Παντως οταν επαναλειμμενα τρωγαμε γκολ και χαναμε βαθμο/βαθμους στο 80φευγα στην Ευρωπη μονοι μας λεγαμε για το κομπλεξ που εχουμε εξω κι οτι ειναι ψυχολογικο το θεμα.Ε και στα μεταξυ μας καπως ετσι ειναι και δεν ειναι γραφικο να το υποστηριξει κανεις…Φαπα στη φαπα,ε μενει τραυμα.Αγραφοι νομοι του ποδοσφαιρου και ιστοριες για αγριους…
Κι ετσι κι αλλιως δεν εχει νοημα να το παμε στη τυχη για τα του πρωταθληματος.Ουτε σου κανε το παιχνιδι της ζωης του ο 3ος τερματοφυλακας του ΠΑΣ ουτε εβαλα γκολ στο 90φευγα οπως το βαλες με Καβαλα και τα λοιπα και τα λοιπα.Και γω αμα θελω υποστηριζω οτι αν ειχε μπει εκεινο και το αλλο και δεν ειχε γινει το αλλο τωρα θα μουν 8 βαθμους μπροστα(και εχω αρκετα παραδειγματα για να σε βγαλω συνολικα πιο τυχερο).
Γραφικες μαλακιαρες ως συνηθως.Ουτε καν η 7 δεν υποστηριξε τετοιο πραγμα μετα τον αγωνα.Αυτη τη στιγμη οι φιλαθλοι του Ολυμπιακου μηδενως εξαιρουμενοu κραζουν για τη κατασταση.Αλλο η καβλα μιας νικης στο ντερμπι με τον πελατη,μη τα μπερδευεις.Οι παραμυθιασμενοι οπαδοι που θελουν 1-2 μεταγραφες το καλοκαιρι για να χτυπησουν τουλαχιστον Ουεφα ειναι αλλοι.
Και αυτό ισχύει. Βεβαια το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Το ότι έχουμε κομπλεξ ήταν οφθαλμοφανές και από το πρώτο παιχνίδι που δεχτήκαμε το γκολ και κλατάραμε.
η 11αδα μαλλον θα ειναι ιδια με το ντερμπυ εκτος του μπιεσμυρ που θα μπει στη θεση του γιουρκα…μακαρι να το καθαρισουμε απο σημερα για να ανεβει λιγο το ηθικο της ομαδας…
Το έχει το alpha, πως το λένε.
5.
Θα δω ένα τεταρτάκι γιατί πρέπει να την κάνω.
Φυσικά όλοι θέλουμε τελικό, Γιάννενα-Καβάλα.
Και λόγο karvou όλοι θα είμαστε Γιάννενα
Αν το πάρουν κιόλας τον βλέπω τον karvou να πηγαίνει στην Μπετζετάκου μαζί με την ομάδα για να το γλεντήσουν…Που να κάνει και μια ισοπαλία ο ΠΑΟ τώρα και να του τον καρφώσει ο ΠΑΣ στο τέλος και να το πάρει ο Γαύρος.Θα χύνει κανα 6μηνο ο karvouκος! :lol:
Δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω προφανώς και για το λόγο αυτό δεν τα «ανεβάζεις» στο σαιτ. Λοιπόν συνεχίζω: Έχεις σκεφτεί πόσες φορές έχεις γράψει τη φράση «η εμφάνιση δεν ήταν καλή»? Μπορείς να μας πεις πότε έκανε καλή εμφάνιση φέτος η ομάδα με εξαίρεση «τις στιγμές» των αγώνων με τη Ρόμα? Γιατί λοιπόν πιστεύεις σε αυτή την ομάδα? Όταν έγραφα ότι ο Σισέ είναι άμπαλος από το Σεπτέμβριο, εσύ διαφωνούσες. Πόσες προσωπικές ενέργειες έχει κάνει ο Σισέ? Μία στον αγώνα με το Πανιώνιο! Αυτό το όρθιο ξύλο έχει μόνο ένα δυνατό δεξί σουτ και ένα καλό ξεπέταγμα από τη δεξιά πλευρά. Αξίζει 8 εκ? ΟΧΙ. Ο Λέτο ?μπαλέτο τι σου λέει? Αυτή η νεράιδα από τη Κροατία σου κάνει? Αναφέρω αυτούς μόνο για να δεις ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο η άμυνα που θέλει όλη ξήλωμα. Πίστευες και τον ξυλοκόπο από τη Σουηδία αλλά τώρα κουβέντα. Μήπως πρέπει να κάνεις και εσύ έναν απολογισμό και να αναφέρεις σε ποιους έπεσες έξω?
Όσο για τον τίτλο αν δεν γίνουν «διάφορα» δεν τον έχω καθόλου σίγουρο?.άλλωστε δεν έχει και καμία σημασία για εμένα. Να πας στη φιέστα παρέα με το Λουκά και τον Τυπάρα σου?.
Φιλικά,
Χ.Β.
Καλά, κι εγώ στο φόρουμ μπορώ να λέω ότι είμαι ο ένας εκ των πρωταγωνιστών στο dvd της Τζούλιας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι απαραίτητα και αλήθεια ε;
Μάντρεηκ να κάνω κουότ και τα υπολοιπα 2112 αντίστοιχα μηνύματα που ακολούθησαν μετά το ντέρμπι ή είναι όλοι καμουφλαρισμένοι γαύροι που θέλουν να προκαλέσουν πρόβλημα στην ΠΑΝΑΘΑ?
Το βαλα δειγματικά, για να δείξω την απαξίωση που υπάρχει στον ΠΑΟ από τους ίδιους του οπαδούς του. Πράγμα που γουστάρω απροκάλυπτα. 8)
Μα είναι αποδεκτό νομίζω ότι δεν υπάρχει σοβαρή ομάδα φέτος στην Ελλάδα.
Απλά το πέρνει ο πιο καλός απο τους χειρότερους.
Γτπ είναι και ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ και η ΑΕΚ και φύσικα ο ΠΑΟΚ.Οκ στην Ευρώπη είναι το DNA και μετά κλασικά μαζοχ να κάνει μαμακίες και να χάνει.Εκεί οτι και ομάδα να έχει είναι το ίδιο.
Καλά εσύ συγκρίνεις τον καράφλα με τον Σισέ;!
Αν έλεγαν για το Βαζέχα κάτι τότε να έκανες αυτή την σύγκριση.
Τώρα συνέκρινε τον, ξέρωγω, με τον Τοροσίδη.
Νταξ, το γλέιψιμο στον Πατέρα έχει όντως γέλιο αλλά είναι μαλακία του Χελάκη να βγάζει στν πρώτη σελίδα ανακοινώσεις χουλιγκάνων που πάνε να δικαιολογήσουν ή να συμψηφίσουν τον ακρωτηριασμό της κοπέλας (και προχωράνε και σε ιατρικές διαγνώσεις πως το πρόβλημα της αποκαταστάθηκε πλήρως! #-o).
Και μην βγεί κανείς και γράψει “τα λες γιατί είσαι γαύρος” γιατί τα ίδια θα έλεγα και αν δημοσιευόταν ανακοίνωση δικών μας “μπουμπουκιών” που θα έψαχνε να δικαιολογήσει κάτι ανάλογο.
ακουστηκε πως θα πανε στον ατρομητο 2.500 παναθηναικοι…
πριν απο λιγο ο ατρομητος ανακοινωσε πως τελειωσαν τα εισιτηρια…!
και οι αστυνομια θα κανει ελεγχους πριν τις θυρες για να δουν ποιοι δεν θα εχουν εισιτηρια…