Παναθηναϊκός

Η Derby στον χθεσινο αγωνα υποστηριζε ΟΣΦΠ??

Φασιστες κ ετσι? :stuck_out_tongue:

Ποιος Καντε ρε???Ο Κiller-Σαριεγκι ανανεωσε και δεν θα αφησει να περασει μυγα!!! :stuck_out_tongue: Το πολυ πολυ αμα χρειαστει καποιος να μαρκαρει τον Βιγια θα το κανει ο Βυντρα!!!

H KAE Παναθηναϊκός δεν ήταν που έλεγε ότι τα 2 εκ το χρόνο που έδωσε στον Διαμαντίδη θα ήταν ανώτατο όριο για φέτος? Πώς δίνει 7 εκ για τρία χρόνια στον Σάτο? Έτσουξε λίγο του Σπανούλη μάλλον… :smiley:

Γιατί, υπήρχε περίπτωση να χτυπήσει κάποιος τον Ρούντι με 2 εκατομμύρια?
Για τους ήδη υπάρχοντες παίκτες νομίζω δικαίως το ταβάνι είναι τα 2 εκατομμύρια και καλώς ο Ολυμπιακός έδωσε 2,4 για Σπανούλη(άσχετα που θεωρώ ότι δεν αξίζει τόσα).
Αλλά αν θες να ξανακερδίσεις εντυπώσεις πρέπει να δώσεις κάτι παραπάνω για ένα σούπερ όνομα(που κατά τη γνώμη μου ο Σάτο δεν είναι, ούτε αξίζει τόσα).

Προφανώς αλλά όταν είσαι χωρίς πρωτάθλημα 13 χρόνια, αρκείσαι στο να ψάχνεις τι έτσουξε τον άλλο και τι όχι, αντί να κοιτάξεις τι έχει και τι δεν έχει η δικιά σου ομάδα. :wink:

αν ησουνα λιγακι πιο παρατηρητικος θα εβλεπες οτι μετα το 7 εγραφε $ και οχι Ε (ok σε οσα σαητ που διαβασα εγω…)
οποτε συμφωνα με προχειρους υπολογισμους ο Σατο θα παρει λιγοτερα απο Διαμαντιδη το χρονο…
επομενως το σχολιο ειναι λιγο ακυρο πλεον…
απο κει και περα ναι, μπορει και να εδινε παραπανω χρηματα απο τον Διαμ για καποιον παιχτη αν τα αξιζε, βλεπε Ρουντυ η υποθετικα Νοτσιονι ξερω γω…δεν ειναι καθε περιπτωση ιδια ετσι;

My fault then.

Πολλά πάντως (όπως και αυτά για Σπανούλη) για την αξία του παίκτη.
Στο “2” ή στο “3” θα παίζει?

βασικα(μετα απο λιγο ακομα ψαξιμο στα σαητ) οντως οι πρωτες πρωτες πληροφοριες ελεγαν για ευρω, αλλα αυτες διαψευστηκαν ετσι κι αλλιως αρχικα…
πλεον ολα τα μεσα λενε ειτε για 7 σε δολλαρια η κατι λιγοτερο απο 6 σε ευρω για 3 χρονια

Λέτο-Σισέ-Γκοβού: «Πύρινη» τριπλέτα!

«Φωτιές» έβγαλε η επιθετική τριάδα του Παναθηναϊκού στην απογευματινή προπόνηση της Κυριακής επί αυστριακού εδάφους. Ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο Τζιμπρίλ Σισέ και ο νεοαποκτηθείς Σίντνεϊ Γκοβού, σε μία άσκηση τακτικής του Νίκου Νιόπλια -με την μπάλα στα πόδια- «βρισκόντουσαν» με κλειστά μάτια.

Οι τρεις παίκτες των «πρασίνων», από τους οποίους οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν πολλά για την επόμενη σεζόν, άλλαζαν την μπάλα με τρομερή ταχύτητα και έμοιαζαν σαν να έπαιζαν μαζί για χρόνια. Ο Γκοβού με το «καλημέρα» στην σημερινή προπόνηση έδειξε μερικές από τις τεχνικές αρετές του, ενώ χωρίς την μπάλα στα πόδια κινούνταν σωστά στον κενό χώρο.

Άλλο ένα υπερβολικά πρωτότυπο ρεπορτάζ προετοιμασίας. :smiley:

Ευτυχώς, ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του και δεν διαβάζουμε ανάλογες πίπες.

Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από μπάνιο στην παραλία,εφημερίδα με ρεπορτάζ προετοιμασίας και άχρηστες και υπερβολικές πληροφορίες.Gamay!

ε τους αρκουδέηδες, έδωσαν όλα τα φιλικά στο conn-x.

μας χαλάνε τη μισή απόλαυση (μετά τη μεταγραφολογία στις διακοπές).

ε γαμώ τα συνδρομητικά σας…!!
έχω τυφλωθεί να τα βλέπω τα ματς στο ίντερνετ…
δώστε μπάλα στον λαό ρε αλήτες…!

http://www.novasports.gr/default.asp?aid=%20216721

EΤΣΙ ΜΩΡΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΡΟΜΑ!!!

Σατο?
Σατο?
Μας δουλεουν μαλλον.Θα παιρνει 2 μυρρια ο σατο?
Ο χριστος και ο κυριος!

ναι ο σάτο ο οποίος είναι ο mvp του ιταλικού πρωταθλήματος της σεζόν που έφυγε.δεν κατάλαβα.
είτε συμβιβαζόμαστε με τις εξωφρενικές αμοιβές των παικτών του αθλήματος, είτε ασχολούμαστε με το μπάντμιντον.

Ε, καλά το να είσαι MVP του ιταλικού πρωταθλήματος όπου υπάρχει η Σιένα και κάτι άλλοι τυχάρπαστοι δεν είναι και τρομερό παράσημο. Πολύ καλός παίκτης ο Σάτο αλλά τα λεφτά είναι υπερβολικά (όσο υπερβολικά ήταν και αυτά για τον Σπανούλη).

o sato ειναι (πλην του σισκαουσκας) το καλυτερο 3αρι στην ευρωπη

πάει ο Γκαλάς, πάει και ο Κρις.

και οι 2 μια χαρά διαπραγματεύτηκαν με τον ΠΑΟ και πήραν τα λεφτά που ήθελαν.

κατι μου λεει οτι δεν θα παρετε παιχτη. ουτε βουντου να ειχε κανει η 4αδα σαριεγκι-καντε-βυντρα-μπιερσμιρ. ο ιωαννιδης τι θεση παιζει?

Sotis is the answer. :wink: