Παναθηναϊκός

ή και έτσι:

ή και έτσι:

http://www.youtube.com/watch?v=SyrRIoa42Lk

ή και έτσι:

http://www.youtube.com/watch?v=nShPGGe8V2s

Kι αυτο μου κανει!

Κάποιος γαύρος πρέπει να ποστάρει την 35άρα.Λογικά.

Κοίτα ρε γαμώτο και φαινόσουν ότι ξέρεις και τόπι…

Ρε μάγκα. Ρε μάγκα. Όλα τα σκρην κινητά είναι-δεν έχεις παίξει ποτέ μπάσκετ στη ζωή σου; Όλα τα σωστά σκρήν είναι στο όριο για να προλαβεις να rollάρεις ή να βγεις για pop πριν σε προλάβει η βοήθεια, κανένας δε σκρηνάρει σαν καλάμι όρθιος. Κινητά σκρην σφυρίζονται μόνο αυτά που εμποδίζεις εμφανέστατα με κώλο, ή με ώμο, ή με χέρια. Κανένα άλλο.

Και αν τρόμαξες με τη χτεσινή άμυνα του ΠΑΟ μάλλον δεν έχεις δει ποτέ σου Λιμόζ/Εθνική Ισπανίας. Να σου θυμίσω και Final Four Αθήνας, ημιτελικό με Ταού; Έτσι παίζεται η άμυνα φίλε. ΣΤΟ ΟΡΙΟ. Ή θα τρως σίδερα, ή θα τρως σκατά.

Η 35άρα είναι εκτός συναγωνισμού νομίζω. Είναι σαν το 1-4 στη λεωφόρο.

Νταξει όποιος θέλει να βρίσκει δικαιολογία στα λάθη των διαιτητών μπορεί να το κάνει. Επίσης όποιος θέλει να μιλάει για χειρουργεία, χωρίς αναισθητικό τύπου Πρωταθλητη, πράσινη, Γαυρου κτλ, ας το πιστευει. Εγω αυτό που ξέρω είναι οτι αν κερδίζεις 14 πόντους τότε στην τελευταία περίοδο θέλεις έναν να βάλει ευκολα τη μπάλα στο καλάθι 3-4 φορές. Το Θερίο θα μπορούσε να το κάνει αλλα κάποιος αγνοούσε την υπαρξη του και τον έβαλε μόνο 3-4 λεπτά. Λέτε ότι ίσως δεν θα κέρδιζε ούτε φάουλ. Εστω και έτσι, δεν θα το έδινε μία, δεν θα το έδινε δύο, την τρίτη θα τους έβαζε και τους πέντε μέσα στο καλάθι θα έπαιρνε και φάουλ. Ορίστε ξανα η ψυχολογία, δεν ξαναέρχεται μόνο με τα τρίποντα στην εκπνοή της επίθεσης. Επίσης καποιος στα τελευταία κρίσιμα λεπτά αγνόησε τον (τουλάχιστον επιθετικά) καλύτερο Ελληνα ψηλό, που συμπτωματικά ήταν και ο κορυφαίος του στο χτεσινό παιχνίδι. Επίσης κάποιος δεν απέσυρε στο 4 φάουλ τον καλύτερο περιφερειακο σκόρερ του με αποτελέσμα να αποβληθεί με 5ο, ενώ θα ήταν από αυτούς που θα έπαιρναν κάποια κρίσιμη προσπάθεια στα τελευταία δευτερόλεπτα, αν βέβαια το μάτς πήγαινε προς τα εκεί.
Βάζεις 15 τρίποντα σε ένα ημίχρονο, απο παικτες και φάσεις που δεν το περιμένεις όπως Τσιλντρες, Μπεβερλυ, μπάζερ του Μπουρούση. Αντί να ευχαριστήσεις το Θεό και να κάνεις το παιχνίδι σου, ελπίζεις ότι θα βάλεις άλλα 15 και στο δευτερο. Αρα το αποτέλεσμα είναι το αναμενόμενο…

Γιατί δεν έρχεσαι αύριο στο μπάσκετ που κανονίζουμε να μας τα μάθεις όλα αυτά και πολλά άλλα? :smiley:

Πολυ σωστο!!
Ας θυμηθουμε και την αμυνα που επαιξε ο Πανθηναικος στο ματς ζωης η θανατου περσι με τη Σιενα που την ισοπεδωσε μεσα στην Ιταλια! Εγω το θυμαμαι πολυ καλα, η ιδια ακριβως αμυνα. Οπως και σε ποσα αλλα παιχνιδια. Πως θα ανατρεψεις διαφορα 14 ποντων?? Σκληραινοντας την ομαδα, κλεβοντας και με ευκολα καλαθια στη συνεχεια. Εγω το ιδιο εργο το εχω δει απειρες φορες!!! Οσες ανατροπες εχει κανει ο παναθηναικος του ομπραντοβιτς με αυτο τον τροπο τις εχει κανει. Παιζοντας την ιδια αμυνα!

Μετά χαράς. Ξέρετε όμως; ή θα χάνουμε την ώρα μας τσάμπα; :lol:

Κάτι βασικά ξέρουμε, τα “περίεργα” θα μας τα μάθεις εσύ.
Πέρνα απ’ το θρεντ να δηλώσεις συμμετοχή.

Το αν έχω παίξει μπάσκετ άστο καλύτερα δεν είναι ώρα να το συζητάμε.
Τι είναι όλα τα σκριν;Κινητά;Σου μιλάει άνθρωπος που σε προπόνηση με τον Κώστα Πολίτη και με άλλους προπονητές της Α1 πριν 2-3 χρόνια έκανε κινητά σκριν και αυτοί του εξήγησαν τι είναι σωστό και τι όχι.Άμα ξέρεις κάτι παραπάνω από αυτούς πάσο.
Ο παίκτης που έχει την μπάλα πρέπει να οδηγήσει τον αμυντικό του πάνω στο σκριν.Για αυτό και λένε ότι οι οι ώμοι τον δύο επιθετικών θα πρέπει να έρχονται σε επαφή καθώς περνά ο παίκτης με την μπάλα.Για να φάει αυτός που ακολουθεί σωστά στο σκριν.Άμα ο παίκτης που το στήνει κυνηγάει το αντίπαλο είναι φάουλ.Ούτε θα πρέπει να το κρατάει όπως κάνουν μερικοί μερικοί.Ή το σκριν έγινε σωστά ή όχι,Ή το πήρε ή δεν το πήρε.Τέλος.
Ευρωπαϊκό μπάσκετ να σου πω την αλήθεια δεν πολύ βλέπω.Το σιχαίνομαι.Άμα θες να δεις κανονική άμυνα δες Celtics 2008.
Δεν έχω πρόβλημα με το ότι ο ΠΑΟ έριχνε ξύλο στην άμυνα.Τελικοί είναι.Έχω πρόβλημα με τους διαιτητές που δεν έδωσαν τα φάουλ.

Άσε τις αναλύσεις κι έλα κι εσύ για μπάσκετ. :smiley:

Ρε μάστορα τα ίδια λέμε. Ο κανόνας λέει ότι πρέπει να είσαι κάθετος, ακίνητος και τα ρέστα. Στην πράξη όμως, ο ψηλός (με τα πολύ πιο αργά πόδια από τον αμυντικό του πάνω στην αλλαγή) πρέπει να φύγει γρήγορα, οπότε κινείται στο όριο-και ξέρεις πολύ καλά, εφόσον όντως έχεις παίξει μπάσκετ, ότι τα σφυρίγματα πάνε σε κάποιες περιπτώσεις, κάπως άτυπα. Π.χ. κανείς δεν σφυρίζει φάουλ το να τσεκάρεις με το χέρι σου στο ποστ, κανονικά όμως είναι, σωστά; Αυτό είπα. Τεσπα, μη συνεχίσουμε το offtopic, σόρυ αν σε προσέβαλλα με το “τόπι” και λήγει εδώ.

Δεν με πείραξε αυτό που είπες για το τόπι οκ.Καταλήγοντας να σου πω ότι όντως ο παίκτης που κάνει το σκριν,συνήθως ο ψηλός πέφτει πάνω στην αλλαγή με πιο κοντό παίκτη και άρα πιο γρήγορο τις περισσότερες φορές.Όμως ο ψηλός θα ρολάρει με το εσωτερικό του πόδι προς το καλάθι και άρα αποκτά πλεονέκτημα,δεν θα αρχίσει να τρέχει.Αφού έχει κλειδώσει τον αντίπαλό του και άρα το play είναι επιτυχημένο θα ρολάρει και θα τον έχει στην πλάτη του.Δεν είναι αναγκαστικό να φύγει γρήγορα.Όποιος θέλει μπορεί να δει pick 'n roll Steve Nash - Amare Stoudemire φέτος.
Συγγνώμη για το off-topic.
Άμα είναι να κανονίσουμε καμιά φορά να παίξουμε κανά μπασκετάκι και να φέρουμε και έναν φάκελο με συστήματα μαζί!:lol::lol:
Εγώ πιάνω triangle offence πάντως8)8)

Νταξ, κλασικό βίντεο.

Πόσο μου αρέσουν που παναθηναικοί παρακολουθούν οπαδικές εκπομπές άλλων ομάδων…

Έλα βλακείες.Αυτό μου το έχουν στείλει και το έχω δει σε post εκατομμύρια φορές.
Οπαδικές εκπομπές δε βλέπω με τη καμία, αλλά στο tuby έχει κάτι αστεία στιγμιότυπα, παραδέξου το.
Α και αυτό το πράμα με τη μπάλα να παίζει στα χέρια δε βλέπω αλλά έχει πλάκα η κλάψα τον γαύρων το ομολογώ.Είναι true κλάψα,true.

Υ.Γ. Τι, εσυ βλέπεις οπαδικές εκπομπές;

Ήδη έχασαν το Τζαβέλα, τον καλύτερο παίχτη που μπορούσαμε να πάρουμε από Ελλάδα φέτος. Με 1,2 για 4 χρόνια στην Άιντραχτ, τιμή ξεφτίλα. Και καλά ο παίχτης ερχόταν τρέχοντας στην ομάδα, επειδή ήξερε το Νιόμπλια από την ελπίδων.

Δεν έχουμε πρόεδρο και ποντάρουμε στο Νιόμπλια για προγραμματισμό και μεταγραφές. Στον άπειρο δηλαδή. Τι ωραία, θα κοιμάμαι ήσυχος. Θα με ξυπνήσουν βέβαια τα βαριά ροχαλητά της διοίκησης, αλλά δε βαριέσαι μωρέ.

Πάντως με τον Σπυρόπουλο αριστερά ο Τζαβέλλας θα ήταν πολυτέλεια. Επίσης απότι φαίνεται και στις 2 μεγάλες Παέ δεν υπάρχει σάλιο :stuck_out_tongue: