Παναθηναϊκός

Ένα replay είδα.Δεν ήταν πέναλτυ?Από τα κανονικά του Καραγκούνη μου φάνηκε…:-k

1ον: Δεν είμαι λαγός - πάρτο πίσω. Και εν πασει περιπτώση δεν έιναι η εποχή μου τώρα.
2ον: Διάβασα το ποστ του κρις και θεώρησα ότι έγινε εν βρασμό ψυχής και θέλησα να το προστατέψω για να μην εκτεθεί. Γιαυτό πρότεινα lexotanil. Θα μπορούσα να πρότεινα και χαρτομάντιλα.

That’s all folks!

Bρε ακου που σου λεω…:wink:

Ρε αφήστε τις βλακείες και τις κοκορομαχίες και απαντήστε σοβαρά σε κάτι.

ναι, από τα κανονικά του καραγκούνη ήταν, δεν είπα κάτι διαφορετικό :p.

για μένα, δεν ήταν πέναλτι. να στο πω πιο απλά? αν παίζανε μπάλα 22 άτομα χωρίς κάποιον απώτερο σκοπό, αυτή η φάση θα είχε ολοκληρωθεί χωρίς πτώση.

Σοβαρά μιλάμε σε άλλα ποστ. Μεταξύ ομάδων καταλήγει πάντα σε “εισαί βλάκας - όχι εσύ είσαι”. Σορυ κιόλας. Και εν πάση περιπτώση για το σημερινό παιχνίδι τα έιπαμε.

Εγώ νομίζω ότι υπάρχει επαφή στο συγκεκριμένο…βέβαια με τον Καραγκούνη ισχύει το γνωστό παραμύθι με το λύκο και το βοσκό…μια φορά να είναι αλήθεια ποιος τον πιστέυει? :smiley:

Πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, κύπελλο στο βόλλευ, πλεονέκτημα έδρας στο μπάσκετ.

Σύλλογος μεγάλος, δεν υπάρχει άλλος…όσο κι αν κοπανιέστε μερικοί αρουραίοι

Συμφωνώ με dude κ έλμαραντ για τυπάρα.

Μέτριοι και σήμερα. Η πρώτη μεταγραφή της σεζόν πρέπει να είναι ο τεχνικός διευθυντής. Άντε γεια αντωνίου δηλαδή, για να δούμε μετά ποιο προπονητή θα έχουμε του χρόνου, και μετά ανανεώσεις, λήξεις συμβολαίων και ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.

Κατά τ΄άλλα, το μπυροκοίλι έπαθε παράκρουση? :lol:

Βόλευ χτες ματσάρα (είδα μετά το 2-1) και άξια κούπα.

To σηκωσαμε?? 'Η οχι ακομα? Χαμπαρι δεν πηρα #-o

μαθηματικα οχι αλλα ουσιαστικα ναι…:smiley:

Εγώ δεν μπορώ να γκρινιάξω που πήρα πρωτάθλημα, ειδικά όταν είμαι σχεδόν στο σύνολο του πρωτοπόρος.

Για το χθεσινό ματς φυσικά και ήταν offside το γκολ του Σαλπιγγίδη.

Το πέναλντι στον Καραγκούνη είναι για τον απλό λόγο ότι ο άλλος σηκώνει το πόδι του αλλά με τον τυπάρα υπάρχει το πρόβλημα του βοσκού που ειπώθηκε πριν καθώς και το ότι το κάνει πάντα πιο υπερβολικό από ότι είναι. Και εγώ πιστεύω πως είναι τόσο ωραίος ο συνδυασμός με Νίνη, που μπορεί απλά να περάσει και να βάλει το 0-2.

Χάσαμε και πάλι πάρα πολλές ευκαιρίες αν και ήμασταν νευρικοί με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να γυρνάει ορθολογικότερα τη μπάλα, χωρίς να κάνει ομως κάποια σημαντική ευκαιρία.

Στα γενικότερα του πρωταθλήματος επιβεβαιώθηκε η άποψη πως για να πάρεις πρωτάθλημα στην Ελλάδα δεν χρειάζεται άμυνα, αλλά επίθεση. Σε παιχνιδια με μικρομεσαίες ομάδες ακόμα και ο Σαριέγκι με τον Καντε φαίνονται επαρκείς.

Τα πραγματικά κέρδη;

• Μεγάλο ποσοστό του πρωταθλήματος πιστώνεται στον Νίνη. Η προσφορά του ήταν πραγματική. Ο Νίνης δεν είναι ελπίδα για το μέλλον, αλλά απαραίτητος για το παρόν της ομάδας. Οι φόβοι ότι θα έμενε αιώνιο ταλέντο υπήρχαν…

• Επιτέλους υπήρχε παίκτης - αριστερό χαφ. Παλιά είχαμε τη θέση και έπαιζε όποιος ήταν καλός και φιλότιμος και δεν χώραγε αλλού. Ακόμη και ο εγωιστής ή μέτριος Λέτο ήταν ένας παίκτης που κατείχε τη θέση.

• Φυσικά, ο Σισέ. Λεφτά που πιάνουν τόπο. Πιο γεμάτη χρονιά δεν μπορείς να ζητήσεις από ένα φορ. Δεν είναι μόνο παικταράς, είναι και ηγέτης. Φωνάζει, σκυλιάζει και είναι αυτός που θέλεις να δεις όταν πας γήπεδο.

Όπως φυσικά φάνηκε η υπέρβαση της καλής μπάλας και της Ευρώπης θέλει αισθητά καλύτερη άμυνα. Όμως η σημαντική δουλειά έχει γίνει. Έχεις ένα κορμό που παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και έχει μάθει να κάνει φάσεις. Κρίμα να το αφήσεις στη μέση μη παίρνοντας 2 παικταράδες στην άμυνα που θα ανεβάσουν ένα επίπεδο την ομάδα.

Ποτέ ξανά, ποτέ ξανά…

Προσωπικα πιστεύω οτι κατα 70% το έχασε ο Ολυμπιακός και 30% το πήρε ο ΠΑΟ.
Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός μάζευε 70 βαθμούς το λιγότερο.Αν και φέτος είχε τόσους φαντάζομαι πάλι θα το έπαιρνε.
Σημειωτέων τον ΠΑΟ υποστηρίζω.
Δηλαδή αν και πήρε το πρωτάθλημα η ομάδα δεν με πείθει.Τουλάχιστον έπιασαν τόπο οι πιο πολλές μεταγραφές και σίγουρα είμασταν καλύτεροι απο άλλες χρονιές.

Kαι τώρα φραπέδες, μπυρίτσες και πλέι οφ! Τα οποία θα έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον! Ανυπομονώ!
Πρώτα πρώτα αυτό το έκτρωμα του θρήνου, ποιαν από τις άλλες τρεις ομάδες μπορεί στα αλήθεια να κερδίσει; μέσα ή έξω. Θα έχει πολύ πλάκα. Άσε που θα παίζουν Τετάρτη - Κυριακή! Αλλά η ατμομηχανή του γαύρακα δεν μασάει. Ήδη απ’ το τρίτο ματς θα είναι σαν τα ματ του πολύδωρα. Αμίλητα, ακούνητα στρατιωτάκια.
Άσε το τι κλάψα έχει να πέσει, μετά τα διπλά του Άρη, της ΑΕΚ κτλ στο “ναο” :lol:

Και για να μην ξεχνιόμαστε:
http://www.youtube.com/watch?v=p8DkJsVchhE

Μα τι στο καλό; Σε ποιο τόπικ μπήκα; Στου ΠΑΟ ή στου Ολυμπιακού; :stuck_out_tongue:

Κάρβου, για να συνεχίσω να μιλάω, πρέπει πρώτα:

ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΔΟΥΡΟΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ! :stuck_out_tongue:

Για να συνεχίσεις να μιλάς πρέπει κάποια στιγμή να κερδίσει η ομάδα σου τον Ολυμπιακό.
Ούτε καν με τον Δούρο δεν το χε καταφέρει.

Ε, τότε να κάνω σημαία τον Μουνιόθ, που σας τον κάρφωσε δις, κι ας έχασε το πρωτάθλημα με 800 βαθμούς διαφορά.

Ποσώς με ενδιαφέρει πάντως να κρίνω την ομάδα μου απ’ το αν ή όχι κερδίζει τον ολυμπιακό. Ποσώς με ενδιαφέρει ο ολυμπιακός στο τέλος τέλος.
Ποσώς επίσης κι αν ή όχι πήρε το πρωτάθλημα. Η μπάλα που παίζει είναι το ζήτημα. Και δεν παίζει…

μπορει να μην κερδισουμε αρη,αεκ και παοκ στο ναο οπως λες και εσυ,αλλα εγω ξερω οτι δυο φορες φετος σας εσκισε το μπουρδελο που εχουμε για ομαδα φετος:wink:

Ε, τι να κάνεις τώρα, με τα δοκάρια να τα βάλεις;; μπάστακες είναι κι αυτά, τον όμοιο τους συμπαθήσανε :stuck_out_tongue: