Παναθηναϊκός

Εγώ πάντως δεν απαξιώνω το πρωτάθλημα σας, ε. Την προπονητική ικανότητα του Νιόμπλια αμφισβητώ.

Και ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από ΠΑΣ, Ηρακλή, είχε δοκάρια με ΑΕΚ, μπορούσε να έχει βάλει το γκολ με κενό τέρμα ο Ντάρμπισαηρ στην Καβάλα και τώρα να ήταν 6 βαθμούς μπροστά. ΑΤΥΧΙΑ ΓΑΜΩΤΟ!!! :frowning:

Μιλάτε για ατυχία που δεν κερδίσατε. Αν είναι ατυχία που δεν κερδίσατε με αυτές τις 3 σοβαρές φάσεις, τότε θα πρέπει να νιώθετε πολύ τυχεροί που δε σας διασύραμε με άλλα 3 γκολ στο τέλος.

Μα τότε είχε βγει ο ΠΑΟ μπροστά και το ματς ήταν ροντέο βρε κάρβου…

εγω θελω να το παρει ο
βαζελος να τελειωνουμε
να χαρει και λιγο ο κοσμος
του παναθηναικου
αλλα ειναι τοσο μαλακες
τελικα που ωρες ωρες
λες ρε φιλε οτι μπορει
και να το χασει
την επομενη αγωνιστικη
θα ξερουμε
αν νικησει τον ατρομητο
μαλλον θα το παρουνε

εγώ δεν είπα ποτέ ότι χάσαμε από ατυχία, αλλά ότι συντέλεσε και αυτή στην ήττα.

επίσης, ένας καθρέπτης για πολλούς…

http://www.fightclub.gr/inner.aspx?15

εγώ κουράστηκα ήδη.

Ο ΠΑΣ θα ορίσει το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα.:stuck_out_tongue:

Μα αυτό ακριβώς έγινε. Κάνατε κάποιες φάσεις από τι στιγμή βγήκε ο Σιμάο και μπήκε ο Νινής. Μετά το 70 δηλαδή. Τελος παντων, κερδίσατε, το αποτέλεσμα μετράει, οπότε έχετε τη δυνατότητα να άλλαξατε όλη την εικόνα του παιχνιδιού όπως σας βολευει. Επίσης, πέραν από ξενέρα, είναι και υγιές να πάρει μια ομάδα το πρωτάθλημα με 4 πόντους καθαρούς και όχι 12 (και το να ανησυχείς sodomaniac για το αν θα κερδίσεις τον Ατρόμητο την επόμενη αγωνιστική)…Μπαλα είναι, η αγωνία είναι μέρος της μαγείας της. Ο Παο στους περισσότερους αγώνες του 2 γύρου έπαιξε ικανοποιητική μπάλα, επίσης στα ντέρμπι έπαιξε την καλύτερη μπάλα ασχέτως αποτελεσμάτων, γενικώς έχουμε πολλους λόγους να χαιρόμαστε φέτος και 2-3 για να ξενερώνουμε. Γενικά συμφωνώ με outshined και τσάμπα γράφω περισσότερα.

Eπίσης αυτή η υπερβολή του αθλητικού τύπου στην Ελλάδα, προκαλέι άκρατη αναγούλα. Ακόμα χειρότερα τα πρωτοσέλιδα τη δεύτερη μέρα μετά το ντέρμπι (που δείχνει ότι κανείς ουσιαστικά δεν ασχολείται με το αγωνιστικό κομμάτι του ντέρμπι) Αμα θες να ασχολείσαι δηλαδή με τα αθλητικά και όχι απλά να κάνεις το χαβαλέ σου. Ο δε γαύρος, από πέρσι που πήρε άνετος πρωτάθλημα και με ομάδα, φέτος (παντα συμφωνα με τις εφημεριδες) δείχνει εκστασιασμένος που “χαλασε” τη φιεστα του Παο. Ατακες δημοτικου εκατερωθεν “Εμεις το δώσαμε στο Παο…” (με τόκο η χωρίς?) ή “Αυτοι θα παίξουν στα πλει-οφ…”. Ενα κακόμοιρο πρωτάθλημα έχουμε, ένα μέτριο ντέρμπι είδαμε και το στήβουμε ανεξέλεγκτα για να δώσουμε χαρά στους από πάνω και στους από κάτω.

Τι άλλο μπορείς να κάνεις ως οπαδός εκτός από το χαβαλέ σου?

Το πρόβλημα των ελληνικών εφημερίδων είναι γνωστό κυρίως επειδή σφύζουν από αμπαλίαση.
Στα μπασκετικά είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα.

Κι εν πάση περιπτώσει, ναι νίκησαμε δυο φορές στα ντέρμπι και απαξιώνουμε το πρωτάθλημα του ΠΑΟ. Το γράφω και χύμα αν θέλετε, πρωτάθλημα με δυο σφαλιάρες από τον Θρύλο = πρωτάθλημα της πλάκας. Σας έβρισα τα ιερά και όσια τώρα?

Chrisp να προσεχεις τους πελατες.Μην τους μιλας ετσι… :stuck_out_tongue:

Που μπορω να βρω τα στατιστικα του ματς ? Οσο εψαξα δεν βρηκα κατι…

http://www.galanissportsdata.com/football/national/season2009_10/aetblgame.asp?game=213

Ενταξυ και εσύ που έχασες το 2007 στο Καραισκάκη το θυμάσαι τώρα και απαξιείς εκείνο το πρωτάθλημα. Και πως έχασες? Έκανες ευκαιρίες αλλά έκανε ένα κλέψιμο ο Παναθηναικός και το έβαλε. Κατι παρόμοιο με το προχθεσινό ματς. Τρομακτική αλλαγή στο πως πέρασε στην ιστορία εκείνο το πρωτάθλημα και για τους γαυρους και τους βάζελους.
Στο μπασκετ είναι καλύτερα τα πράγματα γιατί βλέπεις και ποιότητα, βλέπεις “μπασκετ” με όλη τη σημασία της λέξης. Ο χαβαλες έπεται της ουσίας, τροφοδοτείται και απο αυτή, αν εσυ κρίνεις παιχταρά τον Ματ που πήρε το ριμπαουντ και σκόραρε και έγινε “ο αγγλος του dvd” για να πουλήσουν οι εφημερίδες μερικά φύλλα πάω πάσο. Αν βλέπεις μπάλα, βγαίνει ωραίος και ο χαβαλες. Αλλιώς βγαίνει κακόγουστος και επιπέδου δημοτικού.

Εννοείται ότι απαξιώνω το πρωτάθλημα του 2007.
Πρέπει νάναι και το μοναδικό που δεν είδα τους 3-4 τελευταίους αγώνες της σεζόν.

Όσο για τον Ματ, είναι μαζί με τον Μήτρογλου οι καλύτεροι φορ του πρωταθλήματος μετά τον Σισέ βέβαια. Απλά κανείς τους δεν παίζει το ίδιο καλά όταν είναι μονος του μπροστά.

γιατι οι “ασχετοι, αμπαλοι, καφροι” οπαδοι δεν ασχολουνται κ τοσο, γιατι στην αποτυχια υπαρχει απαξιωση του στυλ:“ελα μωρε ποιος το γαμαει το μπασκετακι” κ γενικα γιατι αλλος ειναι ο βασιλιας των σπορ…

Μα οντως αλλος ειναι ο βασιλιας των σπορ. Δεν ειπε “ολα καλα, εμενα δε με νοιαζει γιατι νικαμε στο μπασκετ”.
Απλα οτι σε αυτο το αθλημα, φετος ειναι καλυτερη η εικονα.

Οποιος εχει τη μυγα… :roll:

Και λωλ… ακομα γελαω με αυτα που διαβαζω για τον παραγοντα “τυχη” ειδικα με κουοουτ Πανουτσου. Priceless.

δεν το ειπα ειρωνικα… συμφωνω οτι ειναι καλυτερα τα πραγματα αλλα μονο κ μονο γιατι δεν εχει τοση βαρυτητα…

κ δεν καταλαβα γιατι το πηρες ετσι, δεν εννοουσα κατι…

A Ok. Μy bad τοτε. :slight_smile:

Allucard όταν θα παίζεις πχ τσουλου, και κάνεις 3η ευκαιρία στο δοκάρι μη φωνάξεις “πο πο, γκαντεμία” ε? Πες ότι είναι άμπαλος ο Μητρογλου ξερω γω. Ή οτι η φανέλα σας ζυγίζει 250 γραμμάρια λιγότερα από την άλλη ομάδα.

Έλα @@ μάντολα τώρα…
Το μόνο σημαντικό είναι οτι ο κοκαλator μετά απο αυτό θα κάνει φοβερές μεταγραφές (:lol:).
Για εμένα αν μου λέγαν οτι το έκανε επίτηδες ο βάζελος (λέμε τώρα, μην βγει καμιά λουλου) θα το πίστευα.On the long run δεν ήταν υπέρ του ΟΣΦΠ αυτό που έγινε.
Τώρα έχουν ομαδάρα και καλά και δεν χρειάζεται η ενίσχυση που θα γινόταν αν π.χ. έτρωγε καμία 3ρα.
Συμφωνώ, κανείς δε θα το θυμάτε και τα μύρια (εκτός υπερμαλάκομιασης του ΠΑΟ) θα πάνε στον πρώτο.
Πάντως τα πήρα με τον ΠΑΟΚ γιατί ουσιαστικά το πρωτάθλημα τελείωσε την Κυριακή.
Πραγματικά ο Σάντος έχει τρελό κόμπλεξ.Δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.Και ας λένε για τον ΑΡΗ.Σαν κότες μπήκαν απο την αρχή ως το τέλος.Για ΠΑΟΚ-ΑΕΚ δεν ξέρω, γενικά την Κυριακή έχω καλύτερα πράγματα να κάνω απο το ποδόσφαιρο.
Α και η ΑΕΚ έχει ανέβει,ε.Εγώ την βλέπω δεύτερη ή τρίτη στα πλεη off.
Ο ΠΑΟΚ λόγο κόμπλεξ θα βγει 4ος(πάλι;).