Παναθηναϊκός

Αυτό έλειπε να μην προσαυξηθεί η τιμή με την Παιανία.
Οι ΠΑΕ είναι οτινάναι, τα ακίνητα όμως είναι σοβαρή υπόθεση.

Τεσπά, μιλάμε για μεγάλες στιγμές γενικότερα, Μουντιάλ, Μαρινάκης, Βγενό, Τζίγγερ, Κομινάκης, Γόντικας…

μακαρι να μη γινει το ιδιο οπως τοτε με τους γιαννακοπουλαιους που δεν τα βρηκαν με τους καβουρογιαννηδες για την παιανια…

εχει εκτεθει ο τζιγκερ με την κλαψα που εχει ριξει για τα οικονομικα κ δεν μπορει να ζητησει τρελα ποσα για τις μετοχες, για την παιανια ομως…:roll:

αν δεν πουλησει τωρα, δεν πουλαει ποτε… θα επιστρεψουμε σε εποχες μιτου,ζοταουτας κ κωτσιου…

Ε, και?
Με Ζουτάουτας πήρες πρωτάθλημα.

εχεις δικιο, εκανα κ διπλο στο αιμπροξ με γκολαρα του ζουτι…:roll:

Δικαίωση:

ΥΓ Το προπονητικό κέντρο στην Παιανία δεν μπορεί να αποτελέσει μέρος της συγκεκριμένης αγοραπωλησίας. Ωστόσο εφόσον προχωρήσουμε σε συμφωνία υπάρχει δέσμευση από μέρους της οικογένειας μου να το παραχωρήσουμε δωρεάν για τα επόμενα δύο χρόνια στην ομάδα

Είναι η πρώτη φορά που βλέπω διαπραγμάτευση (a.k.a. μπίζνα) για αγορά ομάδας, live από αθλητικά site.
Καλή φάση!!

Ο ΠΑΟ παίζει να είναι το πιο αυτοκαταστροφικό κλαμπ έβερ.
Οι ίντριγκες των μετόχων είναι απολαυστικές, ταινία πρέπει να γίνει.

Αν πάρει και δεύτερο σερί τίτλο με τον Τζίγγερ πρόεδρο ο ΠΑΟ, προβλέπω να κλείνει το σωματείο!

Νομίζω ετοιμάζεται ντελούξ έκδοση μαζί με το προπέρσινο για τη διαιτησία. Θα χει και σχόλια από τον Δομάζο :stuck_out_tongue:

Ο Βγενόπουλος πάντως απειλεί με μηνύσεις star και πράσινη επειδή τον εμπλέκουν στο βατοπέδι . http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=176619

Έχει καταντήσει αηδία η ιστορία. Δε συντασσόμαστε ούτε με τον μεν ούτε με τον δε.

Ένταση επικράτησε στην περιοχή για λίγα λεπτά, όταν έκαναν την εμφάνισή τους 15 οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι επιτέθηκαν σε δύο φίλους του Ηρακλή, που είχαν απομακρυνθεί από τους υπόλοιπους οπαδούς για να πιουν νερό. Τραυματίστηκαν ελαφρά στο φρύδι και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο προληπτικά για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία οπαδών του Παναθηναϊκού, οι φίλοι των κυανόλευκων τους κυνήγησαν και οι πράσινοι τράπηκαν σε φυγή, αφού αντιλήφθηκαν ότι το κλίμα δεν τους… σήκωνε.

Για γελια ειναι τα λαγουδακια. :lol:
Δεν θα πω ‘‘ειστε’’, γιατι προφανως φανταζομαι οτι δεν ειναι ολοι οι παναθηναικοι τοσο ξεφτιλες οσο αυτοι…
Δουλειες δεν ειχαν οι λαγοι, πηγαν να πουλησουν τρελιτσα, και ως συνηθως εφυγαν (και) αυτοι κυνηγημενοι.
Αχχ ποτε θα βαλετε μυαλο…:roll:

Τραγικοι οι συγκεκριμενοι.

Απο εδω και περα οι Βαζελοι πρεπει οταν στελνετε ενα μηνυμα ο ενας στον αλλο ή αρχιζετε
μια κουβεντα να το κανετε σαν ο Τζιγκερ και ο Βγενο.
-Γιαννη…
-Αντρεα…

Πολυ γελιο βγαζει η ολη φαση. :stuck_out_tongue:

gay τσόντα έχει αρχίσει να μυρίζει η φάση.

Θάχει και μπεκρή η τσόντα, υπερπαραγωγή λέμε!

Οργισμένη αντίδραση Πατέρα!

Την αντίδραση του παραιτηθέντα προέδρου του Παναθηναϊκού προκάλεσε η επιστολή του Γιάννη Βαρδινογιάννη με αποδέκτη τον Ανδρέα Βγενόπουλο. Σε αυτή ο κ. Πατέρας χαρακτηρίζει απαράδεκτο τον τόνο της επιστολής και καλεί τους μετόχους να την καταδικάσουν…

Η δήλωση του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού:

«Ο τόνος της επιστολής του κ. Βαρδινογιάννη και ο τρόπος που απευθύνεται έτσι σε ανθρώπους που έβαλαν 65 εκατ, ευρω για την ενίσχυση της ομάδας πριν δύο χρόνια, είναι απαράδεκτος και θα πρέπει όλοι να την καταδικάσουν».

ποσες δηλώσεις, επιστολές, κατηγορίες, αγοραπωλησίες, μηνύσεις έγιναν σήμερα…??
έχω χάσει το νουμερο…
ασε που νομζω οτι δεν ξερω να μετραω και τοσο πολυ…:?

*που να μην έπαιρνε και πρωταθλημα…

2 πραγματάκια.
1ο)Φοβερό σουριαλεν αλλά εγώ έβγαλα πατατάκια γιατί δε μου αρέσει το ποπ κορν :frowning:
Βασικά αν βλέπεις τους μετόχους να τσακώνονται σταματάς και απολαμβάνεις.Είναι δλδ σα να πας με καρδόνια κλπ να την πέσεις στο Τζίγγερ και να βλέπεις να έχει αρχίσει τα μπουκέτα με Βγενο,Πατέρα.Ε εκεί σου φεύγει η αρχική ιδέα και μόνο βλέπεις.Έτσι και τώρα.Μόνο βλέπουμε.
2ο)Μια και είπα μπουκετίδια.Night*Sky συμπαθέστατη ομάδα ο ΗΡΑ αλλα τώρα τα λαγουδάκια και μαμακίες άστα.Αν ήθελαν να ασχοληθούν ο βάζελοι και περνάγατε απο κέντρο δε σας έβλεπα καλά.Ευτυχώς ή όχι είμαι πολύ κοντά στη Λεωφόρο και έχω δει πολύ ξύλο.Οπότε άσε τις μαγκίες για 15 μαμάκες.
Βασικά το έχεις πάρει χαμπάρι οτι ούτε ένας Αθηναίος (οι 15 μάλλον ήταν τσιγγάνοι απο νέα λιόσια :stuck_out_tongue: ) ασχολείται με το θέμα σας;Σόρυ κιόλας αλλά αφοδευμένους σας έχουμε.
Ναι είμαι ο κακός πάλι το ξέρω.Δε ξυπνάτε λίγο λέω γω;
Στο μόνο που συμφωνώ είναι να ανοίξουν οι φάκελοι για όλους.

Αναμένουμε απάντηση του κιλλ μπιλλ… (που αν δώσει αυτήν που λένε τις τελευταίες μέρες… θα είναι για κιλλ!!! )…

(κάποιοι έχουν αρρωστήσει ήδη με την αναμονή, και είναι στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού… )

Για να δουμε…

στα ραδιοφωνα εμφανιζονται σιγουροι καποιοι για τη συμφωνια με γαυρο…
παρ ολα αυτα σε καποια σαητ (βλεπε σπορ24) λενε οτι ο ΠΑΟ εχει ακομη το πανω χερι, διοτι ο ιδιος θελει να μεινει…
το θεμα ειναι οτι οι αντιβιωτικοι αποδεικνυουν οτι δεν βαζουν κανεναν πανω απο την ομαδα…θα μου πεις οτι λογω της φορολογιας μαλλον δεν θελουν να ριξουν χρημα, αλλα ειναι σωστη η κινηση να μην δωσουν στο Σπανουλη περισσοτερα απο τον αρχηγο Διαμαντιδη…

ετσι οπως ειναι τωρα τα πραγματα καλα κανουν και δεν τον κλεινουν…
δεν ειναι στην φορολογια του 42-45% ειναι στο 80%…
περιμενουν οι γιανακοπουλοι μπας και ακυρωθεί αυτη η μαλακια…(αν και δεν ξερω κατα ποσο ειναι μαλακια)

καλά, το σπορ24, μέχρι τώρα έχει γράψει ΚΑΘΕ πιθανότητα… δεν έχουν αφήσει και κάποια σενάριο που θα μπορούσε να ισχύει χωρίς να το δώσουν ώς διασταυρωμένη πληροφορία…
(όλα τα σχετικά ενημερωτικά σίτες βασικά…)…
και στο τέλος θα πουν κλασσικά ότι “Να, εμείς το ξέραμε, το’χαμε πει… και αυτό έγινε…” πφφφ

Κι αυτός ρε γαμώτο, το’χει κουράσει πολύ… μας τα’χει πρήξει… έλα ρε άνθρωπε απάντα… ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΙΑ… ελεος…