καλά,γενικά όσοι διαβάζουν οπαδικές εφημερίδες είναι καμμένοι αλλά αυτοί που διαβάζουν derby μιλάμε είναι ανίατες περιπτώσεις…
Σταυρωστε δακτυλα, καντε καμια προσευχη για 2-3 μερες να παει καπου που να ναι σκατα και ποιος τον χεζει τον κωνσταντοπουλο…
Tα εξώφυλλα “αθλητικών” εφημερίδων παρακαλώ να μπαίνουν σε spoiler.
Δε χρωστάμε τίποτα να χάνουμε 10 μονάδες ΙQ με το καλημέρα:|
ηταν λαθος μου…
συγγνώμη…
καλα εχει πεσει το δουλεμα σημερα… και που εισαι ακομα δηλαδη…
Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ ΗΜΕΡΑ ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΝΙΩΣΕΙ ΕΤΣΙ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΖΟΥΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΗΤΤΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΤΕΣ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ! ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ! ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ. Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ. ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ, Ο ΚΑΘΕ ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΕΜΕΝΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΡΑΦΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ. ΨΑΞΤΕ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ πρασινη πυλη. 10 παραπληγικοι οσφυοκαμπτες με 500 λογαριασμους ο καθενας ειστε. ακομα και ο σωφερακος εγραφε σε σας στο παρελθον. το νου σας…
ΥΓ. ΟΠΟΙΑ ΚΑΖΟΥΡΑ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΜΙΤΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΠΟΤΕ. ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 80 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΣΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ “βαρδηνογιαννη πουλα”. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟ…
Αυτό. Και τα λεγόμενα του γράκχου.
[/U] Μόνο σαπίλα ο Παναθηναϊκός. Έχω ξενερώσει τελείως με αυτό το συνάφι που λέγεται Βαρδινογιάννηδες, Γιαννακοπουλαίοι (ΕΙΔΙΚΑ αυτά τα ανθρωπάκια που υποτάχτηκαν στους βαρδινογιανναίους μετά από τόσο αγώνα* εναντίον τους), Βγενόπουλοι, Πατέρες και κάθε ειδών καρκίνος.
*(αγώνας=πληρώνω χαρτζηλίκι σε οργανωμένους για να φωνάζουν “παυλοθεεπαρετηνπαε” επι 15-20 χρόνια)
Ο απόπάνω τα λέει καλά, αλλά όσον αφορά τη μία όψη του νομίσματος, που λέγεται σωφέρ και γιαννακόπουλοι. Η άλλη εμετική όψη λέγεται βγενοπατέρας, και να πα να πηδηχτούν κι αυτοί και ο κανελλόπουλος ο υπάλληλος του κόκκαλη που πρότειναν.
Οποιος παίρνει το μέρος του ενός ή του άλλου μέρους είναι πιόνι κι όχι φίλος της ομάδας.
Εγώ τελείωσα με αυτούς. Ο σύλλογος παναθηναϊκός, όχι η εταιρεία, ανήκει στο λαό του και σε κανένα πούστη πρόεδρό του.
Ε ναι, αλλά άμα ανήκει στο λαό του, να πληρώσει αυτός για τις μεταγραφές, όχι οι τζιγγεροβγενοπατέρες.
Σχόλιο που έγινε για να γίνει, αποδεικνύεται πως διάβασες στα πεταχτά το ποστ μου. Για το σύλλογο είπα.
Δεν έγινε καθόλου για να γίνει.
Έγινε για να δείξει ότι εκφράσεις “ο ΠΑΟ/ΟΣΦΠ ανήκει στο λαό του” είναι -με τα τωρινά δεδομένα- μάλλον άστοχες. Όπως και ο διαχωρισμός συλλόγου από εταιρεία όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Αν εννοείς τον ερασιτέχνη, τότε ασχολείσαι με τα τμήματά του.
Ρε παιδιά καθυστερημένα είστε;Ρώτησα κάτι απλό.Ποιός βγήκε τελικά Πρόεδρος ψες;Μα τι διάολο δεν ενημερώνεται κανείς εδώ;
Βασικά μπορεί να μην ανήκουν ΟΣΦΠ ΠΑΟ στο λαό τους αλλά αν πέσει λίγο ξύλο όλα στρώνουν.Τι διάολο δεν έχει κανένας βάζελος διασυνδέσεις με μαφία;Όλοι φλωράκια;
Και ας μου πει κάποιος επιτέλους ποιός βγήκε πρόεδρος.
Α,ερώτηση.Θα πατάτε γήπεδο;
Μόνο σου τρολάρεις εδώ μέσα, και δε σου δίνει κανείς σημασία.
Μην του πει κανείς ε.
Ο,τι να ναι ο τύπος.
Ρε άσε να διασκεδάσουμε λίγο γιατι αν γίνει καμιά στραβή και πάρει πρωτάθλημα του χρόνου ο ΠΑΟ θα το βουλώσουμε όλοι.
Άσε με ρε αδερφέ να πούμε.Πέρνεις και σοβαρά αυτά που γίνονται στον ΠΑΟ.Σοβαρέψου.Δεν είμαι γαύρος αν αυτό νομίζεις πάντως.
Τέσπα καταλαβαίνω πως σπάστηκες με το όλο θέμα αλλά εγώ το διασκεδάζω αφάνταστα, όπως και πολλοι άλλοι.
Πάντως η φώτο που έχεις αν το δεις απο άλλη οπτική σαν να είναι τρολ μοιαζει(χιούμορ κάνω μη βάλεις μεταλ πανοπλια και ξιφος).
Θα πατάς;
εγώ θα παρακαλούσα οι ιδεολογίες να ήταν μακρυά από μπάλα και μουσική.
