Παναθηναϊκός

Τσίμπησες! Γουστάρω!
Και συνεχίζω στον ίδιο τόνο λοιπόν:
Που είναι το πρόβλημα χθες; Τα αντιαθλητικά είναι αντιαθλητικά (άσε που είναι το παιχνίδι τελειωμένο). Ο φτωχούλης ο Τεόντοσιτς κουνήθηκε όταν είδε το τρένο να έρχεται πάνω του. Τι να του κάνω εγώ; Στα πιτς αγόρι μου!
Η μοναδική φάση που είδα εγώ τουλάχιστον είναι ένα κόψιμο του Τσίλντρες που έγινε αφού η μπάλα είχε χτυπήσει στεφάνι, άρα ήταν νόμιμο. Άρα έχετε δίκιο. Νικήσαμε με τις γκρι πλάτες! Ωραιότατα! Μ’ αρέσει!
Είχατε απίστευτη ευκαιρία χθες να αλλάξετε την μοίρα της ομάδας σας (κυρίως λόγω τις απίστευτης φαρδίας σας χθες) και την πετάξατε στα σκουπίδια, γιατί χέσατε τα πατελονάκια! Γκρι πλάτες και καφέ σορτσάκια! Τι να κάνουμε…

Έγινε.

Τα λέμε τη Δευτέρα που θα είσαι απηυδισμένος από όσα θα έχουν γίνει στο ΣΕΦ. :smiley:

πλακα εχεις. πες κι αλλα, πες κι αλλα!

Το φάουλ στον Τεοντοσιτς είναι καθαρό επιθετικό, το κεφάλι γύρισε ο Τεο δεν κούνησε το σώμα. Τέσπα, όλα αυτά είναι ιστορία. Ας είχανε τα @@ να κερδίσουν γιατί τέτοιο ματς απλά δεν γίνεται να το χάσεις αν θέλεις πρωτάθλημα.

Ε, τώρα με ξενέρωσες!
Είχα αρχίσει να ελπίζω σε επική μάχη!
Έλα ρε Κρις!
Και για να ρίξω λίγο λάδι ακόμα στη φωτιά:
Θα είμαι μια χαρά την Δευτέρα Κρις! Διότι μας θυμώσατε πολύ χθες θρασίμια!
Και θα ρθουμε να το σηκώσουμε εκεί μέσα!

Καλώς τον samis!
Έλα να έρχονται οι πελάτες σιγά σιγά!
Δώστε παιδιά να το κάνουμε αρένα να γουστάρουμε!

έλεος πια με τη διαιτησία.
παραδεχτείτε πως έχετε κόμπλεξ και χάσατε ένα δικό σας παιχνίδι χτες.
αν όχι τώρα πότε δηλαδή?μάλλον ποτέ…
και όσο για τον αγώνα στο σεφ ήμουν στους bolt thrower και δεν το είδα αλλά ας μου πει κάποιος,ποσες βολές βαρέσαμε?..

η διαιτησια απο μονη της δεν σας εδωσε το ματς. ανεστησε τον πεθαμενο 3 περιοδων απλα. μην ξαναλεμε τα ιδια, διαβαστε και κανα παλιοτερο ποστ.

Πάλι με τη διαιτησία τα χουνε. Ναι οκ, αυτή φταίει που χάνετε το πρωτάθλημα, οπότε κρατήστε και τον Μπαναώτη να δέσει το γλυκό και για του χρόνου.

Κουρασόν εσπινάδο…

Πάμε ξανά. Καλύτερη ομάδα ο Πάο, αλλά η διαιτησία τον πάει με τα χίλια. Καλύτερος ο Ομπράντοβιτς του Γιαννάκη αλλά και πάλι τι να κάνουμε η διαιτησία είναι πράσινη. Μην μπερδευόμαστε.

όποιος μιλάει για διαιτησία στα δύο τελευταία ματς απλά δεν έχει ιδέα από μπάσκετ, είτε Παναθηναικός είναι, είτε Ολυμπιακός. Οι φάσεις του χτεσινού αγώνα που είναι λάθος είναι καθαρά δύο (2) υπερ του ΠΑΟ-και είναι και οι δύο οριακότατες, και άλλες 2 που βγαίνει η μπάλα άουτ και δίνει λάθος κατοχή, μία υπερ ΠΑΟ μία υπερ ΟΣΦΠ (Μπέβερλι και Διαμαντίδης). Αυτός ο αριθμός διατητικών λαθών είναι μέσα στα λογικά πλαίσια κάθε αγώνα, και δεν γυρίζει μόνος του διαφορά 14 πόντων. Λοιπόν μη διαβάζετε άλλο Πράσινη και Πρωταθλητή, μόνο βάλτε τον κώλο σας κάτω και αντί για facebook διαβάστε λίγο μπάσκετ, δείτε κανένα παλιό ματς. Think for yourself, and feel the walls, become sand beneath your feet.

Εδώ ρε φίλε red, διαμαρτύρονται ακόμη και για το αντιαθλητικό του Κλέιζα! Που τράβαγε την φανέλα του Διαμαντίδη και την ξεχείλωσε τόσο που …χωρούσε και τον Σχορτανίτη!
Και ως γνωστόν το τράβηγμα φανέλας είναι αντιαθλητικό φάουλ. Απλά πράγματα. Η μόνη φάση που έχουν δίκιο είναι το κόψιμο του Τσίλντρες που είναι νόμιμο γιατί η μπάλα έχει χτυπήσει πριν στεφάνι. Μια φάση! Και μετά μιλάνε για καραμέλες όταν αρχίζεις να απαριθμείς τα ατέλειωτα πέναλτι που έπαθε δισκοπάθεια ο μέγας τζόλε να σκύβει και να στήνει την μπάλα στα 11. Να μην αναφερθώ και σε μπασκετικές εποχές Ιωαννίδη απείρου κάλους! Εκεί να δεις …διαιτησία!

Το μόνο που θέλω είναι να πάνε την Κυριακή στο ΣΕΦ και να μην δείξουν κανένα έλεος! Εύκολα τους έχουμε! Τελειώστε τους εκεί μέσα!

Έχεις δίκιο, αλλά εδώ μέσα είναι μικροί και δε θυμούνται διαιτησίες επί Ιωαννίδη που το 80% των διαιτητών είχαν αφοπλιστική εύνοια για τον ξανθό, κι αυτός τους έκανε και τα μεγαλύτερα νούμερα μέσα στο γήπεδο.

Δε πειράζει, θυμόμαστε εμείς και γελάμε με τα καμώματά τους.

Ό,τι είπες στην τελευταία φράση. Να βάλουν τα δυνατά τους και να τους τελειώσουν στο τηγάνι!

http://www.youtube.com/watch?v=9Wjc9pA4mZ0

πιστεύω πως από τη στιγμή που πήραμε το χθεσινό θα κερδίσουμε τώρα στο ΣΕΦ.τι διάολο?καλύτερη ομάδα έχουμε.αν δεν πάθουμε κανένα μπλάκ άουτ για μεγάλο χρονικό διάστημα τους έχουμε.

Λοιπον το παραμυθακι της διαιτησιας μας ευνοει παρα πολυ… Ας νομιζουν οτι χασανε με τους γκρι και με τους μωβ… Οταν νικουσανε με 14 δειχνανε στον κοσμο το σκορ και ο μπουρουσης εκανε χειρονομιες και γελακια, ενω ολος ο παγκος ηταν τρεις λαλουν και δυο χορευουν. Οταν χανει το απιστευτο λευ απ ο σπανουλης και μετα παιζουμε αμυνα και παιρνουμε την μπαλα ΟΛΟΣ ο παγκος μας ειχε σηκωθει και χειροκροταγε για να ενθαρρυνει αυτους που ηταν μεσα. Εκει λεω οτι το πιστευουν, θα το γυρισουν!!!
Τωρα για το περιβοητο 4ο δεκαλεπτο, οταν δεν κανανε ΜΙΑ σωστη επιθεση, ενω αντιθετα ηταν μπατε σκυλοι αλεστε στην αμυνα, πώς νμιζαν οτι θα κερδιζαν με “καλη” διαιτησια… Δηλαδη οταν κανει βουτα ο τεοντοσιτς στη μπουκα του και δινουν φαουλ, εκει δεν ειχαμε ευνοια. Οταν τη βγαζει ο μπεβερλυ, και τη δινει σ αυτους δεν ειχαμε ευνοια??? Αντιθετα οι φασεις για μας ηταν τα βηματα του σαρας, που νταξει 11 ποντους διαφορα ηταν ενα σκοτωμενο buzzer beater, το διωξιμο του τσιλντρες και το επιθετικο του μπουρουση, και η κατοχη που μας δωσαν οταν την εβγαλε ο διαμαντιδης.
Οσο για το 5ο του τεοντοσιτς, ας μαθει να στηνεται για επιθετικο, δνε του φταιει κανεις. Εχει και 4 φαουλ! Επισης, αν ηθελαν θα μπορουσαν πολυ ευκολα στην προηγουμενη φαση να του εδιναν φαουλ οταν τον ποσταρει ο διαμαντιδης! Αντιθετα, εκει δινουν επιθετικο -που ητανε μην παρεξηγηθω!

Περα απο αυτα, ας υποκλιθουμε για αλλη μια φορα στο ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ για το απιστευτο κοουτσαρισμα!! Μεγαλος προπονητης, τον θελει και η τυχη, αλλα οποιοσδηποτε αλλος θα χε πεταξει εξω τον σπανουλη και τον γιασικεβιτσιους. Αντιθετα, αυτοι του εδωσαν το ματς!
Επισης, απιστευτος, ο Τσαρτσαρης, η αμυνα που παιζει ειναι συγκλονιστικη, ενω παστελωσε και το τριποντο. Ειδικα αυτοι η επιθεση εδειξε οτι μπορουσαμε να το παρουμε, οταν βγαζεις ελευθερο σουτ σε τοσο κρισιμο σημειο, σημαινει οτι εισαι μεγαλη ομαδα!

ή και έτσι:

http://www.youtube.com/watch?v=wPoI1UeMYvc

Έγινεεεεεεεεεεεεεεεε.
Δεν είμαι Ολυμπιακός.Απλά μου αρέσει πιο πολύ σαν ομάδα και σαν υλικό.
Αλλά αυτά που λες τα πιστεύεις;
Η άμυνα του ΠΑΟ που σε άλλα ματς γαμούσε και έδερνε χθες δεν έκανε τίποτα από αυτά μέχρι το τέταρτο δεκάλεπτο που μόνο έδερνε.Και αγκάλιαζε επίσης.Και μιλάμε σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο όταν ο ΟΣΦΠ μπορούσε να συνεχίσει την προσπάθειά του για την νίκη.Όταν,εγώ θα σου πω την μισή 4η περίοδο,γίνονται τα απίστευτα δεν μπορείς μετά να περιμένεις να αποδώσει και ο άλλος στα 4-5 λεπτά που απομένουν με καθαρό μυαλό και να γυρίσει το ματς.Και είμαι από αυτούς που πρώτα πρώτα του φταίνε οι παίκτες,καθώς αυτοί μπορούν να νικήσουν και την κακή διαιτησία,αλλά όταν σου μένουν 4 λεπτά και πρέπει να κάνεις ολική ανασυγκρότηση για να πάρεις το ματς…Όταν οι άλλοι κάνουν κινητά σκριν,ο άλλος κάνει βήματα δημοτικού και πετάει την μπάλα με το ένα χέρι και μπαίνει στην λήξη και και και και και…
Όταν ο Τεόντοσιτς παίρνει 5ο φάουλ με τον τρόπο που το πήρε και με τους διαιτητές να έχουν κάνει ότι έχουν κάνει δεν είναι ούτε ο πελάτης γαύρος,ούτε ο υπερπρωταθλητής ΠΑΟ που χάνει και κερδίζει το ματς αντίστοιχα.
Για μένα άμα οι Αγγελόπουλοι γουστάρουν μπάσκετ να σηκωθούν να φύγουν και να ρίξουν τα λεφτά τους στην Αμερική μπας και δουν προκοπή.Εδώ,με αυτά που είδα χθες δεν γίνεται.Παίζει καθαρό 50-50 και μετά στο 4ο δεκάλεπτο ξεκινάνε τα δικά τους…Και τονίζω ότι δεν είναι ΜΟΝΟ οι καθαρές φάσεις που διαμαρτύρονται όλοι.Είναι το κανονικό ξύλο που έριχνε ο ΠΑΟ στην άμυνα.Εγώ από τηλεόραση το είδα και τρόμαξα.

Ή και έτσι:

Και ξέρεις γιατί?
Γι αυτό:

:vibrate:

ή και έτσι:

http://www.youtube.com/watch?v=RLgopStJpXg
:stuck_out_tongue: