάνει τη διαφορά. Δεν είναι μόνο πως πελαγοδρομούν κάθε φορά που μπαλαδόρος τους παίζει ένας εναντίον ενός (Αγκουέρο, Φορλάν, Μπάρος, Ελάνο, Γιοβάνοβιτς). Είναι πως για να επιτεθείς σωστά η μπάλα από πίσω μπροστά πρέπει να κατεβαίνει σωστά. Και να κατεβάσει μπάλα ο Καντέ ή ο Σαριέγκι δε το θέλεις. Ο σουηδός έδειξε καλά στοιχεία, αλλά δεν ξέρω γιατί έσκασε (από ότι λένε) ή δεν άντεξε το βάρος.
Πάνω σε αυτό να έρθει η ώρα να αναγνωρίσουμε και κάποια πράγματα στον Κατσουράνη. Τα γκολ στην αρχή της χρονιάς είναι μόνο ένα μέρος της συνεισοφράς. Το μεγαλύτερο έχει να κάνει με αυτό που λέω και πιο πάνω. Από τον Κατσουράνη όταν περάσει η μπάλα συνήθως θα κατέβει. Ψάχνει την κάθετη πάσα και κάνει πολλή δουλειά, που φαίνεται όταν παίζει με τον Ζιλμπέρτο.
Ο παίκτης που πραγματικά αξιοποιήθηκε και βελτιώθηκε φέτος είναι ο Νίνης. Πέραν του ότι είναι στους πρώτους σε συμμετοχές, είναι μεγάλη η συνεισφορά του σε σημαντικές νίκες, είτε με γκολ, είτε με ασσιστ, είτε βοηρώντας στην κυκλοφορία. Στα 20 του γίνεται ένας εκ των βασικών συντελεστών ομάδας που παίρνει πρωτάθλημα.
Ο Νιόπλιας πρέπει να στηριχτεί να μείνει χρόνια.
Σε μια χρονιά που πας φουλ για νταμπλ είναι κάτι να θεωρείς κρίμα τη χαμένη ευκαιρία να προχωρήσεις στην Ευρώπη.
Και κάτι μου λέει ότι σύντομα θα ξεχαστεί και το μπάσκετ
Δεν ξερω αμα θα το παιρναμε παντως τον παοκ δεν τον αφησανε να παλεψει για την κουπα!
A γεια σου. Γενικά έχουμε ένα πρόβλημα στο να εκτιμάμε τους αμυντικούς χαφ στον Παναθηναϊκό. Εδώ πήγαμε να βγάλουμε παλτό τον Ζιλμπέρτο, βγάλαμε άχρηστους Μπασινά και Τζιόλη (δεν ήταν και άψογοι αλλά ούτε και τόσο χάλια όσο θέλαμε να λέμε) και αποθεώνουμε το Σιμάο!
Tώρα που πήραμε 7 βαθμούς διαφορά ασφαλείας, μπορούμε να χτυπήσουμε το ματσάκι με τη Στανταρ και να ξεκουράσουμε τους βασικούς στο παιχνίδι με το γαυρο?
Α δηλαδη ο Campora δεν σας εχωσε δικαια χτες ξερωγω…Ειχανε πληρωσει ΚΑΙ το ΧΑΛΚΙΑ.
δε με πειραζει οτι εχασα…με πειραζει ο τροπος που εχασα…ποσο μυαλο θελει να το καταλαβεις
Ε και γω προφανως για τον τροπο μιλησα:Με τα γκολ του Campora δεν χασατε?
Ποσο μυαλο θελει να το καταλαβεις?
απο οτι διαβασα σημερα, οι γαυροι ξεπερασαν καθε οριο γελοιοτητας… ο μιλισεβιτς απειλουσε (εσκαψες τον ταφο σου) κ κλωτσουσε το διαιτητη ο νταης αλλα οταν ειδε τους μπατσους να πλησιαζουν φωναζε “ειμαι η προσωπικη φρουρα του προεδρου” :lol::lol::lol: κοκοκο κοκοκο κοκοκοκοκο…
ουτε μεταξυ τους δεν μπορουν να συνεννοηθουν στα ψεματα γιατι ο προπονητης τους βγηκε κ δηλωσε οτι δικαια εχασαν…
βλεπεις οτι θελεις να δεις…
απο οτι εχω ακουσει, την κυριακη θα εχουμε χορογραφια-υπερθεαμα… περιμενω με αγωνια πως θα το υλοποιησουν…
κριμα που ειμαι στην 3 κ εχω χασει ολες τις χορογραφιες περυσι κ ειδικα φετος…
ελπιζω να την δειξει η tv…:naughty:
Εγω βλεπω οτι εδειξε η τηλεοραση και οτι ειδα με τα ματια μου.Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο.