Εγώ πάντως πρωτάθλημα με δύο ήττες από τον Ολυμπιακό δεν το θέλω.
:lol::lol:
Εγώ πάντως πρωτάθλημα με δύο ήττες από τον Ολυμπιακό δεν το θέλω.
:lol::lol:
Εντάξει, κακά τα ψέματα. Το σημαντικό για τον ΠΑΟ ήταν να πάρει το πρωτάθλημα και όχι τα ντέρμπι. Με το πρωτάθλημα κερδίζει η διοίκηση του στήριξη για να συνεχίσει το έργο της και του χρόνου με αισθητά λιγότερες μουρμούρες. Εδώ μέχρι και ο Βύντρα αποθεώθηκε φέτος για το κρίσιμο γκολ του στη Τρίπολη. Δεν αποκλείεται, όταν άκουσε τα παλαμάκια μετά το όνομα του, να ρώτησε τους συμπαίκτες του τι ήταν αυτό.
Από την άλλη, με τον ΠΑΟ ποτέ δεν ξέρεις. Και το 2004 είχε πάρει το πρωτάθλημα και η μουρμούρα την επόμενη χρονιά παρέμεινε αμείωτη. Ειδικά αν μείνει ο πετυχημένος (πλέον) Αντωνίου και συνεχίσει το πείσμα για τρύπια άμυνα, που κάνει άμπαλους όπως το Σιμάο βασικούς και αναντικατάστατους…
Άλλη η ομάδα του 2005 όμως και άλλη η φετινή. Και θυμήσου ότι ακόμα και έτσι το επόμενο πρωτάθλημα το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας όταν θέλαμε 4 βαθμούς σε δύο ντέρμπυ (ΑΕΚ - ΠΑΟΚ) και πήραμε μόνο δύο (είχαν βάλει και τα δοκάρια το χεράκι τους). Νομίζω ότι αν δεν χάσουμε βασικούς συντελεστές της ομάδας, του χρόνου θα είμαστε καλύτεροι και λιγότερο αγχωμένοι. Και προσωπικά χαλαλίζω και άλλα 6 πρωταθλήματα για να κάνουμε μία σοβαρή χρονιά στο CL (επιπέδου 1996 ή 2002) αλλά γι αυτό θέλεις καλή άμυνα και όχι καλή επίθεση οπότε δε μας πολυβλέπω…
Του χρόνου για το Τσ.Λ. έχετε προκριματικά;
Όχι, κατευθείαν ομίλους πάμε. Ευκαιρία λοιπόν το καλοκαίρι να φτιάξουν επιτέλους ομάδα.
Για μενα χρειαζομαστε 1 η 2 τρομερους (ποιοτητας μελμπεργκ) κεντρικους αμυντικους! Κατσουρανης να γυρισει στην αμυνα καθως εκει μπορει πλεον να βοηησει πολυ καλυτερα. Αλλη μια προσθηκη ειναι αριστερα, το ονομα του Τζαβελα εχει ακουστει, να δουμε.Δεξια στην αμυνα, θελω να δωσει πολυ χρονο στον μαρινο γτ μ αρεσει αλλα μια βαρβατη λυση δεν θα με χαλαγε. Στα χαφ τωρα χρειαζομαστε οπωσδηποτε εναν παικτη να πλαισιωσει νινη και σιμαο (που πρεπει να παιζουν για μενα) ενω οι ζιλμπερτο καραγκουνη οι οποιοι θα ναι ενα χρονο μεγαλυτεροι να ερχονται απο τον παγκο. Το ονομα του ματος, εφοσον ειναι στην κατασταση που ηταν την πρωτη του χρονια, ειναι ιδανικο, αλλα με την προυποθεση που ειπα. Στην επιθεση τωρα, αριστερα ρεαλιστικα δεν μπορεις να παρεις παικτη αν και μενα δεν μου κανει ο λετο. Παρολα αυτα δεχομαι πως δεν γινεται να φυγει. Σισε με Πετροπουλο στην κορυφη, ενω απο δεξια θες εναν παικτη ποιοτητας Σισε, ο οποιος να γινεται και δευτερος φορ και να μπορει να ψιλοπαιξει επιθεση σε περιπτωση τραυματισμου-τιμωριας του σισε.
Τελος, αν υπαρχει διαθεσιμος τρομερος τερματοφυλακας να το κτυπησουμε, διαφορετικα, εναν που να μπορει να αντικαθιστα τον τζορβα σε περιπτωση ντεφορμαρισματος (κατι πολυ συχνο για τερματοφυλακα).
