Ε με το γαυρο έπαιζα χτες, για ποιον να γράψω, για το θείο μου? #-o
Παραδέξου οτι διαβασες πρωταθλητη και ενιωσες προεφηβικης μορφής “σηκωμαρα” = μπαινω στο ποστ του βαζελου να πικαρω τον πρωτο τυχοντα. Περιμένε να γράψουμε στο θρεντ σου και απαντάς. Πως λέει η παροιμία “Θελει η πουτ_να να κρυφτέι και η χαρά δεν την αφήνει”?
Επίσης να προσθέσω σε αυτά που έγραψα πριν (διακόπτωντας τα παιδάκια που μαλώνουν) ότι όταν έχεις απουσίες στην άμυνα και προκειμένου να τις καλύψεις:
- Δεν εμπιστεύεσαι τον αναπληρωματικό σου αριστερό μπακ (Δάρλα).
- Δεν εμπιστεύεσαι τον αναπληρωματικό σου στόπερ που τον είχες πάρει για βασικό (Μπιερσμιρ)
κάτι δεν έχει πάει καλά στο σχεδιασμό της ομάδας.
Από την άλλη βέβαια, το πρωτάθλημα θέλαμε, το πήραμε. Τα άλλα είναι για κάτι περίεργους σαν εμένα που θέλουμε Έυρώπες, καλή μπάλα κτλ
Να γράψεις για την ομάδα και γιατί έχασε σε ένα ακόμα ντέρμπι περίμενα αλλά αδίκως γιατί από μπάλα δε σκαμπάζεις και πολλά.
Στο θρεντ του Ολυμπιακού έγραφες όλο το βράδυ χτες.
Μάντρεηκ, ο Δάρλας τραυματίας δεν είναι?
Μπιάρσμιρ πώς να βάλει όταν ήταν τόσο τραγικός με Σταντάρ?
Mαλλον τότε κοίταζες τα ποστ που έκανα στον Ολυμπιακό και δεν είδες ότι τα πρώτα ποστ που έκανα σε αυτό το θρεντ ήταν και κριτική για την ομάδα και το αποτέλεσμα του ντερμπι…Δεν έχει νόημα να κάνουμε σύζήτηση αν δεν θυμάσαι τι γράφει ο άλλος. Επίσης ολά τα ποστ που γράφω πιο πικάντικα εντάσονται στον χαζο “χαβαλε” μεταξύ των ομάδων και δεν με χαλάνε (το οποίο μαλλον ισχύει και για σένα).
Όντως. Mea Culpa
Για τον Μπιέρσμιρ αυτό ακριβώς λέω
Ευτυχώς που πήγαμε στο ντερμπι με ικανή διαφορά (7β) απο το γαυρο και θα μπορούσαμε να γλυτώσουμε και απο ενδεχόμενη συνεχόμενη ήττα, αν τυχόν μας έριχναν 2-3 γκολάκια.
Όλα καλά λοιπόν για φέτος, ο βάζελος δίκαια πρωταθλητής(?) γιατί έπαιξε μεγάλη μπάλα :lol::lol::lol: και παρόλο που δεν κέρδισε το ένα μετά το άλλο όλα τα ντέρμπι με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αρη και Πυρίνο, ήταν σαφώς καλύτερος αλλά ατυχος.
Όλα καλά και στο Γαυρο που παρα τα χάλια του, ξεσηκώνει τα στίφη του λάου του πατώντας στο γεγονός ότι έχει “πελάτες” να τον στηρίξουν στις δύσκολες εποχές, άσε που “διορίστηκαν” και στο Τσου Λού χάρη σε αυτές τις πελατειακές σχέσεις.
Ικανοποιηση και στους Μπαοκσήδες που η ομάδα τους δεν έμεινε για άλλη μια χρονιά εκτός του οποιούδήποτε στόχού, άσε που τους στέρησαν την κούπα. Χαρές και στα Αρειανά που τους παστέλιασαν στο μεταξύ τους ματσάκι.
Ευτυχισμένοι και στην ΑΕΚ, έχουν διοίκηση και αυτοί.
Καλα τα μαντάτα και στο θέμα της βίας και της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών η οποία πρέπει να άρθεί. Επεισόδια γίνονται και χωρίς την παρουσία αντιπάλων, μπορούμε και μόνοι μας, μην κουράζεστε.
Με τις υγείες μας…
Εννοείται ρε μαν, χαβαλέ κάνουμε.
Αυτό είναι το νόημα.
Εντάξει, πήγε να πάρει ένα παίκτη με καλές προδιαγραφές όπως λέγανε και σχετικά φτηνά. Δεν του βγήκε.
Το λάθος στο σχεδιασμό του ΠΑΟ ήταν τα 4-5 εκ που δόθηκαν για Λέτο. Σπάζοντάς τα στα 2 έπαιρνε άνετα και αριστερό εξτρέμ και καλό αμυντικό.
Και σε καλή κατάσταση να ήταν, νομίζεις πως θα μπορούσε να μαρκάρει τον Μήτρογλου; Από τις λίγες φορές που έτυχε να τον δω, μου φάνηκε αρκετά soft για να μπορεί να μαρκάρει ένα βαρύ φορ το οποίο έχει και καλή τεχνική.
Κατά τα άλλα, συμφωνώ όταν λες πως ο ΠΑΟ από πέρσι δεν είχε τη τόσο μεγάλη βελτίωση που να του δίνει το πρωτάθλημα και πως ο Σίλβα ήταν καλός. Το μόνο στο οποίο θα δώσω credit στους υπόλοιπους, είναι πως απέναντι σε αυτό τον Μαρέσκα και σε αυτόν τον Στολτίδη, εγώ περίμενα ακόμη καλύτερο ματς από Καραγκούνη και Σίλβα
άσε που φέτος ο Ατρόμητος δεν αστειεύεται
Γιατι αστιεύεται η Ξάνθη που πέφτει?
Emarad έχε χάρη που ο Ολυμπιακός έχει τρομερή έδρα φέτος
H Aτρομηταρα γαμει! Σκασμος! :lightsabre:
Ο Μπιέρσμιρ έχει όντως καλές προδιαγραφές και καλώς τον πήραμε. Ούτε είναι για πέταμα από τώρα. Αλλά θέλαμε και έναν έτοιμο παίκτη και κάναμε τσιγκουνιές. Εκεί ήταν το λάθος μας. Τα λεφτά που δώσαμε για Μπιέρσμιρ και Καντέ μαζί ίσως μπορούσαμε να τα δίναμε για έναν καλύτερο και πιο έτοιμο αμυντικό.
Για τον Λέτο διαφωνώ κάθετα. Δεν είναι ίσως τέτοια η αξία του αλλά πάντα πληρώνεις κάτι παραπάνω όταν πας για σίγουρη λύση, δηλαδή παίκτη που ξέρεις τι θα σου βγάλει. Ο ΠΑΟ χρόνια παλεύει να βρει έναν επιθετικό χαφ που να παίζει στη γραμμή από τα αριστερά και τουλάχιστον τώρα τον έχουμε.
Είσαι ικανοποιημένος δηλαδή από τον Λέτο?
Γιατί εγώ 2 χρόνια τώρα δεν έχω δει καμιά βελτίωση στο παιχνίδι του. Μονοδιάστατο, με μια συγκεκριμένη τρίπλα πάνω στη γραμμή και όχι η καλύτερη σέντρα του κόσμου. Άσε δε που μαρκάρει ελάχιστα. Τα ίδια ακριβώς πιστεύω (πλέον και αφού τον έχω δει σε δύσκολα ματς) για Ντάτολο. Αργεντίνοι πιτσιρικάδες που νομίζουν ότι είναι μεγαλύτεροι από την ομάδα που παίζουν και που δεν πρόκειται να αλλάξουν. Τώρα αν εσείς είστε ευχαριστημένοι, πάσο…
Γενικά βέβαια δεν τα πάω καλά με τα εξτρέμ. Προτιμώ δηλαδή η επιθετική τριάδα να έχει επιθετικούς μέσα που να μπορούν να παίξουν και στις τρεις θέσεις. Πχ, αν ο ΠΑΟ είχε έναν ακόμα καλό φορ, θα μπορούσε να τραβήξει τον Σισέ πιο αριστερά και να μπερδέψει/ανοίξει την άμυνα του Ολυμπιακού.
Πάντως αν κάτι μ’ αρέσει στον ΠΑΟ, είναι ότι στις επιθέσεις του γεμίζει την περιοχή με 2-3 παίκτες. Χτες ο Ολυμπιακός είχε μέχρι την είσοδο του Ματ, έναν Ντάτολο κι έναν Λούα Λούα να βολοδέρνουν στις γραμμές και 3 χαφ που ούτε να το σκεφτούν να χωθούν στην περιοχή. Πού να τρέχεις να καλύψεις μετά…
Ο Ντάτολο έχει καλύτερο πόδι ενώ ο Λέτο είναι πιο γρήγορος και όοοοοοοταν αποφασίζει να παίξει άμυνα, πέφτει δυνατά στον αντίπαλο παίκτη. Κατά τα άλλα και οι 2 είναι ποδοσφαιριστές αλάνας κι όχι σοβαρής μοντέρνας ομάδας. Από την άλλη, εμένα μου άρεσε πάντα και ο Ίβανσιτς, αλλά στον ΠΑΟ όχι…
Μπα, ποδοσφαιριστές αλάνας είναι ο Λούα Λούα και ο Καραγκούνης ας πούμε. Η νοοτροπία δηλαδή να πάρω μπάλα και να την ταλαιπωρήσω, κι οταν χαθεί δεν τρέχει κάτι, κάποια στιγμή θα την ξαναπάρω. Ο Ντάτολο και ο Λέτο είναι καλοί ποδοσφαιριστές που όμως νομίζουν ότι επειδή ήρθαν στο ελληνικό πρωτάθλημα θα κάνουν ότι γουστάρουν και θα παίζουν για την πάρτη τους. Σε Λίβερπουλ και Νάπολι σιγά μην τολμούσαν να κάνουν τέτοια κατάχρηση τρίπλας…
Eγω ακομα δεν καταλαβα με ποια λογικη βγηκε ο Σιμαο για να μπει ο Νινης…
Το για να πιεσει η ομαδα δεν εχει λογικη καθως για να πιεσει πρεπει να κλεβεις και την μπαλα οταν την χανεις κι οχι να προχωραει ο Οσκαρ και να μην τον κοβει κανεις!!!
εντιτ: Η διαφορα στα πρωτοσελιδα των δυο “πρασινων” εφημεριδων μηπως δειχνει το χαος που θα γινει το καλοκαιρι για την προεδρια???
Ντάξει γενικά το ματς χτες ήταν μια σουρεαλιστική αποθέωση. Ο Βγενόπουλος στο μεταξύ ποιους εννοούσε στις δηλώσεις του ότι δεν κάνουν για την ομάδα? τον νιόπλια π.χ.?
δεν μπορουμε να βρουμε εναν παιχτη με την τριπλα κ την ταχυτητα του λετο κ τη σεντρα του ιβανσιτσ?? ο ενας φτανει μπροστα κ δεν μπορει να σεντραρει σωστα κ ο αλλος δεν μπορουσε να φτασει μπροστα αλλα το ποδι του ηταν διαβητης…
ο παο φετος δεν εχει παρει πολλα μεγαλα ματς καθαρα απο θεμα ατυχιας… σε ολα εκτος απο το καραισκακη ηταν καλυτερος… εχανε πολλες ευκαιριες κ τον προδιδε η αμυνα του στις 2-3 φασεις που εκανε ο αντιπαλος, πιστευω του χρονου να φτιαξει…
Ελα μου ντε… Τον νιοπλια η τον σαπλι. Η μηπως τον καραγκουνηη τον καντε???
Τελικα γτ δεν λεεο ποιος κανει για την ομαδα πρωτα και μετα βρισκουμε κι αυτους που δεν κανουν!