Ο Λέτο μου αρέσει αρκετά ώστε να μη θεωρώ ότι χρειαζόμαστε φέτος μεταγραφή σε αυτή τη θέση. Αν σκόραρε και παραπάνω θα ήταν καλύτερος. Τρέχει στη γραμμή, είναι γρήγορος, είναι πολύ καλός στο ένας με έναν, αποσχολεί συνήθως δύο παίκτες και έχει καλή πάσα (όταν την αποφασίσει). Θα μπορούσε φυσικά να υπάρχει και καλύτερος αλλά άντε βρες τον. Θα διαφωνήσω πάντως ότι δεν έχει βελτιωθεί. Ειδικά με τον 10Κ που μάρκαρε κιόλας δεν είχε σχέση με τον Λέτο του Ολυμπιακού.
Ο Ίβανσιτς από την άλλη δε μου άρεσε. Παίκτης χωρίς συγκεκριμένη θέση. Στη γραμμή δεν μπορείς να τον βάλεις, πίσω από έναν επιθετικό δεν είναι αρκετά ταχύς για να παίξει ούτε πατάει περιοχή, από την άλλη ούτε μαρκάρει για να τον έχεις με ένα μόνο αμυντικό χαφ και δύο επιθετικούς. Αλλαγή πολυτελείας για μένα.
Ο Νίνης μπήκε σωστά γιατί η ομάδα χρειαζόταν καλύτερη κυκλοφορία για να ανοίξει τον ταμπουρωμένο Ολυμπιακό. Απλά εκεί πρέπει Σίλβα και Καραγκούνης να συνενοούνται ώστε ένας να τρέχει την μπάλα και ο άλλος να μαρκάρει. Αυτό δεν έγινε καλά. Γενικά πάντως όταν ρισκάρεις κάπου θα αφήσεις και ένα κενο.
Αλήθεια, μόνο εγώ δεν πολυσυμπαθώ τον Ρουκάβινα; Τι έχετε δει όλοι και πίνετε νερό στο όνομά του δεν καταλαβαίνω…
edit: Πάντως αυτό που μου αρέσει στον φετινό ΠΑΟ είναι ότι ακόμα και σε καταστάσεις κρίσιμες δεν αρχίζουμε τις γιόμες αλλά προσπαθούμε με σχέδιο να βάλουμε γκολ. Ακόμα κι οταν αυτό δε μας βγαίνει