ΡΕ ΛΕΤΕ;;;;;
Μόνο σε μένα φαίνεται άκαιρη μια τέτοια κίνηση κατά τη διάρκεια ενός πέμπτου τελικού?
Το μόνο που θέλει ο Ολυμπιακός είναι να μας πετύχει χαλαρούς και να έχουμε στήσει πανηγύρι πριν καν αρχίσει ο αγώνας…Όχι δηλαδή ότι υπάρχει πιθανότητα να έρθει ο Νοβίτσκι, που έχει συμβόλαιο 20.000.000 μέχρι το 2011 αλλά κουβέντα να γίνεται…
Τον Ρούντι τον θεωρώ και εγώ εξαιρετική περίπτωση και μακάρι να ερχόταν αλλά δε θα τον έλεγες και αστέρα του NBA δίπλα στα ονόματα που αναφέρθηκαν στο άρθρο.
Λαουδης και Ασπρουλιας εχουν γραψει αρθρα και καλα οτι αυτη η “ραδιο-αρβυλα” ποσο κακο κανει. Οτι θα παρεξηγηθει και καλα ο Διαμαντιδης κι ο Σπανουλης, ακομα κι ο Ζοτς γτ δεν εχουν ανανεωσει…
Η ειναι τελειως μαλακες και λενε επιτηδες μαλακιες ή ισχυει οντως η ειδηση…
Μαλλον το πρωτο
Έχω δακρύσει από συγκίνηση με τη δήλωση αποχώρησης του Ανδρέα Βγενόπουλου από την ΠΑΕ Παναθηναικός. Τι όμορφα και συναισθηματικά που τα λέει:
Θέλω ποστ από KD13! :razz:
Μόνο την αρχή να διαβάσεις…
Ως γνωστόν εγώ οδήγησα πριν δύο χρόνια τον Παναθηναϊκό στην εποχή της πολυμετοχικότητας. Στην ομάδα προσφέρθηκαν 67 εκατομμύρια Ευρώ από νέους μετόχους, εκ των οποίων τα 20 εκατ. ήταν δικά μου, που έδωσαν την δυνατότητα να αποκτήσουμε παίκτες μεγάλης αξίας και να επιτύχουμε τους στόχους μας.
αν δεν ηταν ο βγενοπουλος παντως ακομα θα παλευαμε με τον παοκ για τη δευτερη θεση κ θα παιζαμε με το μαντζιο επιθετικο…
Τέτοια παραμύθια τρώτε.
Πέρσι που παλεύατε με τον ΠΑΟΚ δεν υπήρχε Βγενόπουλος?
καθολου παραμυθι, στη δευτερη χρονια πηραμε νταμπλ…αν δεν ειχε γινει ολο αυτο το θεμα τοτε μπορω να σ πω τι εντεκαδα θα ειχαμε τωρα…
γκαλινοβιτς
βυντρα,σπυροπουλος,σαριεγκι,(ενας παιχτης επιπεδου ενακαριρε)
νινης,τζιολης,(ενα χαφ επιπεδου μποβιο)
καραγκουνης,σαλπιγγιδης
μαντζιος
καλυτερα να με κοροιδευει ο βγενο μες τη μουρη μου παρα να παιρνει ολες τις αποφασεις ο τζιγγερ…
ηδη εχει χασει ενα διαρκειας για του χρονου…
Ο άνθρωπος μπήκε στην ομάδα καθαρά και μόνο για το προσωπικό του όφελος. Τα χρήματά του (και των υπόλοιπων) μπορεί να έφεραν έναν Σισέ (που έφερε ένα πρωτάθλημα) αλλά είναι ξεκάθαρο παρά τα όσα μελοδραματικά αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι ποτέ δεν τον ενδιέφερε στην ουσία το καλό του ΠΑΟ.
Στον Τζίγκερ μπορεί να χρεώνετε όσα θέλετε εκτός απ’ το ότι διαχειρίστηκε την ΠΑΕ με σύνεση ως προς το οικονομικό. Και επί εποχής του μπήκαν λεφτά, απλά δόθηκαν για λάθος παίκτες. Φρόντιζε όμως να μη χρωστάει πουθενά. Όμως τώρα υπάρχει μια έκθεση που αναφέρει ότι ο κίνδυνος να χρωστάει ο ΠΑΟ 100 εκ. ευρώ σε τρία χρόνια είναι ορατός και αυτός ως μεγαλομέτοχος πρέπει να κάνει κάτι. Γιατί καλοί είναι οι “άλλοι τρεις Σισέ” αλλά αν κοστίσουν 30 εκ. ευρώ και στο γήπεδο αποδειχθούν Κονσεϊσάο τότε κλάφτα.
τι να το κανω που δεν χρωσταει η ομαδα αν δεν κανει πρωταθλητισμο…
κ αυτη η εκθεση ειναι μεγαλη μουφα, δεν παιζει κατι τετοιο…
επι τζιγγερ μπηκαν λεφτα αλλα δωθηκαν σε λαθος παιχτες???
το μπατζετ για τη χρονια 2004-2005 (χρονια που ειχε παρει πρωταθλημα κ ειχε εξασφαλησει τα λεφτα του τσ.λ.) ηταν 500.000 ευρω… ολα τα αλλα στην τσεπη, ετσι εκανε καθε χρονο… ας μας διαψευσει φετος βαζοντας μονος 10 εκατομυρια για μεταγραφες γιατι τοσα που εχει φαει η οικογενεια απο τον παο τοσα χρονια δεν υπολογιζονται…
προβλεπω να γινονται τα ιδια με το 2008 στη λεωφορο…
τραγικος ο βγενοπουλος…
Γιατί τώρα είναι ομάδα ο ΠΑΟ που είναι ανίκητη και θα παίρνει τις κούπες αβέρτα;
Δίκαια τα πήρε φέτος,ήταν όντως καλύτερη ομάδα αλλά λίγο σοβαρή προετοιμασία να είχε κάνει ο γαύρος πάλι δεύτερος θα έβγαινε.
Κατι τετοιες βραδιες καβλωνω απιστευτα με την ομαδα μας!!!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ … δεν γινεται αλλιως!!
Και ας τους να κλαιγονται!
=D> =D> =D>
ποτε???
[SIZE=“7”]ΠΟΤΕ!!![/SIZE]
κοιταξτε να βαλετε κανα ξυπνητηρι διπλα στο μπαναωτη κ αφηστε τις διαιτησιες, εδω δεν εκλαψε ο κλαψας οσο αλλες φορες…
αντε να πηραμε 2-3 σφυριγματα, οσα παιρνετε κ εσεις στο σεφ…
dr.love απο μικρος ειχες πολυ μυωπια φανταζομαι ε?
τα βλεπω ολα πρασινα, ναρκωτικα παιζουν πολλα , μα σαν κι εσενα τιποτα…μα σαν κι εσενα τιποτα…
Χίλια μπράβο στην ομαδάρα μας…απλά!
Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο… αλλά…
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ
Έχουνε λυσσάξει οι κλαίουσες μαγδαληνές από χθες και κλαίγονται σαν μπαναώτης επί 3 για την διαιτησία. (Άσε, στο ΣΕΦ δεν είδανε τίποτα. Που για ένα ολόκληρο παιχνίδι τους επέτρεπαν την άμυνα - ξύλο όταν σφύριζαν και τον αέρα στην ρακέτα μας, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ). Ποιοι κλαίνε; Μα, αυτοί που όταν τους θυμίζεις την ποδοσφαιρική μαιμουνοθήκη τους σου λένε: “Κοίτα τα χάλια σου και μην μιλάς για διαιτησία.” και “πάλι την καραμέλα πιπιλάς” κτλ. Βέβαια όταν έχασαν 1 (πριν το φετινό) το 2004 έκλαιγαν σαν μάρθα βούρτση και ακόμη το λένε το “δούρειο πρωτάθλημα”. Όταν όλη η Ελλάδα γέλαγε με τις πεναλτάρες που έπερναν, αυτοί το χαβά τους και “ομαδάρα” και “η ατσάλινη ψυχή του γαύρου” και “φιέστα το Μάη” κτλ.
Γι αυτό κοπέλες μου, ένα έχω και γω να σας πω τώρα:
[SIZE=“5”]ΣΚΑΣΜΟΣ[/SIZE] [SIZE=“5”]ΠΕΛΑΤΙΣΣΕΣ![/SIZE]
Και αυτοί που τότε κλαίγανε για τη διαιτησία και έλεγαν ότι “απλώς θέλουν ένα καθαρό πρωτάθλημα” τώα πανηγυρίζουν με γκρι πλάτες!
Έχει ο καιρός γυρίσματα.
Τζίγκερ θεέ πάρε την ΚΑΕ
PS. 20-22 ήταν τα φάουλ στο ΣΕΦ, πού το πρόβλημα?