Διαβάζω στο contra.gr για πέναλτι που έκανε ο Τζόρβας και δε δόθηκε; Ισχύει;
ισχύει.
η τηλεοραση εδειξε μονο τα γκολ φιλε μου…φυσικα αμα εβλεπες ολο το 90λεπτο θα καταλαβαινες πολλα περισσοτερα
Δεν ισχύει
Θα γινουμε τυφλα την πεμπτη μηπως και πιστεψουμε στην ανατροπη
Εγω λεω να ξεκινησεις απο τωρα!
Γιατι τουλαχιστον παιρνετε πρωταθλημα8)8)
Κατ’ εμε, ο πιο αναλατος πρωταθλητης των τελευταιων 10(at least) ετων
Τουλάχιστον όταν το πήρε ο γαύρος με Καλαμαριά είχε αλατοπίπερο
:lol:
Ανεκδοτακια της ημερας… Οποιος δεν βλεπει οτι ο Σιμαο στον φετινο παναθηναικο δεν πρεπει να βγαινει απο την εντεκαδα, ειναι μεγαλος αμαπαλιδης!!!
Πέστα ρε cynic, κιι εγώ αυτό θα έγραφα. Για να κόψουν οι υπόλοιποι όπως αυτός θέλουν βαλέ.
Άσε που έχουν βελτιωθεί οι μεταβιβάσεις του, δε σηκώνει τόσο πολύ τη μπάλα πλέον.
Εγώ που πέρυσι έλεγα τι κρατήσαμε αυτόν αντί του Μάτος, του βγάζω το καπέλο.
Ο διορατικός βάζελος:
Kαι δεν χρειάζονται ο Αγκουέρο, ο Φορλάν και ο Γιοβάνοβιτς για να γίνει αυτό που λες, μιά χαρά έγινε και με τον Σμολάρεκ!
Ο ειλικρινής βάζελος:
Iσχύει, αλλά εμείς δεν πρέπει να εστιάσουμε σε αυτά τώρα, θα είναι σαν να ψάχνουμε για άλλοθι, πρέπει πρώτα να δούμε τα δικά μας εσωτερικά θέματα.
Μωρέ ο Σμολάρεκ απλά τη μπάλα στα δίχτυα έσπρωξε 2 φορές. Αλλά σε έβαλαν 2 φορές με τη μπάλα στα δίχτυα σε αντεπιθέσεις 3 εναντίων 3. Είναι ενδεικτικό πάντως.
Ο Πάοκ ήταν κακός. Και η διαιτησία έδειξε ότι δεν θα τον άφηνε. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι το πήρε ο Κάμπορα. Αλλά γιατί να έχει μεγαλύτερο συμφέρον ο ΠΑΟ από τον Ολυμπιακό στο να χάσει βαθμούς ο ΠΑΟΚ. Μετά μπλέκουμε πολύ συνωμοσιολογία και δεν βγαίνει άκρη.
Για το πένανλτι που ζητάει ο Αστέρας, στη ζωντανή μετάδοση, είπα πως είναι μαρς πέναλντι. Μετά από 2-3 replay μάλλον το αντίθετο πιστεύω. Δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος αν τον βρίσκει οριακά ο Τζόρβας, αλλά το εκβιάζει ο επιθετικός σίγουρα.
Για τον Σιμάο θα πω το εξής. Ανεβαίνω γήπεδο λίγες φορες το χρόνο και συνήθως σε ευρωπαϊκά ματς. Σχεδόν πάντα είναι ο καλύτερος του γηπέδου και για πράγματα που δεν φαίνονται από την τηλεόραση εύκολα, όπως το πόσο γρήγορα καλύπτει το χώρο ευθύνης του. Έχει βελτιώσει τις μεταβιβάσεις του αλλά δεν είναι ακόμα σε επιθυμητό επίπεδο (ή μάλλον αντίστοιχο των ανασταλτικών του).
Ξεμείναμε από πλάγια μπακ. Σεϊταρίδης, Γκάμπριελ, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Δάρλας εκτός.
Σάλπι την έκανε αν και από χαρακτήρα θα παίξει μέχρι το τελευταίο ματς, όσο μπορεί. Λάθος του θα έλεγα να φύγει τη δεδομένη χρονική στιγμή εκτός και αν έχει την ευκαιρία να για κάποιο πραγματικά μεγαλύτερο επίπεδο ομάδας και πρωταθλήματος.
Για του χρόνου πάντως, έχετε κι εσείς αρκετές τρύπες να κλείσετε.
Χρειάζεστε:
βασική 11άδα: 2 στόπερ, δεξί μπακ, αντικαταστάτη Σάλπι (και δεν περιλαμβάνω Νίνη/Σπυρόπουλο/Σισέ που μπορεί να φύγουν το καλοκαίρι αν πάνε καλά στο Μουντιάλ)
Πάγκος: τερματοφύλακας, αριστερό χαφ με μυαλωμένο παιχνίδι, αμυντικό χαφ για να ξεκουράσει Κατσουράνη+Τζιλμπέρτο+Καραγκούνη που θα έρχονται από μουντιάλ, αριστερό μπακ, σέντερ φορ, δεξί χαφ, κλπ, κλπ
Επίσης, με το χέρι στην καρδιά, πόσοι βάζελοι πιστεύετε ακόμη πως ο Λέτο έκανε όντως 5 εκατομμύρια ευρώ και κακώς δε τα έδωσε ο Ολυμπιακός;
@ Mule: Για ιστορικούς λόγους ενδιαφέρομαι για τα σφυρίγματα υπέρ ΠΑΟ
Με Βύντρα σέντερ μπακ και Μαρίνο δεξί μπακ, ένα στόπερ ΚΛΑΣΗΣ είναι οκ, αλλά θέλουμε και 2ο πιθανότατα.
Γενικά, πρέπει να “χτίσουμε” πάνω στον Μαρίνο, έχει εξαιρετικά στοιχεία.
Αμυντικό χαφ, νομίζω ότι θεωρείται σχεδόνο δεδομένη η επιστροφή Μάτος.
Το δεξί χαφ είναι πολύ σημαντικό, όπως και το αριστερο μπακ, που αν είναι ακόμα καλύτερο από το Σπυρόπουλο δε μας χαλάει. Ο Τζαβέλλας που έχει βουήξει ο τόπος τι θέση παίζει;
Ο Λέτο ΔΕΝ αξίζει 4 μύρια που δώσαμε, αλλά ένα μέρος πληρώνεις το επικοινωνιακό και δεύτερον κάποιον έπρεπε να πάρεις. Πέραν του Γιοβάνοβιτς δε θυμάμαι κάποια σοβαρή περίπτωση να έχει συζητηθεί.
Η θέση του τερματοφύλακα είναι λαχείο γιατί έρχεται για δεύτερος, αλλά πρέπει όποτε χρειαστεί να παίζει ως πρώτος όπως φάνηκε με τον Γκαλίνοβιτς. Αν πάρεις καλό συνήθως στραβώνει και δημιουργεί προβλήματα, αν πάρεις μέτριο θα σε κρεμάσει, έστω τη μια φορά που θα χρειαστεί.
Εγώ λοιπόν είμαι μεγάλος αμπαλίδης και λέω ότι ο Σιμάο δεν πρέπει να είναι ούτε στον πάγκο. Αν για εσάς το ποδόσφαιρο είναι τρέξιμο, πελέκισμα και πάσα στα τρία μέτρα και προς τα πίσω, να τον χαίρεστε. Και στην επίθση να μην ξέρει που πατάει και που βρίσκεται, ποια πρέπει να είνα η θέση του ή τι να κάνει την μπάλα όταν του έρχεται. Ούτε που θυμάμαι πόσες φορές έχει ξεκινήσει αντεπίθεση των αντιπάλων από λάθος πάσα του Σιμάο.
Δε διαφωνώ ότι στα αμυντικά χαφ χρειαζόμαστε κάποιον που να κόβει κιόλας (και δεν ξέρω αν ο Μάτος είναι αυτός) αλλά να ξέρει και τα βασικά από μπάλα. Εξάλλου πείτε μου σε πόσα παιχνίδια έπαιξε φέτος ο Σιμάο, τι κάναμε σε αυτά και ποιος από τους δύο (Κατσουράνης - Σίλβα) θα έπρεπε να βγει.
Για τη νέα χρονιά νομίζω ότι θέλουμε:
- Τερματοφύλακα. Για πάγκο - ποντάρω στον Τζόρβα
- Αριστερό μπακ. Κατά βάση για πάγκο, αμφιβάλλω αν μπορούμε να βρούμε καλύτερο του Σπυρόπουλου.
- Στόπερ. Έναν σίγουρα και ποντάρω σε Μπιερσμιρ
- Αμυντικό χαφ για πάγκο (αν δε γυρίσει ο Μάτος)
- Δεξί χαφ (φύγει δε φύγει ο Σαλπιγγίδης)
- Επιθετικό για πάγκο (αν φύγει ο Σαλπιγγίδης)
Για αριστερό χαφ με Λέτο και Χριστοδουλόπουλο νομίζω ότι θα είμαστε εντάξει και για δεξί μπακ λογικά ο Μαρίνος και ο Βύντρα μας καλύπτουν, ειδικά αν ο τελευταίος επαναλάβει το φετινό πρωτάθλημα.
Εγώ να κάνω μια αφελή ερώτηση; Μικρό παιδί ο Σιμάο, γιατί δεν τον κάνετε στόπερ να τελειώνει η υπόθεση; Από τη στιγμή που δεν έχει μάθει ακόμη να παίζει ποδόσφαιρο, δε μπορεί να υποστηρίξει και κανείς πως έχει μάθει να παίζει συγκεκριμένη θέση. Και συγγνώμη, αλλά αν δε μπορείς να πασάρεις, δε μπορείς να είσαι και χαφ. Ακόμα και τα πιο άμπαλα αμυντικά χαφ στην ιστορία του παγκόσμιου ποδόσφαιρου ήξεραν πως να κάνουν μια σωστή πάσα…
Έχει δοκιμαστεί και έχει αποτύχει. Εξάλλου τα προσόντα του δεν είναι για αμυντικό. Ο αμυντικός, πέρα από δύναμη, πρέπει να έχει μυαλό και να ξέρει να τοποθετείται, δε χρειάζεται τρέξιμο.
Δε λέω ότι δεν είναι χρήισμος σε κάποιες στιγμές και ένας Σιμάο. Αλλά δεν μπορεί να είναι η πρώτη μας εναλλακτική. Θα προτιμούσα έναν παίκτη τύπου Μίκαελσεν. Και σκληρό όταν πρέπει αλλά να έχει και μυρωδιά από μπάλα.
Οκ, πάσο αν δοκιμάστηκε. Εγώ μόνο με τον Ιμπραϊμοβιτς τον θυμάμαι να παίζει στην άμυνα
O άλλος λέει μπορεί να φύγει ο Σισέ αν πάει καλά στο μουντιάλ. Την επιθυμία σας μην την κάνετε ενδεχόμενο, γκάιζ. Αν δε σας φιλοδωρήσει με 2 παστέλια δεν πάει πουθενά, απ’ τη δευτέρα το συζητάμε.
Δεκτόν. Αλλά πες το στον Σισέ, που έτσι δήλωσε προχθές σε συνέντευξη
Μη του τα λες έτσι απότομα