Η μόνη απορία είναι ποιος θα “δεσει” ως 2ος κεντρικός αμυντικός δίπλα σε αυτόν που θα έρθει. Νομίζω πως Μπιαρσμιρ και Καντε (ο οποίος βελτιώθηκε πολύ με Νιόπλια) έχουν προβαδισμα και μετά ο Σαριέγκι.
Ο Βύντρα θα είναι δεξιά με μπακ απ του τον Μαρίνο και ο Σπυρόπουλος αριστερά με μπακ απ τον Ιωαννίδη. Δε σκίζουμε από πλάγια μπακ, αλλά αντέχονται.
Αμυντικά χαφ, καμία διαφοροποίηση. Κατσουράνης και Ζιλμπέρτο πρώτα και ο Σιμάο είναι τόσο μπαλαντέρ που στο τέλος θα παίζει όσο και οι άλλοι.
Επιθετικό χαφ νομίζω ότι από φέτος ο Νίνης θα είναι πρώτη επιλογή και δεύτερη ο Καραγκούνης.
Δεξιά Γκοβού, αριστερά Λέτο και μπροστά Σισέ.
Σύστημα 4-2-3-1 που στα ματς ταμπούρι θα γίνεται 4-3-2-1 και με μικρές ομάδες κάτι σαν 4-3-3 λόγω καλών ακραίων χαφ. Κλασσικά και αγαπημένα πράγματα δηλαδή.
Το στοιχημα φέτος για τον ΠΑΟ θα είναι ο πάγκος του. Οι 11-14 που έχει μαζέψει έχουν αρκετή διαφορά σε ποιότητα από τους υπόλοιπους του ρόστερ και με Τσ.Λ. φέτος, ο ΠΑΟ κινδυνεύει. Ειδικά όταν Κατσουράνης & Τζιλμπέρτο θα είναι ήδη ταλαιπωρημένοι.
Κατά τα άλλα, όσο κι αν γέλασα με τον Κωνσταντόπουλο, ο Τζίγγερ για μένα εξελίσσεται σε μεγάλο μάγκα. Σιγά σιγά εκθέτει όλους τους άλλους υποψήφιους για αγορά του ΠΑΟ. Ουσιαστικά φωνάζει πως πουλάει και όλοι όσοι τροφοδοτούν τη διχόνοια σφυρίζουν αδιάφορα.
Εγω πιστευω πως χρειαζομαστε οπωσδηποτε μια εξαιρετικη μεταγραφη στα χαφ. Στο κεντρο εχεις, Σιλβα, Σιμαο, Καραγκουνη, Κατσουρανη, Νινη, αν δεν κανω λαθος, οπου οι 3 ειναι ανω των 30 (πολυ ανω :p). Θες οπωσδηποτε ενα χαφ. Απ ο,τι διαβαζα τοτε που συζητηθηκε ο Ουγκο Βιανα, ο Νιοπλιας θελει λεει εναν εσωτερικο αριστερο χαφ… Αρα μαλλον σκεφτεται το 4-3-3
ότι να ‘ναι. όσο κάθεται ο σωφέρ δεν θα δούμε άσπρη μέρα. έτοιμη ομάδα βρήκε και με 2 κινήσεις γίνεται πιο σούπερ. τα λεφτά τα δανείζεται απ’ την πειραιώς οπότε νο προμπ. μια ζωή θα του χρωστάει ο παναθηναϊκός και να πουλήσει. σκασίλα μου αν βγούμε 10οι, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΗ ΜΥΞΟΚΛΑΙΤΕ ΥΣΤΕΡΑ. ΝΙΝΗΣ, ΛΕΤΟ, ΣΙΣΣΕ κα. θα φύγουν όλοι, αν όχι φέτος του χρόνου και θα ξαναέρθουν σαπάκια Δαλματίας, οσονούπω και Ιβηρικής. Με την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος παγιώνεται μόνιμα… ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗ ΣΩΦΕΡΑΤΖΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ… ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝ ΚΑΤΙ 5ΑΡΕΣ ΤΣΟΥ-ΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ 4ΑΡΕΣ ΑΠΟ ρεους ΜΕΤΑ ΜΗ ΖΗΤΑΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ. Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΒΑΖΩ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ…
Mε μια μεταγραφαρα και τις σωστες επιλογες στην εντεκαδα αναλογα το ματς, μια χαρα θα ναι το κεντρο… Σκεψου πχ να παρεις Σειρου (λεω τωρα γω, δεν υπαρχει περιπτωση σου λεω) με Σιμαο ή Σιλβα και Νινη… Εμενα πολυ καλο κεντρο μου μοιαζει… Αλλα δεν βλεπω την ιδια καψα για μεσο απο την ομαδα
Κοίτα ήδη έχετε δώσει ένα κάρο λεφτά τα προηγούμενα 2 χρόνια, έχετε κάνει και τεράστιο συμβόλαιο σε Γκοβού, ανάλογο θα είναι και του στόπερ. Μην περιμένεις άλλη μεταγραφάρα χωρίς πώληση πρωτοκλασάτου πάικτη.
δεν θυμάμαι ποιος είχε πει εδώ οτι φέτος θα κάνει καλή χρονιά ο σειταριδης…
ο παναθηναικος πάντως εχει άλλη άποψη…του ειπαν να βρει ομάδα γιατί δεν υπολογίζεται…!
ναι,αλλά όταν πας να κλείσεις τον γκαλάς, παίκτη εγγύηση δηλαδή σε μια θέση που έχουμε χρόνιο πρόβλημα, πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη.με παυσίπονα δε γίνεται δουλειά…
εννοώ παίκτες που δρουν σαν παυσίπονα.τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει από την άμυνα κάτι απίστευτοι τύποι.ας γίνει μια φορά η υπέρβαση για να καλυφθεί η μεγαλύτερη τρύπα της ομάδας.