Παναθηναϊκός

Ο Λέτο μου αρέσει αρκετά ώστε να μη θεωρώ ότι χρειαζόμαστε φέτος μεταγραφή σε αυτή τη θέση. Αν σκόραρε και παραπάνω θα ήταν καλύτερος. Τρέχει στη γραμμή, είναι γρήγορος, είναι πολύ καλός στο ένας με έναν, αποσχολεί συνήθως δύο παίκτες και έχει καλή πάσα (όταν την αποφασίσει). Θα μπορούσε φυσικά να υπάρχει και καλύτερος αλλά άντε βρες τον. Θα διαφωνήσω πάντως ότι δεν έχει βελτιωθεί. Ειδικά με τον 10Κ που μάρκαρε κιόλας δεν είχε σχέση με τον Λέτο του Ολυμπιακού.

Ο Ίβανσιτς από την άλλη δε μου άρεσε. Παίκτης χωρίς συγκεκριμένη θέση. Στη γραμμή δεν μπορείς να τον βάλεις, πίσω από έναν επιθετικό δεν είναι αρκετά ταχύς για να παίξει ούτε πατάει περιοχή, από την άλλη ούτε μαρκάρει για να τον έχεις με ένα μόνο αμυντικό χαφ και δύο επιθετικούς. Αλλαγή πολυτελείας για μένα.

Ο Νίνης μπήκε σωστά γιατί η ομάδα χρειαζόταν καλύτερη κυκλοφορία για να ανοίξει τον ταμπουρωμένο Ολυμπιακό. Απλά εκεί πρέπει Σίλβα και Καραγκούνης να συνενοούνται ώστε ένας να τρέχει την μπάλα και ο άλλος να μαρκάρει. Αυτό δεν έγινε καλά. Γενικά πάντως όταν ρισκάρεις κάπου θα αφήσεις και ένα κενο.

Αλήθεια, μόνο εγώ δεν πολυσυμπαθώ τον Ρουκάβινα; Τι έχετε δει όλοι και πίνετε νερό στο όνομά του δεν καταλαβαίνω…

edit: Πάντως αυτό που μου αρέσει στον φετινό ΠΑΟ είναι ότι ακόμα και σε καταστάσεις κρίσιμες δεν αρχίζουμε τις γιόμες αλλά προσπαθούμε με σχέδιο να βάλουμε γκολ. Ακόμα κι οταν αυτό δε μας βγαίνει

Μετριότατος και άνευρος παίκτης ο Ρουκάβινα.

Για το πρωτο, η γνωμη μου οτι ουτε ο ΛΕτο ουτε ο Σαπλι κανουν για τα ακρα της επιθεσης!!! Οπως ειπες στη θεση του ΛΕτο θελουμε εναν που να βγαζει σεντρες ξυραφια και στου σαπλι εναν που να πηγαινει πιο κοντα στον φορ και να συνδυαζεται μαζι του.

Οσο για το δευτερο, διαφωνω. Η αμυνα δλδ δεν ειναι παιχνιδι??? Αφου ειναι για γελια αυτα παθαινουμε, οπως πχ στην τουμπα, οπου ειμασταν καλυτεροι. Και θα δεχομουν να γινοταν μια φορα, θα ελεγα νταξει συμβαινουν στην μπαλα αυτα, δνε μπηκαν τα δικα μας μας εβαλαν δυο απο λαθη. Αλλα αυτο ειναι γενικο προβλημα. Επισης, με ΑΕΚ, Αρη (στο δευτερο ματς) η ομαδα δεν ηταν καλη και πρεπει να το καταλαβουμε. Δεν σημαινει κατι οτι εκανε ευκαιριες. Πως τις εκανε??? Οχι με οργανωμενη επιθεση και ορθολογικη αναπτυξη παντως!!
Αντιθετα τα καλυτερα ματς φετος ηταν με Ρομα τα δυο παιχνιδια και τα δυο παιχνιδια μεσα με Αρη και ΠΑΟΚ. Ας θυμηθουμε τι κοινο ειχαν τα τελευταια και τι δεν ειχαν τα αλλα ματς!!! Οποιος το βρει κερδιζει φανελα του νινη!:stuck_out_tongue: :wink:

Κι η πλακα ειναι οτι βγηκε ο Καραγκουνης για να μπει αυτο το εκτρωμα:lol:

fixed

Καλα ναι, αλλο αυτο :stuck_out_tongue:

Λοιπόν! Το ματς δεν το είδα τελικά οπότε το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να υποθέσω ότι η εικόνα του αποδίδεται σχετικά πιστά από έναν συνδυασμό των απόψεων που έχω ακούσει και διαβάσει μέχρι στιγμής, όπως: “ο βάζελος πολύ καλύτερος αλλά και άτυχος”, “ο βάζελος κατοχή μπάλας αλλά από ανάπτυξη μηδέν, μόνο γιόμες”, “ο γαύρος κωλόφαρδος”, “ο γαύρος πολύ ικανός, χτύπησε όταν βρήκε την ευκαιρία και μετά παρά λίγο να βάλει κι άλλα”.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι δε με πολυνοιάζει. Ούτε το ότι το πρωτάθλημα όπως και να χει θα το πάρουμε εμείς. Αυτό όσοι βλέπαμε τα “σημάδια” το ξέραμε εδώ και μήνες. Περιμέναμε λοιπόν από κει και πέρα σταθερότητα στην Ελλάδα μη γίνει καμιά μαλακία και τρέχουμε, όσο γίνεται πιο ψηλά στην Ευρώπη και νίκη στο ντέρμπι για να επισφραγιστεί με κάποιον γαμημένα επίσημο τόνο η αλλαγή στην “εξουσία”. Απ’ όλα αυτά τελικά που περιμέναμε λοιπόν τί πήραμε;

ΤΙΠΟΤΑ.

Η σταθερότητα έγινε ανέκδοτο με τις γκέλες που γίνανε, και απλά μας έσωσε το γεγονός ότι οι άλλοι συνδιεκδικητές ήταν ακόμα πιο ασταθείς και ασόβαροι από μας.

Η Ευρώπη θυσιάστηκε στο βωμό της εγχώριας κατάκτησης, κάτι που έκανε την εγχώρια κατά συρροήν ασοβαρότητα ακόμα πιο εξοργιστική. Και να σκεφτεί κανείς ότι πριν χάσουμε μέσα-έξω απ’ αυτούς τους περίεργους Βέλγους είχαμε κάνει πλάκα στη Ρόμα, μια ομάδα γύρω στις 2345 φορές καλύτερη από εκείνη που τελικά μας απέκλεισε. Και να τρελαίνεσαι ακόμα περισσότερο βλέποντας μετά την κλήρωση και τα σταυρώματα από τη “δέσμη” της Σταντάρ. Όταν συνειδητοποιήσουν τί ευκαιρία άφησαν να χαθεί μέσα από τα χέρια μας, θα είναι αργά.

Και μετά απ’ όλα αυτά, έχεις το ντέρμπι και καταφέρνεις να χάσεις από το χειρότερο Ολυμπιακό που έχουν δει τα μάτια μας τα τελευταία 10 χρόνια, κατ’ ομολογία των ίδιων των γαύρων άλλωστε. Τους δίνεις πάααααλι χαρά και πάτημα για να λένε στους βάζελους πόσο από κάτω θα τους έχουν για πάντα και πόσο πρέπει να το βουλώσουν σαν καλοί πελάτες, και κάνεις τους βάζελους να είναι σκασμένοι σε τέτοιο σημείο που (προκειμένου να έχουν κάτι να απαντήσουν) να μιλάνε για φάρδος, να κλαίγονται και να φαίνονται ΓΕΛΟΙΟΙ.

Ε ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ.

Όταν σε δυο μήνες, πότε είναι που τελειώνει η χρονιά, θα σηκώσεις νταμπλ (αν είναι νταμπλ και όχι μόνο πρωτάθλημα, δηλαδή ΑΝ δεν καταφέρεις να τα σκατώσεις και στον τομέα “κύπελλο”), θα χαίρεσαι και θα καλείς εμένα, τον απλό οπαδό σου που δεν έχει κανένα συμφέρον από όλα αυτά, να χαρεί μαζί σου. Και τότε εγώ θα σου πω να τη βάλεις ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΟΥ. Είναι μόνο δική σου κι όχι δική μου, γιατί αποτελείται από λεφτά συμμετοχής στο Champions League και τέτοιες παπαριές. Εμένα όμως ΜΙΑ χαρά φέτος που μετά να μη μου τη βγάλεις ξυνή (βλ. Ρόμα και… τίποτα άλλο), δεν αξιώθηκες να μου δώσεις.

