έλεος, κάθομαι και διαβάζω τι γράφετε εδώ και ώρες και γελάω, αλλά τσιτάτο σαν κι αυτό, ούτε ο λιαμ νισον στο star wars I. ΕΛΕΟΣ, σκέφτεσαι καθόλου?
σοβαρα το λες??? δεν ειπα για τα καπνογονα αλλα τι πας κ βαζεις χερι στις κροτιδες…
κριμα για την κοπελα αλλα φαινεται οτι δεν τους εκπαιδευουν σωστα…
εισαι μαλακας, δες στο 10 δευτερολεπτο τι της πετανε και που σκαει…καθυστερα
Εσενα ποιος σε εξετασε?Και σιγουρα τον λαδωσες για να περασεις τις εξετασεις για να μπεις στο ανθρωπινο γενος!
ρε δεν επικροτω τις κροτιδες αλλα αυτα γινονται σε ολα τα ντερμπυ αλλα αυτο εγινε μονο στην ελλαδα που δεν λειτουργει τιποτα…
ισως ηταν λαθος το υφος του ποστ…
[SIZE=“5”]ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ… ΣΟΒΑΡΑ…ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ…ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ…
ΓΙ’ΑΥΤΟ Κ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ…SORRY[/SIZE]
Λοιπόν όπως το πρωτάθλημα το χάνει ο γάβρος, παρά το κερδίζουμε εμείς, έτσι και το ματς σήμερα το έχασε ο παο παρά το κέρδισε ο γάβρος, που ήταν λίγο πιο τυχερός κιόλας.
Συγκεκριμένα, το έχασε ο Νιόπλιας - πολύ λίγος για τον Παναθηναϊκό.
Δε ξεκίνησε Νίνη, επέμεινε στο νταβατζή της ομάδας Καραγκούνη.
Σπατάλησε 2 αλλαγές για να τον βγάλει.
Είπε και ψέμματα στη συνέντευξη τύπου, ότι έβγαλε το Σιμάο για να γίνει πιο επιθετικός, και έδωσε μια τρύπα ΝΑ στον ΟΣΦΠ.
Κι όλα αυτά για να μην παρεξηγηθεί ο νταβάς επειδή μπαίνει ο μικρός στη θέση του.
Όταν έβαλε δε το Νίνη, τον πέταξε στα δεξιά αντί για τον άξονα.
Συντηρητικέ Νιόπλια, ο ΠΑΟ δε θέλει ισοπαλιούλες σκοπιμότητας. Θέλει να πετάει ρε.
Μπράβο στα παντελόνια του Καντέ, που δήλωσε πως με δύο ήττες με σταντάρ και γάβρο η χρονιά είναι αποτυχημένη.
Επειγόντως 25 μύρια μεταγραφές, 8-9 παίχτες, χωρίς να υπολογίζουμε τον προπονητή.
Α, και γάβροι μην παίρνετε ελπίδες.
«Ο Παναθηναϊκός δίκαια θα πάρει το πρωτάθλημα, ήμασταν η καλύτερη και η πιο σταθερή ομάδα. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός θα παίξει πλέι οφ για να πάρει τη δεύτερη θέση. Δικός μας είναι ο τίτλος. Για τη νέα σεζόν θα χρειαστεί να πάρουμε δύο μεγάλους παίκτες και να δούμε τι θα γίνει με εκείνους που δεν μπορούν να σηκώσουν τη φανέλα της ομάδας. Μην ψάχνετε προβλήματα σε εμάς. Ψάξτε τα στον Ολυμπιακό. Ας χαρούν όσο θέλουν απόψε, αλλά μετά θα πρέπει να βρουν τι φταίει και φέτος θα παίξουν πλέι οφ. Η ανατροπή έχει γίνει, πηγαίνουμε μπροστά.».
Τάδε έφη Βγενόπουλος. Σα να το ακούτε από πρόεδρο δημοκρατίας.
Εντάξει άμα το πε ο Βγενόπουλος.
Ρε μαν όμως, στη μοναδική ευκαιρία που κάνει ο ΠΑΟ στο 1ο ημίχρονο και ΔΕΝ είναι από στημένο, τη μπαλιά στον Σαλπιγγίδη ο Καραγκούνης τη βγάζει.
Φαγωθήκατε με τα στημένα, δηλαδή όταν όλος Γαυρος παίζει κλεισμένος πίσω τι να κάνει ο Παο? Αντε να σου κάνει καμιά ατομική ενέργεια ο Λέτο (όπως και έκανε) ή εξυπνες κάθετες μπαλιές από τον Νινη (που δεν τον έβαλε) ή του Κατσουράνη (που έπαιξε στοπερ). Προβλεπέ…
Κολλημα με τον Καρα. Σημερα, μεσα σε ολες τις φασεις ητανε, και συμμετειχε και στη μια απο τις δυο καλες ενεργειες που βγηκαν απο το κεντρο - η αλλη του Νινη.
Εγω το Σιλβα βλεπω οτι πρεπει να βγει, αλλα αυτα τωρα ειναι προσωπικες κρισεις!
Nαι οκ ρε κρισπ και σίνικ, δε λέει τίποτα αυτό για τη φάση, στο γήπεδο είναι πολύ διαφορετική η εικόνα από την τηλεόραση, χωρίς να υποτιμώ τη δική σας κρίση.
Τρεξίματα μηδέν η τυπάρα, κίνηση χωρίς τη μπάλα μηδέν, και σκεφτείτε το εξής, όταν δε παίζει ο Νίνης είναι σα να μη παίζει ο Σισέ, αφού είναι ο μόνος που μπορεί να τον τροφοδοτήσει σωστά.
Βέβαια έπρεπε να βγει ο Σίλβα και όχι ο Σιμάο.
Κοιτα, σημερα πολυ καλος μου φανηκε ο Καραγκουνης, σε σχεση με το ΣΙλβα (που φετος ειναι καλος γενικα, ομως) φαινοταν η διαφορα…
Οσο για το νινη, δεν ειναι δυνατον να κανει πλακα στη ρομα, να μπαινει στον αστερα και να κανει καμια φαση η ομαδα (δε μιλαω μονο για το γκολ στο οποιο συμμετειχε ο νινης κι ολας) και σε οσα “δυσκολα” ματς δεν εχει παιξει η ομαδα δεν μπορει να κανει μια φυσιολογικη επιθεση…
Λοιπον παίδες, εγώ τον γουστάρω πολύ αυτόν τον Ολυμπιακό! Γουστάρω την ευκολία με την οποία πανυγύρισε ο κόσμος για το ντερμπι και στο ρέντι, την ευκολία με την οποία κάνανε τις δηλώσεις του οι παίκτες του περι “πρωταθλητη” κλπ…σκεφτείτε την μουρμούρα τους και τις συνέπειες αν χάνανε! Μπορεί και να αναγκαζόντουσαν να δουν τα πράγματα όπως είναι (ότι σέρνονται δηλαδή) και ότι μας κέρδισαν όπως θα μας κέρδιζε ο Πανθρακικός ένα πράγμα. Πρωτάθλημα, κύπελο μεταγραφές με φράγκα από τσουλου και άστους να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αυτούς!
Κι εδώ με τον Ολυμπιακό ασχολείσαι?
Ούτε ένα δύσκολο ματς δεν κέρδισες φέτος, ψάξε μήπως η ομάδα σου δεν είναι και τόσο μπαρτσελόνα όσο νομίζεις…
Tραβα διαβασε τον πρωταθλητη…
Βαριέμαι να διαβάσω όλα τα ποστς οπότε γράφω από το μηδέν. Νομίζω ότι δεν είχα προλάβει να το γράψω στο φόρουμ αλλά σε γνωστές μούρες είχα προβλέψει ότι θα χάσουμε. Για άλλη μια φορά δεν μπορούμε να διαχειριστούμε ντέρμπυ στο οποίο είμαστε φαβορί και παίζουμε και καλύτερα. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το θέμα. Ούτε συζήτηση βέβαια για το ποια ομάδα φαινόταν καλύτερη μέσα στο γήπεδο, αλλά το γεγονός ότι χάσαμε δύο φορές από έναν χειρότερο Ολυμπιακό (και στα δύο παιχνίδια) δείχνει ότι έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας.
Η ομάδα ήταν μέτρια αλλά και η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα. Και φυσικά όποια ομάδα μας παίζει στην κόντρα και έχει στοιχειωδώς καλούς επιθετικούς μας κάνει φάσεις και γκολ. Εμένα ο Σίλβα μου φάνηκε εξαιρετικός, από τους καλύτερους του ΠΑΟ. Στο τέλος βέβαια, όταν έφυγαν Σιμάο και Καραγκούνης και αναγκαζόταν και να προωθεί το παιχνίδι, το κέντρο έμενε κενό και οι αντεπιθέσεις έβγαιναν πιο άνετα.
Κατά τα άλλα το γεγονός ότι στην αγωνιστική που χάνεις στην έδρα σου από τον Ολυμπιακό ουσιαστικά κλειδώνεις το πρωτάθλημα αποδεικνύει άυτό που υποστήριζα, ότι δηλαδή αυτό το πρωτάθλημα το παίρνουμε πολύ άνετα. Άνετα όμως όχι γιατί είμαστε τόσο καλύτεροι αλλά γιατί οι άλλοι είναι τόσο μα τόσο άθλιοι.
Και κάτι τελευταίο. Ας μου πει παρακαλώ κάποιος τι παραπάνω έδωσε ο Νιόμπλιας. Έχουμε κάνει έναν πολύ κακό δεύτερο γύρο, έχουμε λιγότερες εναλλακτικές στο σκοράρισμα τώρα που ο Κατσουράνης παίζει πιο πίσω, η άμυνα δε βελτιώθηκε, ειλικρινά αλλαγή δε βλέπω. Να διευκρινήσω ότι δε με χαλάει ο Νιόμπλιας γενικά, όπως δε με χάλαγε και ο Τεν Κάτε. Αλλά το πρωτάθλημα ο “βοηθός” το παίρνει να είμαστε ξηγημένοι…
Ρε βλακάκο δατς μια ζωή περιμένεις πότε θα ποστάρω στ’ αθλητικά για να μου την πεις. Θα έλεγα ότι είσαι κομπλεξικός αλλά μάλλον με γουστάρεις πολύ και γι αυτό το κάνεις. Εγώ όμως δε σου κάθομαι γιατί είσαι άσχημος, άτριχος και ντεκαβλέ γενικά.
Δεν νομιζω οτι περιμενω ποτε θα ποσταρεις γιατι πολυ απλα ποσταρεις συνεχεια!
Τεσπα εγω δεν θελω να σε στεναχωρω στην επομενη νικη σας σε ντερμπυ βγαλε την οργη σου για το γεγονος οτι οταν ησουν μικρος τα παιδακια της γειτονιας δεν σε παιζανε!
Σημερα οταν εβριζες τι εβλεπες στην οθονη,το αφεντικο σου?!
Μην μου κατσεις!
Δεν με χέζεις πρωινιάτικα ρε Κρις? Εσυ πετάχτηκες, θρεντ του βάζελου είναι εδώ. Μιλάει η μαγκιά του πρωταθλητή πάλι? :lol: (Και το πιο δύσκολο ματς της χρονίας το κέρδισα, ψάξε να βρεις πιο είναι αυτό). Αντε ασχολείσου με τα "κατορθώματα’ της ομάδας σου στο θρεντ σου. Μαλλον δεν σου αρκούν όμως…:-k
Αυτό λέω, είναι θρεντ του βάζελου και ασχολείσαι πάλι με τον Ολυμπιακό.
Ψάξτο!
Δες πχ τι ωραίο ποστ έκανε ο μάντρεηκ (που άμα δε λέει για διαιτησία γράφει σοφά πράγματα :p).