[B]
Αν φύγει ο Σίλβα, ΧΑΘΗΚΑΤΕ
[/B]The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters.
[B]
Αν φύγει ο Σίλβα, ΧΑΘΗΚΑΤΕ
[/B]The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters.
Για να δούμε αν γίνει η μαλακία και φύγει ποιοι θα ναι υποψήφιοι αντικαταστάτες.
Ντιαμπί δεν γίνεται γιατί θεωρείται ο επόμενος Βιειρά (αν και ξέρει ΜΟΝΟ να μαρκάρει).
Ο Βιειρά είναι στην Σίτυ, δεν νομίζω να ναι βασικός αλλά αφού είναι στα πλάνα του Μαντσίνι δύσκολα θα προχωρήσει, πέρα ότι είναι πανάκριβος.
Γενικά ψάχνουμε Γάλλους, μαύρους, διεθνείς.
Στείλτε προτάσεις.
«Όχι» στη Φλαμένγκο
Αρνητικά απάντησε σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός στην πρόταση της Φλαμένγκο για την παραχώρηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Βάσει της εξέλιξης αυτής, δεν τίθεται πλέον θέμα απομάκρυνσης του παίκτη, τουλάχιστον με αυτή την προσφορά από τον σύλλογο της Βραζιλίας.
Η Φλαμένγκο ζητούσε από τον Παναθηναϊκό την παραχώρηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα ως ελεύθερος, καθώς και τα δικαιώματα του Κλέιτον, και το 60% του Ντέιβις. Στους «πράσινους» προσέφερε τους Κλέμπερσον και ένα ποσοστό των δικαιωμάτων του Γκιουλέρμε Καμάτσο (μέσος) και τον αριστερό μπακ Τζόρμπισον.
Οι «πράσινοι» σε αυτή την πρόταση απάντησαν αρνητικά. “Έχει έρθει πρόταση από τη Φλαμένγκο. Μας ήρθε το βράδυ της Τρίτης. Όμως οι όροι δεν συμφέρουν την ομάδα και δεν θα μπούμε στη διαδικασία να τους μελετήσουμε” ήταν η απάντηση ανθρώπων της ΠΑΕ.
Δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς ποια θα είναι η αντίδρασή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, εάν υπάρξει νέα βελτιωμένη προσφορά από την πλευρά της βραζιλιάνικης ομάδας.
Πλέον, αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό το τι πρόκειται να πει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στην συνέντευξη Τύπου που έχει ενημερώσει ότι θα παραχωρήσει στη Βραζιλία. Εάν ο παίκτης εκφράσει τη θέλησή του να φύγει από το “τριφύλλι” τότε, αυτό ίσως να αλλάξει τα δεδομένα στην υπόθεση.
λάθος κίνηση η απομάκρυνση Γκάμπριελ και Κλέιτον.
Πλέον μείνατε με Χριστοδουλόπουλο και Πετρόπουλο για να αναπληρώσουν απουσίες των Λέτο, Γκοβού, Σισέ, Νίνη ή Καραγκούνη!!! (έχω προβλέψει και πώληση Τζιλμπέρτο και για αυτό το υπενθυμίζω για να το γρουσουζέψω και να χαλάσει τελευταία στιγμή και να μείνετε με Σιμάο-Τζιλμπέρτο-Κατσουράνη!!! :p)
Εντάξει, τους έφαγε η τυφλή εμπιστοσύνη στους έλληνες. Τον Γκάμπριελ τον είχα πιστέψει πολύ στην αρχή, ο Κάτε τον κατέστρεψε, μετά κάθισε κι αυτός. Όπως και να χει, μπροστά στον πρώην ποδοσφαιριστή Γιούρκα φαντάζει 2 φορές καλύτερος.
Α ρε νόμπλια…
Παντως ο Νομπλιας εχει ζητησει εναν καθαροαιμο επιθετικο.Ελπιζω να παρει εναν,γιατι ο σισσε και λοιποι θελουν και λιγη ξεκουραση.
Ο Βιλτόρ παίζει ακόμη;
Ειχε υπογραψει με την Μετζ μεχρι τον περασμενο ιουνιο νομιζω.Πολυ δυσκολο μου φαινεται ομως για να γινει αυτη η μεταγραφη με 700.000 μονο.(Τοσα λεφτα θα διαθεσει ο Παναθηναικος).
Τι Βιλτορ ρε, σιγα μην πάρουμε και George Weah
Αυτός ο Ουτάκα μοιάζει καλή περίπτωση.
Μαύρος, έχει παίξει Γαλλια, άρα μας κάνει…
είδα φάσεις και φαίνεται πολύ πλήρες φορ (τουλάχιστον από ρεπερτόριο τελειωμάτων).
επίσης, δεν καταλαβαίνω την αναγκη να γίνει αμυντικό χαφ ο Μαρίνος.
Δεν έχει τα σωματικά προσόντα και έδειξε πως αν δουλευτεί μπορεί να γίνει εξαιρετικό δεξί μπακ που έχουμε περισσότερη ανάγκη.
Πάντως, ο Νιόπλιας κάνει σαφή ελληνοποίηση της ομάδας. Τώρα καλό ή κακό είναι αυτό, θα δείξει…
…άντε και σε λίγο καιρό…πρόεδρο τον Σαρκοζί:p :!:
Ποιος άλλος βλέπει τον Παναθηναικό??? 8O
2 γκολ σισέ και 2-0 στο 22’!!! Παίζει η ομάδα λες και είναι τελικός Champion league…8O:!:
και γω το βλεπω και φοβαμαι μη σκασει αυριο καμια προσφορα για σισε απο ιντερ
εδιτ: 3 8O
Σκάτα, βλέπω να σκάνε προσφορές για λετο, Νινη, Σισέ και να πουλάει ο Καβούρογιαννης…αλλά τη αντεπίθεση ήταν αυτή στο τρίτο γκολ ωρέ??? Τι τους δίνει ο Νιοπλιας και τρέχουν έτσι σε στάδιο προετοιμασίας? 8O
βασικα αυτο το φιλικο με γεμιζει ανησυχιες :?! αν τρεχουν απο τωρα ετσι υπαρχει πιθανοτητα να καουν μεχρι τον ιανουαριο,αν εχουν μεινει παντα στην ομδα.!
Νταξ έχουν αρρωστήσει επειδή παίζουν με Ϊντερ…Σισε, Λέτο, Νίνης νομίζω ότι κάνουν το καλύτερο παιχνίδι τους έβερ…ειδικά ο Νίνης τρέχει σε διπλή ταχύτητα από το κανονικό του! :-s
απο τα λίγα που ειδα, τον χειμώνα μετα τα τσαμπιονια βλέπω τον παναθηναϊκό να σέρνεται…
το θέμα ειναι τι προλαβαίνει να κάνει εως τότε…
αν έχει κάνει καμιά διάφορα καλώς…αλλιώς θέλει και πάγκο.
σοβαρευτείτε ρε.
επειδή έπαιξε καλά σε ένα ματς και έδειξε καλή φυσική κατάσταση σημαίνει πως αυτοί που κάνουν τη δουλειά τους δεν έχουν επίγνωση και φορτσάρουν στην αρχή και θα αφήσουν την ομάδα να κλατάρει…
άλλο συμπέρασμα;
μήπως ότι ο νίνης παραπαίζει καλά και θα την ψωνίσει σύντομα οπότε πάει κάηκε και αυτός για φέτος;
γιατί εμένα μου έχει κολλήσει ότι κακώς βάζει το μαρίνο κεντρικό χαφ; Μπουμσόνγκ - Βύντρα κέντρο άμυνας και Μαρίνος δεξιά μου μοιάζει να λειτουργεί καλύτερα.
Περιμένουμε από τώρα αγώνες CL με Νίνη, Λέτο, Σισέ να έχουν κέφια και Σιμάο να δαγκώνει από πίσω.