Παναθηναϊκός

Eντωμεταξύ μας έχουν πρήξει τα ούμπαλα με τον Μπουμσόνγκ λες και πήρανε κανα Μεξές ξερωγώ.

Σιγά το φάβα που μας έγινε και βράχος της άμυνας

για εςφημεριδες και για αρθρα στο διαδικτυο μιλαω φυσικα. δεν μιλαω για εδω μεσα.
το ιδιο ισχυει κι απο τις δυο πλευρες. την γενικη βλακεια που βγαζουν ορισμενοι για τα φιλικα και τα τρομερα συμπερασματα τους τονιζω…

Για να χρυσώσει το χάπι το είπε.

Κλασικά οι μλκς του βύντρα άρχισαν από το πρώτο σοβαρό φιλικό.

Έννοια σου νιομπλια και θα τα ακουσει και η παρτη σου όταν πρέπει.

Τα φιλικά είναι μαλακίες.
Πλέον τα δείχνει η τηλεόραση και οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ δεν μπορούν να γράψουν πολλές παπάτζες.

Οπότε όλο το ζουμί είναι στα ρεπορτάζ από τις προπονήσεις. :wink:

Καταλαβαίνω ότι ότι ο Μπουμσόνγκ θεωρείται ένα επίπεδο κάτω από Κρις και Γκαλάς, αλλά δεν παύει να είναι ένα επίπεδο πάνω από τους υφιστάμενους.

Στη Λυών, την Γιουβέντους και τη Νιουκάστλ έχει παίξει ο άνθρωπος. Μπορεί να είναι τόσο κακός; Ρε παιδιά από την άλλη με εντυπωσιάζουν οι γνώσεις τόσων ανθρώπων στο ποδόσφαιρο. Εγώ πρώτη χρονιά είχα nova σπίτι μου και αν είδα 5 αγώνες γαλλικού πρωταθλήματος, οι 4 είναι με τη Λυων και δε θυμάμαι ποτέ να είπα τι παιχταράς είναι ο Κρις και τι κριάρι ο Μπουμσονγκ.

Επίσης, αμφιβάλλω πόσοι έχουν δει 20 90λεπτα της Λυών.

Εγώ φοβάμαι ότι πέρσι στην προετοιμασία γκρίνιαζαν ότι τους βγάζει το λάδι ο Τεν Κάτε και φέτος είμαστε μέσα στην τρελή χαρά.

Aπό το 2004 ο Πάο έχει κάνει το απίστευτο: προσπαθεί επίμονα να παραδώσει μια ομάδα με καλή αμυντική λειτουργία…πέρασαν εξι ολόκληρα χρόνια και δεν το έχει καταφέρει! Ίσως γιαυτό οι περισσότεροι έχουν μπαφιάσει με το θέμα και δεν έχουν πολλή υπομονή.

πεθαίνω με εξώφυλλο πράσινης που λεει οτι μπορεί να μην ειναι χαμμερ αλλά δεν συγκρίνεται με παίχτες τύπου μελπεργκ/αβρααμ…:lol:

καλα θα ηταν αν ελεγε τη λεξη παιχτες… γκαφατζηδες λεει!! :lol::lol:

αυτό με προβληματίζει κι εμένα.το ατού του παναθηναϊκού την περσινή σεζόν ήταν η φυσική κατάσταση.πολύ σημαντικό κομμάτι για να το αφήσεις στην τύχη του.
και πολλές φορές όπου βλέπεις τρελή χαρά στην προετοιμασία δε συμβαίνει το ίδιο και στο τέλος της χρονιάς.

Football Manager ©. Καταστρέφοντας ζωές και υπολήψεις circa 1999

:smiley:

Πάμε βουρ να πάρουμε τη ΘΡΥΛΙΚΗ φουρνιά της Οσέρ … πλέον μόνο ο Μπουμτραγούδης και ο Μεξές μας λείπουν … :lol:

Στο μάνατζερ πλάκα πλάκα είχα πάρει Μεξές στην Μπάρτσα τότε και ήταν ίσως απ’τις καλύτερες μεταγραφές που’χω κάνει ποτέ στο παιχνίδι, δεν πέρναγε τίποτα!

σχόλιο από κάτω:
ΤΙ 4.000 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ… 50.000 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΜΕ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ, ΚΑΣΚΟΛ και ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ. ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΙΧΕ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ :smiley:

:lol::lol::lol:

Πέρα απ’ την πλάκα πάντως είναι χαλαρά 2 κλάσεις πάνω από οποιονδήποτε στόπερ έχει τώρα ο ΠΑΟ. Απλά έχει ακριβώς τα χαρακτηριστικά όλων των υπόλοιπων, αλλά σε καλύτερο βαθμό. Αν δεν παίζει ο Σιμάο βασικός, τα βλέπω δύσκολα τα πράματα για την άμυνα του ΠΑΟ απέναντι σε ομάδες με γρήγορους μεσοεπιθετικούς.

Ναι, κι αν παίζει ο Σιμάο βασικός μία θα κόβει, δύο θα χάνουμε την μπάλα εξαιτίας του. Αφήστε με ρε με τον άμπαλο, μη με σκανδαλίζετε…

με 6 μαύρους στην 11αδα η ομάδα δε μασάει…

Άρα καταλήγουμε στο ότι θα πρέπει να πάρετε κόφτη που θα παίζει στη θέση ενός εκ των Κατσουράνη/Ζιλμπέρτο μιας και Νίνης, Γκοβού, Λέτο δε νομίζω να ασχοληθούν ιδιαίτερα με το μαρκάρισμα.

Γιατί ρε παιχταράς ειν ο Μεξες

μαλλον εννοεις τον μενεξε

κουνάει μαντίλι ο ζιλμπερτο…!