Άντε και γαμήσου. Μαλάκα ΠΑΟ.

επιτελους και ενας νορμαλ βαζελος…

Ναι, γιατι ολοι οι αλλοι εξυμνουμε την ομαδαρα που πλησιαζει την μπαρτσελονα οπως ορθα ειρωνευεται ο κριςπ

Xλωμό σε κόβω με το κύπελλο, εδώ δεν κέρδισες τον άρη στο πρωτάθλημα, θα τον κερδίσεις σε μια κι έξω τελικό, με καλύτερο προπονητή από το δικό σου? Χλωμότατο.

Γράκχο εντάξει καλά τα λες σε γενικές γραμμές αλλά μετά αρχίζεις τις ακρότητες, δες όμως πρώτα το βίντεο του ματς και μετά πες το άντε γαμήσου μαλάκα παο.

Υπάρχει και ο ΠΑΣ στο κύπελο… :frowning: Γιατί μας ξεχνάτε; :stuck_out_tongue:

Δεν έχω καν όρεξη μαν. Δε νομίζω να το κάνω, όχι. Υπήρξα συνειδητά ακραίος γιατί απλά βαρέθηκα τόσα χρόνια να είμαι συγκρατημένος και να λέω “οκ, υπομονή”.

Για το κύπελλο δεν έχεις άδικο. Τώρα που το σκέφτομαι, οι σκώληκες ας αρχίζουν από τώρα να πανηγυρίζουν.

Mπραβό Gracchus! Έτσι στην απέναντι! #-o Η ευκολη λύση! Δεν σε νοιάζει το πρωτάθλημα, δεν σε νοιάζει το κύπελλο! Δηλαδή τι κάνεις? Κάθεσαι σε μια γωνία και όταν η ομάδα σου προσφέρει ένα μεγάλο δώρο (Ρομα) πανυγιρίζεις και με τη στραβή ισοπεδώνεις ότι έχει κάνει σε μια χρονιά? Αυτη η νοοτροπία δεν μου αρέσει, με τον ένα πόδι μέσα, με το άλλο έξω, όταν τρώει σκάτα η ομάδα τρως και εσύ σαν οπαδός!

Η ομάδα είναι στη πρώτη θέση γιατι της αξίζει, η ομάδα (στο ντέρμπι που δεν είδες) ήταν καλύτερη από τον Ολυμπιακό και φυσικά η ήττα αφήνει πικρία αλλά όχι την μιζέρια που βγάζεις εσύ! Μακάρι να τα δώσουν όλα για να πάρει και το κύπελλο! Εχεις συνηδητοποιήσει πόσα χρόνια έχουμε να πάρουμε πρώταθλημα και νταμπλ και πόσο πιο σημαντικό έιναι αυτό για τη σταθερότητα της ομάδας και επερχόμενη ενίσχυση από ένα ντέρμπι που σε “σκασε” με το αποτέλεσμα του? Και ναι, θα είναι επιτυχία να πάρουμε το νταμπλ και μάλιστα μεγάλη και όσο και αν ξυνίζεις εσύ,οι ομάδες πάντα κάνουνε γκέλες, πάντα έχουν κάποια προβλήματα, πάντα σε ξενερώνουν με κάτι. Και δεν παίζουν για σένα, ούτε για να έχεις να την πεις σε έναν γαύρο ή σε οποιονδήποτε άλλο, ούτε ζητάνε τη “χαρα” σου, αυτή έιναι αυθόρμητη και έρχεται από την στήριξη της ομάδας όλο το χρόνο!

Τα προβλήματα του Παο τα λέμε από την αρχή του χρόνου, για τον κιλερ της άμυνας που δεν πήραμε, για τον τρυπα γκαλίνοβιτς, που είναι και οι κύριοι λόγοι για το όσες αποτυχίες πήραμε…εσύ οταν λες “αι γαμήσου παο” ποιον ακριβώς εννοείς? Είναι βαθυστόχαστη έννοια, δεν έχει κάποιον συγκεκριμένο αποδέκτη? :-k
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού που βλέπουν την ομάδα τους σε μαυρο χάλι απο την αρχή της σεζον, αυτη τη “κριτικη” δεν την κάνουν γιατί ΞΕΡΟΥΝ ότι πάνω απο όλα είναι το συμφέρον της ομάδας και δεν ανεβοκατεβαίνουν από το τρένο (τουλάχιστον ακόμα) λόγω της ενότητας που τους έδωσε η σταθερότητα που είχαν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Μια σταθερότητα που θέλει πολύ κόπο για να αποκτηθεί, στίριξη και σίγουρα όχι μιζέρια…:wink:

ρε καλά κάνουν και σας λένε losers…

στο τέλος να μην πανυγηρίσετε κιόλας.

η απαξίωση είναι διαφορετική του προβληματισμού και εν τέλει δεν θα απαξιώσω την ομάδα μου, που ήταν καλύτερη του αντιπάλου.

κλασσικοί βάζελοι, στην πρώτη στραβή είναι ικανοί να γκρεμίσουν ότι χτιζει η ομάδα,

ψαρώνουν από τους γαύρους, που όταν χάσουν στα play off από την ΑΕΚ σε λίγο καιρό θα πετάνε κορνέδες.:stuck_out_tongue:

Μάγκες χαίρομαι που χαίρεστε ε. Ειλικρινά. :slight_smile:

elmarad

Σιγά μην κάτσω να σου απολογηθώ που κρατάω τη στάση που κρατάω. ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ε; Κάτσε εσύ να ανησυχείς για ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. Εγώ δυστυχώς δεν είμαι τόσο ΠΑΟ όσο εσύ. Εμένα τρία πράγματα με νοιάζουν: α) να βλέπω μπάλα, β) να έχω ευκαιρίες να τη λέω στους γαύρους/ΑΕΚτζήδες/ΠΑΟΚτζήδες φίλους μου και γ) να πηγαίνω καλά στην Ευρώπη, το οποίο στην ουσία σχετίζεται κι αυτό με το β).

Είμαι περίεργος γενικώς. Μπορεί και loser που λέει ο άλλος ο γαμάτος. Μπορεί να είμαι και ο stef :):!:

:expressionless: :?:

Σουρρεαλισμός κι έτσι.

Γέλα ρε μαλάκα.

:smiley: :!:

Kαι μένα αυτά με νοιάζουν, αλλά δεν γίνονται με τη νοοτροπία που γράφεις! :wink:
Στο μπασκετ όταν αποκλειστήκαμε τώρα από τη eurloleagie πήγαν οι οπαδοί να υποστηρίξουν την ομάδα και ο Αλβέρτης δήλωσε: “αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για μας…” Kαι έτσι είναι. Αν εσύ στενοχωρίθηκες μια για την ήττα από τον Γαυρό, οι παίκτες στενοχωρήθηκαν δέκα! Αυτό που πάντα προέχει είναι να βελτιώνεις τα κακώς κείμενα της ομάδας ώστε να έρθουν και οι άλλοι στόχοι που έχει στο πίσω μέρος του κεφαλιού του ο κάθε οπαδός. Δεν είσαι ο μόνος που αντέδρασε έτσι μετά το ντέρμπι, αλλά δεν μπορείς να ισοπεδώσεις τις επιτυχίες της ομάδας φέτος με τα όποια στραβοπατήματα. Ο οπαδός έιναι μικρός για κάτι τέτοιο…(αν με πιάνεις)

Ρε άνθρωπε κατάλαβε ότι ο τρόπος που σκεφτόμαστε εσύ κι εγώ δε θα επηρρεάσει τίποτα στο πως θα πάει ο ΠΑΟ, για να μου λες “αυτά που σε νοιάζουν δε θα γίνουν μ’ αυτή τη νοοτροπία”. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ θέλω να βλέπω κάποια πράγματα τα οποία δεν είναι καθόλου απαραίτητα στη ζωή μου, απλά ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ, και όταν δεν τα βλέπω ΒΡΙΖΩ χωρίς αναστολές και τύψεις γιατί είναι το μόνο που μπορώ να κάνω και επίσης το μόνο που αξίζει τον κόπο να κάνω. Εσύ προφανώς αντιλαμβάνεσαι την “ιδιότητά σου” ως “βάζελου” ως κάτι περισσότερο και αποδίδεις στο εαυτό σου “καθήκοντα” και “ρόλους”. Γι’ αυτό είπα ότι είσαι περισσότερο ΠΑΟ από μένα. Όλο δικό σου! There.