για μένα είναι διασκέδαση και τα 2. το ότι επηρεάζουν πολύ κόσμο δε σημαίνει ότι πρέπει να δίνουμε τέτοιες διαστάσεις.
κοινώς, δεν με εκφράζει η επιλογή του Κωσταντόπουλου και του κάθε Κωνσταντόπουλου, αλλά είμαι Παναθηναϊκός για τους παίκτες που είναι στον εκάστοτε αγωνιστικό χώρο και όχι για τους παράγοντες.
Στο γήπεδο πατάω για να δω αθλητές και όχι για να εκφράσω την άποψή μου στο πως διοικεί κάποιος μια επιχείρηση.
Τουτέστιν, αν εγώ φέτος βλέπω μια ομάδα που κατεβαίνει στο γήπεδο με Γκαλας, Ζιλμπερτο, Κατσουράνη, Νίνη, Σισε, Γκοβού και Λέτο δεν θα πάω επειδή δεν μου αρέσει ο τρόπος που διοικεί ο Τζίγγερ;
Τώρα, από την άλλη έχω δικαίωμα να έχω επιφυλάξεις διότι έχω δει στο παρελθόν με τους χειρισμούς του να καταστρέφει την ομάδα. Αλλά ως εκεί.
Φερε τον Γκαλάς σήμερα λέμε!
Γήπεδο θα πατάμε ΟΛΟΙ ΤΣΑΜΠΑ και θα βρίζουμε 90’ τη πουτάνα οικογένεια. Αυτά τα ωραία θα γίνουν φέτος οακα. Όταν δεν το κοροϊδεύουν τον κόσμο του παναθηναϊκού έχει δείξει πως μπορεί. Απόδειξει τα 25000+ διαρκείας τα 2 προηγούμενα και τα απανωτά sold out που είχαν χρόνια να γίνουν σε παιχνίδια του παναθηναϊκού. Λογικό είναι να έχουμε ξενερώσει. ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΡΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Τη δεδομένη στιγμή οι μόνοι που ενδιαφέρονται είναι οι Βγενόπουλος/Πατέρας δίχως να σημαίνει ότι δεν είναι ήδη υπόλογοι κι αυτοί. Από λόγια έχουμε χορτάσει, αλλά τουλάχιστον είδαμε και πράξεις. Είδαμε επιτέλους παίκτες αντάξιους του ονόματος της ομάδας να αγοράζονται, εν αντιθέση με τα σαπάκια της Δαλματίας της προηγούμενης δεκαετίας. Είδαμε το κόσμο να επιστρέφει γήπεδο, όπως είπα και παραπάνω καυλωμένος. Ας την πάρουν λοιπόν. Να καταθέσουν επίσημη πρόταση και να την πάρουν. Αλλά να ξέρουν πως με τη πρώτη μαλακία θα τα ακούσουν κι αυτοί. Τέρμα η προσωπολατρεία. Άλλος “Παύλος” δεν θα ξαναυπάρξει τουλάχιστον για μένα.
Βασικά το πιο εκνευριστικό στην όλη υπόθεση είναι ότι βαφτίζουν τον Κωνσταντόπουλο “αριστερό”. Άκου εκεί. Μας έγινε και ο Κωνσταντόπουλος αριστερός τώρα ξανά.
Χμ, μήπως αυτό έπρεπε να το ποστάρω στα πολιτικά;
Βασικά το πιο εκνευριστικό στην όλη υπόθεση είναι ότι βαφτίζουν τον Κωνσταντόπουλο “της προόδου”. Άκου εκεί. Μας έγινε και ο Κωνσταντόπουλος progressive τώρα ξανά.
Χμ, μήπως αυτό έπρεπε να το ποστάρω στα μουσικά;
Ρε παίδες ο καθένας δεν κρίνεται με βάση τις πράξεις του? Δεν λέω πολύ κουλό ακούγεται ο Κωσταντόπουλος για πρόεδρος αλλά γιατί να είμαστε προκατειλημένοι ότι δεν θα βοηθήσει την ομάδα? Τι βιογραφικό χρειάζεται για να βοηθήσεις την ομάδα εντός της λίγκας καθώς και σε όλα τα θέματα διοίκησης (πχ γήπεδο κλπ)? Να έχεις μεγαλώσει σε ποδοσφαιρική αλάνα? Γιατί δεν μπορούν να βοηθήσουν οι διπλωματικές και νομικές γνώσεις του Κωσταντόπουλου σε αυτά? Γιατί να μην μπορεί να επιβάλει μια συγκεκριμένη γραμμή σε θέματα βίας στον ποδόσφαιρο ο Κωσταντόπουλος και μπορούσε ο Πατέρας? Άλλωστε μηδαμινές γνώσεις περι λίγκας και παρασκηνίου έιχε και ο Πατέρας όταν ανέλαβε τον παναθηναικό. Ο Μρ. Βγενο αν πραγματικά ήθελε να αγοράσει τον Παναθηναικό θα κατέθετε πρόταση! Οχι λόγια και φανφάρες… Εγώ κοιτάω την ομάδα τώρα και όχι τι έγινε στο παρελθόν. Αν έρθουν 2-3 μεγάλα ονόματα στο Παο σκασίλα μου αν τα έφερε ο Βγενο ο σοφερ ή οποιοσδήποτε άλλος. Οι πράξεις μετράνε.
:lol::lol:
μαζί σου και σε αυτό
Δεδομένου ότι αν δεν είναι ο Γκαλάς, θα είναι κάποιος αντίστοιχος (σε αξία/όνομα κτλ.) και υποθέτοντας ότι δεν θα γίνει κάποια πώληση, πώς βλέπετε τον ΠΑΟ να κατεβαίνει φέτος? Το 4-2-3-1 λογικά δεν το αλλάζει ο Νιόπλιας πάντως…