Τεχνικός διευθυντής είναι και μεταξύ άλλων είναι και υπεύθυνος μεταγραφών. Μόνο στη Βρετανία οι προπονητές είναι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για τις μεταγραφές (και πολλά άλλα) και γι’ αυτό λέγονται managers και όχι coaches.
Καταρχήν δε στηρίζω κανέναν. Εκφράζω μία απορία, τι σκατά θέλουμε από έναν τεχνικό διευθυντή. Ο Βέλιτς δε μας έκανε, τον Ζάετς τον κράζαμε, ο Αντωνίου είναι άχρηστος από φάτσα…
Δεν είναι δυνατόν τις καλές μεταγραφές να τις χρεώνουμε στον πρόεδρο και τις κακές στον τεχνικό διευθυντή. Μπορεί Σισέ και Ζιλμπέρτο να τους έφερνε ο καθένας αλλά δεν τους έφερε ο καθένας. Τους έφερε ο Αντωνίου. Οι προηγούμενοι μας έφεραν τον Μπίσκαν και τον Βίκτορ. Δεν είμαι σίγουρος για τα νούμερα που γράφεις (και δεν εννοώ μόνο το αν τα θυμάσαι εσύ σωστά αλλά και αν τα νούμερα που βγαίνουν προς τα έξω είναι αληθινά) αλλά με ευκολία θα μπορούσα να σου πω ότι τον Μελίσση τον έφερε ο Βγενόπουλος π.χ. Και τέλος πάντων δεν μπορούν όλες οι μεταγραφές να κάθονται καλές, ο Κλέυτον φαινόταν πολύ καλή περίπτωση, για παράδειγμα, και την εποχή που τον πήραμε τα 1,7 (αν ήταν τόσα) έμοιαζαν μια χαρά λεφτά.
Και από που ακριβώς το ξέρουμε αυτό παρακαλώ; Δηλαδή του χρόνου που δε θα υπάρχει Αντωνίου (όπως φέτος Γκούμας) θα σταματήσουν οι διαρροές; Μήπως τις διαρροές τις χρεώνεται πάντα αυτός που πρέπει να φαγωθεί; (δες παλιά και με Ελε στον ΟΣΦΠ)
για αυτο που γραφουν ισχυει ή μαλακιες?
http://www.theplayer.gr/index.php?ID=aUQbFGOgEKHLIryz&Rec_ID=2420
μου λενε φιλοι μου βαζελοι οτι προκειται για το νοβιτσκι.
Ναι νταξει…
για το νοβιτσκι ακουμε τα τελευταια 3 καλοκαρια αλλα φετος φαινεται πιο πιθανο γιατι εχει δηλωσει οτι φευγει απο το nba…
Δόκτωρ Λαβ ξέχασες και την τεράστια μεταγραφή Ροντρίγκο Σόουζα.
Καλός παίχτης ήταν αυτός…
Στον Παναθηναϊκό ειδικά με το ένα γκολ σε 4 συμμετοχές αποδείχτηκε υπερπολύτιμος.
Σωστοοοοοος…
κι’αλλους θα εχω ξεχασει, δεν παιζει…κ αν προσθεσεις αυτους που χασαμε για να παρουμε τα παλτα σε πιανει πονοκεφαλος…μελμπεργκ, μπαριος ειναι δυο που μου’ρθαν αμεσως…
Ειχε βάλει και μισό γκόλ, που είχε ψιλοβρεί λιγάκι μπάλα…
Αν έρθει ο Nowitzki στον Παναθηναϊκό, θα σταματήσω να μοιρολογάω για το Μόναχο του 1993. Ορκίζομαι.
αρχιδια…αποκλειεται…πιστευω οτι δεν θα τον θελει και ο Ομπραντοβιτς…
εγω τον σισκα θελω παντως…αλλα 8α παει στον μεσινα…
Μάσα αργά, μίλα λίγο, σκρήναρε σταθερά, ρόλλαρε γρήγορα.
λες ε; να σου πω δεν θελω να το σκεφτομαι, θελω να το θεωρω απιθανο…να χαρω πιο πολυ ααααααααμα γινει…:p:p:p
πως σας ηρθε ο Nowitzki ??
σιγα μην ερθει και ο κομπε…
[SIZE=“4”]
Παραιτήθηκε ο Αντωνιάδης[/SIZE]
Την παραίτησή του από την θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπέβαλε στο ΔΣ ο Αντώνης Αντωνιάδης, με σχετική επιστολή. Ο παλαίμαχος του «τριφυλλιού» δηλώνει ενοχλημένος από την ενέργεια του Γιάννη Βαρδινογιάννη να προσκαλέσει σε συνάντηση του εκπροσώπους των οργανωμένων, παρακάμπτοντάς τον.
Ο τέως -πλέον- αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταλήγει στην επιστολή του: «έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά άλλων προσωπικών του ενεργειών που μου έκαναν σαφές ότι είμαι ΑΝΕΠΙΘΎΜΗΤΟΣ».
Αναλυτικά η επιστολή:
Προς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣΑγαπητοί κύριοι,
Δια της παρούσης υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Ά Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με άμεση ισχύ.
Κύρια αρμοδιότητά μου, μεταξύ άλλων, ως σήμερα υπήρξε και η αποκλειστική ευθύνη της σχέσης της ΠΑΕ με τους συνδέσμους οργανωμένων φιλάθλων.
Η ενέργεια του μεγαλομετόχου, κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη να προσκαλέσει σε συνάντηση τους εκπροσώπους των συνδέσμων οργανωμένων φιλάθλων μέσω του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ, κ. Φάνη Βουτσαρά, παρακάμπτοντάς με και χωρίς να έχω την παραμικρή σχετική ενημέρωση, θεωρώ ότι αφενός θίγει το πρόσωπό μου και τη θεσμική μου υπόσταση στην ΠΑΕ και αφετέρου έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά άλλων προσωπικών του ενεργειών που μου έκαναν σαφές ότι είμαι ΑΝΕΠΙΘΎΜΗΤΟΣ.
Ουσιαστικά η τελευταία αυτή ενέργεια με κατήργησε από σήμερα. Σεβόμενος την τιμή, την υπόληψη και την προσφορά μου στο Σύλλογο δεν μου μένει παρά να παραιτηθώ και τυπικά από έναν ρόλο που ούτως ή άλλως μου στέρησε.
Παραμένω μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και στρατιώτης του Παναθηναϊκού.Με εκτίμηση,
Α΄ Αντιπρόεδρος
Αντώνης Αντωνιάδης
Ρουντι παντως δε σας χαλαει, ε???
Καλα μουφα ειναι το “δημοσιευμα” απλα αν χαμε να λεγαμε
Μας χαλάει Ρούντι, τον θέλω στον Ολυμπιακό.
Δε διαφωνώ ότι το συγκεκριμένο site είναι και λίγο μάπα, αλλά ξαναλέω: φάτε μεγάλη μπουκιά, γιατί ο κυρ Παύλος είναι ικανός για όλα. Ικανός μέχρι και να δώσει λευκό συμβόλαιο σε παίκτη-τελικά δε θα μπορέσω ποτέ να σταματήσω να μοιρολογάω. Γαμώτο.
δρομο κ εσυ…
Bασικα κι οι δυο θα περιμενουμε, νομιζω, αλλα νταξει