Παναθηναϊκός

Μη λέτε ό,τι θέλετε ρε.

Ο Τζιμπρίλαρος είπε ότι δεν έχει λόγο να φύγει και αν η ομάδα παίζει στο CL από τη νέα χρονιά δεν έχει λόγο καν να το σκεφτεί.
Επίσης, για να καταλαβαίνουν και κάποιοι τι τους γίνεται και γιατί μεγάλοι ποδοσφαιριστές δεν έρχονται στην Ελλάδα ας δουν της εταιρείες που ήταν χορηγοί του Σισέ σχεδόν σε όλη την καριέρα του και αρνήθηκαν να συνεχίσουν να τον σπονσοράρουν όταν ήρθε εδώ.

Δεν είμαι ακόμη έτοιμος να φύγω. Αν είναι να πάω σε κάποια μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα και να είμαι αναπληρωματικός, προτιμώ να μείνω εδώ. Φυσικά, αν μου γινόταν κάποια πρόταση, θα ήταν μια δύσκολη απόφαση γιατί είμαι 29 ετών και ίσως η επόμενη να είναι και η τελευταία. Θέλω η καριέρα μου να τελειώσει με καλό τρόπο γιατί είχα αρκετές κακοτυχίες στη ζωή μου. Το ιδανικό για μένα θα ήταν να βρω την κατάλληλη ισορροπία ως άνθρωπος και ποδοσφαιριστής. Στον Παναθηναϊκό είναι πιθανό να συμβεί αυτό, με την προϋπόθεση η ομάδα να παίξει στο Champions League

Μετάφραση: Αν βρω κάτι καλύτερο από ΠΑΟ έφυγα

Βλεπουμε και SkaiGOAL κυριος.

Καταρχην μιλησα για τον φετινο παναθηναικο. Αν ειναι να παρουμε καλυτερο κοφτη, τοτε νταξει
Ποσες αντεπιθεσεις εχουν ξεκινησει απο λαθη του Σιμαο??? Πες μου φασεις, ποσα γκολ εχουμε δεχτει και μετα να συζητησουμε… Αντιθετα αλλοι χαφ μας δεν ντουμπλαρουν, δεν τρεχουν κτλ - ονοματα δεν λεμε…
Επισης. ο Σιμαο ειναι κοφτης, δν ειναι χαφ… Εγω το προβλημα αναπτυξης δεν το εντοπιζω στο σιμαο (εξαλλου πολλες ομαδες εχουν για κοφτες σκυλια που ξερουν λιγη μπαλα), αλλα στα 2 κεντρικα χαφ, δλδ αναλογα ποιος παιζει, κατσουρανης, ζ. σιλβα ή καραγκουνης…

Σύνικ, η έννοια κόφτης δεν υπάρχει πια στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.
ΟΛΑ τα χαφ σου πρέπει να ξέρουν μπάλα και να τρέχουν.

Μην κρίνεις από ελληνικό πρωτάθλημα.

Κοιτα για το “τελειο” ποδοσφαιρο προφανως και τα τρια χαφ πρεπει να ξερουν μπαλα.
Εγω διαφωνω οτι δεν υπαρχει η εννοια κοφτης, μασερανο εσσιεν κι αυτοι τι ειναι?? Βεβαια ξερουν μπαλα, αλλα δεν ειναι σπανιο φαινομενο ομαδες να εχουν παικτες στη θεση αυτη που να μην ξερουν πολυ μπαλα… Και γενικα οταν λεω κοφτης εννοω τον παικτη που στην τριαδα παιζει πισω απο τα δυο κεντρικα χαφ!!! Καπως πρεπει να τον πουμε??:stuck_out_tongue:
Και προς θεου, δεν λεω οτι ο σιμαο ειναι τελειος, ουτε οτι ξερει μπαλα, απλα στον παναθηναικο ειναι απαραιτητος. Αυτο!

λεει επισης οτι δεν εχει σκοπο να φυγει για να παει να κατσει στον παγκο μιας μεγαλης ομαδας…

ποια θα τον παρει για βασικο???

Τι, ο παίκτης που ΠΡΕΠΕΙ να είναι βασικός στην εθνική γαλλίας δεν θα έπαιζε βασικός σε ομάδα μεγαλύτερη απ’ τον παναθηναϊκό?

Ε, ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΠΙΑ ΡΕ ΚΡΙΣ; :lol::lol::lol::stuck_out_tongue:

ε οχι κ βασικος στη εθνικη… αλλα με τη σαιζον που κανει πρεπει να παει…

Εξάρια μεγάλης κλάσης που σε οποιαδήποτε μικρότερη ομάδα θα έπαιζαν άνετα στο οχτώ.

Hi there!!!

Χαθηκαμε ε? Τι να κανουμε, δουλειες και τα-ξυδια…

Χρωσταω κατι απο το ΕΠΟΣ της Ρωμης ε?

Aυτες για τωρα. Τις υπολοιπες για τους “φιλους” μου στο φεησμπουκ αν και οταν αξιωθω να τις ανεβασω.:stuck_out_tongue:

Εζησα και την ΚΑΛΥΤΕΡΗ στιγμη μου ως οπαδος του ΠΑΟ στο Ολιμπικο: λιγο πριν ξεκινησει το παιχνιδι σηκωνουν οι Ultras της Ρομα (γαμω τα παιδια λεμε:D) πανο κατα του γαυρου και αρχιζει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το δικο μας πεταλο να φωναζει lazio lazio vaffanculo σκεπαζοντας ολο το Ολιμπικο με αποτελεσμα οι Ιταλοι να σηκωθουν και να χειροκροτανε παρατεταμμενα… ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ.
Ευτυχως επαναληφθηκε αρκετες φορες τοσο στο ημιχρονο οσο και στο τελος του αγωνα.

Το μονο που ζηταω τωρα ειναι ΠΡΟΚΡΙΣΗ την Πεμπτη!:metal:

Α, και κατι που ισως δεν συζητηθηκε. Ειχα παει την προηγουμενη Πεμπτη με Σ.Λιεγης στο ΟΑΚΑ και απλως μια απορια: Ποσο ΜΠΑΤΣΟΣ πρεπει να ναι καποιος για να ρηξει δακρυγονα σε γηπεδο που εκεινη την ωρα ειχε περιπου 50000 κοσμο μεσα? Παιδακια, ηλικιωμενοι, γυναικες που δεν ειχαν ξαναβρεθει σε παρομοια κατασταση δεν μπορουσαν να αναπνευσουν και απο τα μεγαφωνα μας λεγανε να παραμεινουμε στις θεσεις μας. Ποσο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ πρεπει να σαι για να κανεις κατι τετοιο οταν εγω προσωπικα δεν ειδα ΤΙΠΟΤΑ που να δικαιολογει τη χρηση δακρυγονων και μαλιστα μεσα σε τοσο κοσμο? Αλλα τοσο ΑΔΕΡΦΕΣ ειστε. ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ…

Συμφωνω… Αυτο λεω με το “κοφτης” το 6αρι!! Οπως θελετε πειτε το! Και δεν εχουν ολες οι ομαδες εσιεν ομως στη θεση αυτη! Ο Παναθηναικος αναγκαστικα αυτη τη στιγμη δεν εχει καλυτερο και οτε νομιζω πως θα βρει καλυτερο και το καλοκαιρι. Θα δουμε ομως.

Ωραίος ο Θόργκαλ, βάλε κι άλλες τέτοιες φωτό για να μη σπαμάρουν οι γαύροι στο τόπικ μας, τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή δηλαδή.

Τέτοια μεγαλεία μόνο ένας παναθηναϊκός μπορεί να τα καταλάβει.

[SIZE=“4”]Προκαλεί Παναθηναϊκό και Σισέ ο Εμποκανί![/SIZE]

Σίγουρος πως η Σταντάρ Λιέγης θα προκριθεί στα προημιτελικά του Europa League αποκλείοντας τον Παναθηναϊκό, αλλά και πως είναι καλύτερος του Τζιμπρίλ Σισέ παρουσιάστηκε ο Ντιομερσί Εμποκανί.

«Θα προκριθούμε σίγουρα στα προημιτελικά. Βλέπετε να σκοράρει τρεις φορές ο Παναθηναϊκός στη Λιέγη; Εγώ πάντως όχι. Απέναντι στη Ρόμα ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ δυνατός, αλλά όταν μας αντιμετώπισε ήταν πολύ λιγότερο», τόνισε ο Κονγκολέζος επιθετικός και πρόσθεσε: «Σε λίγους μήνες θα είμαι καλύτερος από τον Τζιμπρίλ Σισέ. Είναι πολύ δυνατός επιθετικός, αλλά κι εγώ δεν πάω πίσω. Και είμαι καλύτερος από αυτόν τεχνικά».

σχολιαστε ελευθερα…

αν ηταν τοσο σιγουρος ας τα ελεγε πριν το πρωτο παιχνιδι…
αλλα ετσι οπως τα καταφεραμε και εμεις καλα να παθουμε…

το 'χε πει και ο Ντιόγο…
πας μπροστά με αυτή τη νοοτροπία.

τυφλωθηκα…

4 στα 18 διποντα στο ημιχρονο ο παο…:!::!:

Απ’οτι φαινεται την εχει δει ο Εμποκανι με αυτες τις δηλωσεις που κανει… αλλα ειναι μεγαλη ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ε!

0-2 θα ειμαστε στο ημιχρονο με σκορερς,καρα κ βυντρα (he’s on fire!!!)… στο 2ο κατι θα κανει ο σισες για να περασουμε…
παμε μωρη τρελα!!![-o<[-o<[-o<:papas::papas::papas: