Παναθηναϊκός

Έπος η άμυνα του ΠΑΟ.

Νταξει δεν αγχωνομαι θα βαλουμε 3 στο 2ο…

ΣΤΟΠΠΕΡ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΜΟΥ ΓΑΜΩ.

Σκατα,εστω ενα γκολ επρεπε να το χαμε βαλει.
ο ΡΕΦΕΡΙ δεν παει καλα,ΟΛΕΣ τις φασεις τις εχει δωσει υπερ της στανταρ.

Πρέπει κάποιος να κανει βίντεο με όλα τα γκολ που έχει φάει ο ΠΑΟ φέτος για να γελάει με τους πιο αστείους στοπερ στην ιστορία του ελληνικου ποδοσφαίρου. Που τους βρήκαν αυτούς ρε. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

1 λεπτο καθυστερησεις εδειξε κ το φαγαμε στο 1.40…#-o

αισχος ο λετο, αν θελει να συνεχισει να παιζει να κοψει την κλαψα…ελεος πια… puta madre k puta madre… πολλα νευρα εχει κ ο σισε γιατι δεν παιρνει μπαλιες…
κακος κ ο ζιλμπερτο σημερα… αντε να δουμε…

εντιτ: στο 1.10 το φαγαμε…
γαμω την αμυνα μας…

Λεπόν δεν αρχίζω τα “αν δεν” και λοιπά, θα μπορούσαμε να’χαμε καλύτερη τύχη σήμερα (για πρόκριση ούτε λόγος, τουλάχιστον να παίρναμε τη νίκη ή ισοπαλία για την Ελλάδα ρε γαμώτο ;p), απλά αυτό το ματς έδειξε πάλι όλες τις αδυναμίες / κουσούρια της ομάδας:

• Τα στόπερ μας είναι για τον μπέο. Ο Καντέ είναι άπειρα αργός, έναν σεντερ φορ σαν τον Μποκανι τον χάνει πολύ εύκολα. Όχι ότι ο Σαριέγκι είναι καλύτερος …

• Κατσουράνηδες / Καραγκούνηδες έχουν “καεί”. Ο μόνος λόγος που αξίζει να τους βάζεις μέσα είναι λόγω προσωπικότητας.

• Ο Λέτο ή ωριμάζει, ή κάθεται πάγκο, απλά πράγματα. Μπορεί τεχνίτη σαν αυτόν στους ακραίους να μην έχουμε, αλλά άμα δεν βγάζει μια σωστή κάθετη πάσα στον σέντερ φορ όταν συγκλίνει στο κέντρο, να την χέσω την τεχνική του.

Απ’την επόμενη σεζόν μου φαίνεται ότι ο Νίνης πρέπει να ξεκινάει βασικός, δεκάρι. Και να πάψει να μιμείται Καραβούτα.

Του χρόνου αν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό στο Τσου Λου, κατά τη δική μου γνώμη, χρειάζονται 3-4 μεταγραφές ΓΕΡΕΣ (λεφτά έχουμε λογικά) στις θέσεις που πονάμε, κρατώντας τον υπάρχοντα κορμό. Όλες οι άλλες αλλαγές θα πρέπει να είναι εσωτερικές. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Προπονητής του καναπέ mode off :stuck_out_tongue:

αυτοοοο…
κατα τα αλλα κατι προσπαθησαν…
περιμενουμε κυριακη…

Τι στοπερ και αρχιδια?.. Μακαρι να ειχαμε Τζορβα στο πρωτο ματς, 8α ειμασταν εμεις στους 8.

αυτος ο κατσουρανης
ρε παιδι μου ενταξει
ολοκληρο τερμα και κανει σουτ
πανω στο τερματοφυλακα
τι να πω οτι και να πω παει χαμενο
γιατι ειναι αμπαλος
τελος παντων θα πω αυτο…

"“σημαδεψε ρε αρχιδομουρη
μια γωνια μηπως και βαλεις
μεσα το τοπι”

οντως
ο τζορβας δειχνει να εχει βελτιωθει αρκετα τους τελευταιους μηνες
(καλο για την εθνικη μας:))

Λοιπόν καλό το φιλικό σήμερα, αλλά την Κυριακή ξεμπούκωμα.8)

Kαμιά φωτογραφία από το ΕΠΟΣ της Λιέγης δεν έχει ρε παιδιά? Έτσι μπας και καταλάβουμε και μεις που δεν είμαστε παναθηναικοί?

Βάλε πρώτα μια με τον Μαρέσκα στην 7ρα :lol:

την Κυριακή θα είσαι κουρασμένος από το πάρτι μανούλαμ; :stuck_out_tongue:

Αν έπαιζε ο Αλεξ στο πρώτο ματς θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.
Ο Σουηδός με απαγοητεύει.
Ο Κατσουράνης είναι παιχτούρα.
Ο Λέτο είναι στον κόσμο του.

Την Κυριακή λοιπόν…

Κι εμένα το ίδιο…αλλά δεν είναι κακό στόπερ ρε πούστη μου…πρέπει να τον βάζει περισσότερο νομίζω. Περισσότερο από Καντέ ίσως

Eγω δεν νομιζω… Οσες φορες τον εχει βαλει δεν ειναι οτι κανει καποια τσαφ ή λαθη, αλλα εχει χασει ΟΛΕΣ τις μονομαχιες και ΟΛΕΣ τις κεφαλιες… Δεν κανει!

Για το Γιοβάνοβιτς που κοροιδεύει τον Καραγκούνη απτον πάγκο τι έχετε να πείτε?:stuck_out_tongue:

Καλός είναι και του λόγου του!
Ήθελα να δω τι θα έκανε αυτός άμα έχανε!

τπτ θα τον κοροιδευε ο καραγκούνης :stuck_out_tongue: