Δεν έφτασα και σ’ αυτό το σημείο αλλά τα χω πάρει. Τί δουλειά έχει στην ομάδα μου ο βρωμοσυνασπισμένος!
Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά αν πρόεδρος της ομάδας θα είναι κάποιος καπιταλιστής ή το στέλεχος ενός πολιτικού χώρου που απεχθάνομαι. Η ΠΑΕ ΠΑΟ ήταν καπιταλιστική επιχείρηση και τέτοια παραμένει, οπότε κι εμείς που θεωρούμε ταξικούς εχθρούς τους μεγαλοπαράγοντες του ποδοσφαίρου αλλά όσο να ναι δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι από μικρά παιδιά υποστηρίζουμε μια ομάδα (κι όχι μια ΠΑΕ), δεν έχουμε αυταπάτες όπως δεν είχαμε μέχρι τώρα και δεν έχουμε λόγο να πούμε (στα σοβαρά) “τέρμα ο ΠΑΟ για μας” ή τίποτα τέτοιο. Σε συναισθηματικό επίπεδο ναι, με πειράζει αφάνταστα. Δε θέλω να τον βλέπω το μαλάκα. Και το κυριότερο, ούτε θέλω να φανταστώ τί δούλεμα έχω να φάω από γαύρους συντρόφους μου! :-s
Όσο για το πρώτο που λες, αυτά (συν το ότι δέχθηκε να γίνει πρόεδρος ΠΑΕ) να τα βλέπουν οι σύντροφοί του.
ε οχι ρε συ.!
πριν ηταν ο πατερας και τωρα αυτός…
ε δεν ειναι το ιδιο…
θελω πάντως να τον δω να μιλάει για ποδόσφαιρο διαιτητές και ολα τα συναφή…
θα εχει πλάκα,.
και μια φλασια…καλα αυτος δεν ειναι ολυμπιακός…!!!
Σόρυ αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ, να κάνω μερικές καίριες ερωτήσεις…
-Τώρα τον βασικό σύνδεσμο φιλάθλων του π.α.ο., θα τον ονομάσετε ‘‘Ρήγα Φεραίο’’;
-Τον Σεπτέμβριο θα διοργανώνεται φεστιβάλ;…ο Νταλάρας διαθέσιμος είναι, επανενώθηκαν οι Πυξ-Βλαξ…μια χαρά
Η ομάδα θα παίζει μόνο απ’τα αριστερά;
…αυτά μέσα στην όλη φάση του χαβαλέ που γίνεται:):!:
Ρε γελοίοι, λίγο σεβασμό στον πρόεδρα ρε…
Θα πηγαίνει και στα εκτός έδρας;Στο εξωτερικό με Μάντσεστερ στο τσουλου;Είναι οιγαιτεις;Το ΔΣ απέκτησε επιτέλους σοβαρότητα που του έλειπε με τα λαμόγια;Ξέρει που είναι η ΕΠΟ;Θέλει ναβαγαϊτορρρ ή θα τον πάει ο σoφερ;Τον αγαπάμε;Είναι δα μπεστ;Θα τα πει με Τσίπρα και το γήπεδο θα γίνει;Αν είναι 0-0 ως το 85 θα φεύγει;Πως είναι το μικρό του;Τι DVD βλέπει;Πως θα γράφει στο φαϊσμπουκι;
RESPECT και σκασμός και ζήλεια ψώρα όλοι οι άλλοι.Άντε γεια ρε!Πόνεσε γαυράκια;Ε;Ρε άντε γειά ρε!!!
Θέλω αυτόγραφο λέμε.
A, τελικά ποιός μπήκε πρόεδρο του ΠΑΟ;Σήμερα ήταν η εκλογή νομίζω.