Οσον αφορα τις αποχωρησεις, σαριεγκι, μπιερσμιρ (με μια προυποθεση) , καντε, δαρλας, ρουκαβινα, γκαλινοβιτς πρεπει να αποχωρησουν, ενω θεωρω δεδομενη την φυγη του σαλπι.
Πρώτα απ’όλα στόπερ και δεξί χαφ. Αλλά όταν λέμε στόπερ, δεν εννοούμε ούτε Καντέ, ούτε Σαριέγκι. Ούτε Χένρικσεν -δεν παύει να είναι το καλύτερο στόπερ που έχει περάσει από ΠΑΟ εδώ και πολλά χρόνια-, από άποψη ρίσκου το λέω αυτό. Λέμε φτασμένο και μεγάλο στόπερ με λεφτά επιπέδου Ζιλμπέρτο και Σισέ. Σπάσε ένα τουβλάκι ευρά και φέρε τον Καναβάρο, δεν με ενδιαφέρει. Για δεξί χαφ δε με χαλάει και Σκόκο, αν και θα προτιμούσα κι εκεί κάτι εγνωσμένης αξίας, όχι μία πάνω πέντε κάτω.
edit: περαιτέρω ιδέες για στόπερ για να γίνει συζήτηση: Cordoba, Samuel, Grygera, Felipe, Godin
Βασικά ο ΠΑΟ χρειάζεται ένα ψηλό στοπερ να βγάζει τις σέντρες γιατί όποτε γίνεται σέντρα έχει γέλιο.
Και φυσικά 2 χαφ στις θέσεις τον ΚαραΚατσουρ να τρέχουν.
Αυτά είναι τα βασικά για να πάρει το πρωτάθλημα, για Ευρώπη θέλει αλλαγές η μισή ομάδα.
Συμφωνώ αλλά: προτιμάς ένα στυλιάρι τύπου Kroldrup, να βγάζει όλες τις κεφαλιές και να μην μπορεί να δώσει μια πάσα 5 μέτρων, ή έναν πιο κοντό μεν αλλά με καλύτερες θέσεις και ίσως λίγη μπάλα παραπάνω;
Στυλιάρι!
Αυτό με την μπάλα παραπάνω το ακούω χρόνια.Στυλιάρι χ 1000.
Ειχα διαβασει για Hleb.
αν και δεν με νοιαζει, πρεπει να αναλυθει το εξης. τα λεφτα τα πολλα δεν τα εβαλε αυτος, αλλα ο βγενοπουλος. το οτι σκορπιστηκανε τα λεφτα σε λαθος μεταγραφες (ειδικα περσι) ειναι μια ασχημη ρετσινια. πχ τα λεφτα για το μελιση. ακομα ανοιγουν σαμπανιες στην τουμπα για τα λεφτα που δωσατε. και δεν ειναι μονον αυτος ειναι κι αλλοι παιχτες για τους οποιους χαραμιστηκανε λεφτα.
ο κοσμος σιγουρα θα γκρινιαξει που φευγει ο ντεμης ρουσσος γιατι οσο να’ναι εκφραζει πολυ το μεσο βαζελο…
με το γηπεδο εχει σημασια τι θα γινει, αφου τωρα τα λεφτα ολα θα κοπουν λογω της κρισης…
αυτη η sportday πολλες αποκλειστικοτητες εχει τελευταια για τον παναθηναικο,λες να εχει βαλει κοριους στην παε?
μια με τον σαλπιγγιδη που δεν ανανεωνει και μαλιστα ερχεται στον παοκ,μια τωρα…:-k
Μούφα είναι. Θα φύγει ο Πατέρας ΑΝ…
Το ακούς πολλά χρόνια και τελικά σου φέρανε Σαριέγκι. Αν στο ξαναπω τώρα και αντί για το πτηνό σου ρθει ένας Κόρντομπα; Τυχαίο το όνομα, δεν έχω ακούσει κάτι, απλά είναι ψιλομεγάλος (αλλά όχι τελειωμένος) και πιστεύω ότι είναι ιδανικός στη θέση του. Διάβασα και κάτι για Γκαλάς πάντως. Αυτός ναι. ΚΑΙ ψηλός ΚΑΙ μπάλα.
Τι Σαριέκρικρι ρε συ; :lol:
Πόσο ύψος έχει;
Ένας Γκούμας νέος ή Καλιτζάκης ή Κυριάκος.
σιγουρα στο 3ο γκρουπ δυναμικοτητας στο champions league και υπαρχουν πιθανοτητες ακομα και για το 2ο…
Θεμα δεν ειναι τι γκρουπ θα ημαστε φετος αλλα τι γκρουπ θα ειμαστε του χρονου
γκρουπ θέραπυ