Τα στοιχεία του Τζιώλη παραπέμπουν σε Ντουντού, μόνο που σε όλα είναι χειρότερος από τον Ντουντού. Χίλιες φορές να κάνει rotation εκεί με τον Γ.Παπαδόπουλο. Ο Σένα και ο όποιος Σένα αυτή τη στιγμή έρχεται να αντικαταστήσει τον Λεντέσμα (σε μια θέση που υπάρχει και ο Κατσικογιάννης), αν ο Μαρέσκα φύγει τότε ας κοιτάξουμε και για 5ο χαφ. Γενικά χαφ (όχι δεκάρι) που δεν τρέχει και δεν πολυβάζει τα πόδια του στη φωτιά όπως ο Τζιώλης, δεν αντέχεται παρά την όποια καλή κάθετη πάσα και σουτ που μπορεί να διαθέτει.
Εγώ με Ντούντου πάντως είμαι αρκετά μπερδεμένος για το ποια είναι η καλή του θέση. Πέρσι που δε τον είχαμε μπροστά από την άμυνα δε βλεπόταν και πρόπερσι που ήταν αυτός λίγο πιο πίσω από τον Πάτσα, έκανε παπάδες και όλοι λέγαμε “και που να παίξει στη θέση του”. Εγώ δε θα εκπλαγώ αν κατά τη διάρκεια της χρονιάς τον δούμε να είναι αυτός μπροστά από τα στόπερ.
Ενταξι εγω τον θεωρησα αμυντικο χαφ και λεγοντας οτι δεν μπορει να ανταπεξελθει στο γρηγορο ποδοσφαιρο εννοουσα το μαρκαρισμα!!!Τελοσπαντων εμενα ποτε δεν μου αρεσε ο Τζιωλις και δεν πιστευω οτι αν τον παρει ο Ολυμπιακος θα δουμε καποια τραγικη αλλαγη!
ο ριερα γυριζει ναι. το θυμαμαι. ο ρομενταλ δεν ξερω. σημασια για εμενα εχει οτι πηραμε επιτελους παιχτη στη θεση του γκαλετι που μας λειπει απο περσι και δεν θα κανουμε αλχημειες. κι επειδη ειναι δανος δεν τον κοβω απλα να περιμενει την μπαλα να του ερθει στα ποδια. ειναι λιγο πιο σκυλια αυτοι οι σκανδιναβοι.
Να σου πω την αλήθεια, δεν πολυθυμάμαι την προπέρσινη διάταξη της ομάδας, αλλά δεν έχει και τόση σημασία αυτό, όσο το τι κάνει ο παίκτης μέσα στο γήπεδο. Ο Ντουντού είναι εμφανές ότι θέλει να κουβαλάει μπάλα και να προωθεί το παιχνίδι, κάτι που δεν έκανε με την καμία ο Πατσατζόγλου που κυρίως κάλυπτε χώρους με το τρέξιμό του. Το πρόβλημα πέρσι ήταν αφενός η γενική άθλια λειτουργία της ομάδας και αφετέρου ότι και ο Μαρέσκα προτιμούσε να κουβαλάει τη μπάλα και να κάνει παιχνίδι απ’ το να τρέχει, να κόβει και να πασάρει με τη μία.
Αυτό που λέω εγώ είναι ότι ανεξάρτητα απ’ το αν ο Ντουντού είναι μπροστά απ’ τα στόπερ ή όχι, ο παρτενέρ του θα πρέπει να κάνει αυτά που δεν κάνει (ή κάνει σε μικρότερο βαθμό εκείνος). Ο Τζιώλης δεν είναι τέτοιος, επομένως αν έρθει θα είναι για αλλαγή του Ντουντού, όπου όμως κάλλιστα θα έπαιζε ο Παπ που πιο μπροστά με Ιμπαγάσα, Όσκαρ, Μιραλάς δεν παίζει να βρει θέση.
Τέσπα, για να μη το κουράζουμε, ακόμη έχουμε καιρό και θα τα δούμε όλα εν καιρώ. Εξάλλου μεταγραφές θα έχουμε μέχρι τέλος Αυγούστου. Ως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή, για μένα ο ΠΑΟ είναι φαβορί για το πρωτάθλημα αλλά πάει να πέσει σε μια λούμπα που θα του δημιουργήσει πρόβλημα. Όλοι περιμένουν και θέλουν να δουν τη τετράδα “Λέτο-Σισέ-Γκοβού-Νίνης” και θα θεωρούν λάθος το να μην παίζει ασταμάτητα μέχρι να ψοφήσει από την κούραση. Οι παίκτες που έχει ο ΠΑΟ πίσω από αυτούς δεν είναι κακοί (Χριστοδουλόπουλο, Κλέητον, Ρουκάβινα, Πετρόπουλος, Γκάμπριελ (?)), αλλά με τέτοια μυαλά μπορεί να τους παροπλίσει ο Νιόπλιας και να του γίνουν άχρηστοι.
Αν ο Ολυμπιακός πάρει αριστερό χαφ (Ριέρα), 2 αμυντικά χαφ και ένα ακόμη στόπερ, για μένα του χρόνου θα είναι σίγουρα μέσα στις 2 θέσεις του Τσ.Λ… Αν προσθέσει άλλα 2 ακόμη στοιχεία στην ομάδα του γίνεται και το πρώτο φαβορί. Χρειάζεται 2 παίκτες για τα στημμένα (σέντρες&απευθείας φάουλ - δε θυμάμαι αν ο Ιμπαγάσα το έχει αυτό) και Έλληνες εντός ομάδος που θα βάζουν χέρι στους ξένους όταν αυτοί θα κωλοβαριούνται (για αυτό ΕΠΡΕΠΕ να μείνει ο Νικοπολίδης) και έτσι δε θα γινονται τόσες πολλές γκέλες στο πρωτάθλημα.
Το επίσης θετικό είναι πως σε αντίθεση με πέρσι, φέτος ο Ολυμπιακός θα έχει πολλούς καλούς παίκτες για να πατάει περιοχή (Ντιόγο, Μήτρογλου, Ντάρμπι, Ρόμενταλ, Ριέρα (?), Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Επστάιν, Ζαϊρί, Όσκαρ, Γ. Παπαδόπουλος). Πέρσι είχαν υπάρξει ματς που πήγαμε με μόνο 2 τέτοιους παίκτες και φωνάζαμε Φετφατζίδη από τις ακαδημίες.
Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος για την ομάδα που θα φτιάξει ο Λίνεν. Πιστεύω σε αυτόν και το ότι δεν έχουμε Τσ.Λ. φέτος του δίνει πολύ μεγαλύτερη άνεση. Αρκεί να μη τον φάνε μέσα από την ομάδα.
Συμφωνούμε απόλυτα (ο Ιμπαγάσα τα έχει τα στημένο, αλλά αριστεροπόδαρο τετοιον δεν έχουμε) και προσυπογράφω ιδίως αυτό:
Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος για την ομάδα που θα φτιάξει ο Λίνεν. Πιστεύω σε αυτόν και το ότι δεν έχουμε Τσ.Λ. φέτος του δίνει πολύ μεγαλύτερη άνεση. Αρκεί να μη τον φάνε μέσα από την ομάδα.
Κάτι παρόμοιο φοβάμαι και εγώ. Μπορείς να μου πεις ποιός θα μαρκάρει στο φετινό ΠΑΟ; Νομίζουμε ότι θα πάρουμε έναν “κίλλερ” και δε θα ξαναφάμε ποτέ γκολ. Και θα έχουμε μία τετράδα που θα μαρκάρει με τα μάτια και (τις ζυγές ημέρες που δε θα μαρκάρει και ο Σπυρόπουλος) θα καλύπτει όλα τα άκρα, δεξιά και αριστερά, ο Βύντρα; Έχω εκφράσει πολλές φορές στο φόρουμ τη συμπάθειά μου και για Ζιλμπέρτο και για Κατσουράνη, αλλά φοβάμαι ότι ο φετινός Παναθηναϊκός στήνεται με φιλοσοφία που απαιτεί άλλα αμυντικά χαφ. Μιλάω φυσικά για Ευρώπη και για τα ντερμπυ. Επιφυλάσομαι για το αν είμαστε φαβορί…
Αν δεχτεί ο Σόφο να πάει να παίξει εκεί όπου τον σκυλόβρισαν ( δεν ξεχνιούνται τα συνθήματα για το χρώμα του και τα κιλά του) να πάει και να περάσει και καλά.
Μην αγχώνεσαι. Νωρίς είναι και ο Πορτογάλος που έχετε για να διαχειριστεί την ομάδα είναι γάτα. Έχω την αίσθηση πως του χρόνου ο ΠΑΟ δε θα έχει Ζιλμπέρτο και με τα λεφτά από την πώληση του θα έχετε αμυντικό χαφ στο στυλ που θέλετε. Η αλήθεια πάντως είναι πως το κέντρο σας αν δεν κάνετε αλλαγές θα είναι αρκετά γηρασμένο. Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο και Καραγκούνης δε μπορούν να βγάλουν 3 διοργανώσεις σε φουλ ρυθμούς (με Μουντιάλ προηγουμένως) και ο Σιμάο αν δε μάθει να πασάρει, θα είναι άχρηστος αφού η μπάλα θα πηγαίνει μπροστά στους επιθετικούς μόνο αν φυσάει.
Για την ώρα όμως, όσο ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει τα χαφ που χρειάζεται, είστε πολύ πιο πλήρης ομάδα (ακόμη και δίχως το στόπερ κίλερ που ψάχνετε). Το πρόβλημα του Ολυμπιακού φέτος ήταν στα χαφ (και στη φυσική κατάσταση) κι όσο δεν έχει κλείσει αυτές τις τρύπες ο Ολυμπιακός δε βλέπω λόγο γιατί να μην είναι ο ΠΑΟ το φαβορί.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να φύγει ο Σόφο και να πάει στο βάζελο. Τον θεωρώ τον πιο άμυαλο, τεμπέλη και ασταθή παίκτη που πέρασε ποτέ από την ομάδα. Και δεν έχει να κάνει με το Γιαννάκη. Απλά ο Σόφο δε μεγάλωσε ποτέ. Έμεινε στα 18 του και δεν έχει ξεκολλήσει.
Μόνο και μόνο που είναι επαγγελματίας και δεν ξέρει πως να εκτελέσει βολή, λέει πολλά.
Όσο για τον Κελάτι, έστω και καθυστερημένα ελπίζω να έρθει φέτος. Όπως είπε και κάποιος πριν, θα είναι η απάντησή μας στο Νίκολας.
Αυτό το τσουβάλιασμα (“εκεί όπου τον σκυλόβρισαν”) είναι πιο ρατσιστικό και από τα συνθήματα για το χρώμα του. Λες και όλοι μαζί τον βρίζαμε και δεν υπήρχαν Παναθηναϊκοί που εκτιμούσαν τις ικανότητές του για τους οποίους μπορεί να πάει να παίξει. Αντίστοιχα και για τον Σπανούλη, λες και θα πάει να πάιξει για αυτούς που βρίζαν την οικογένειά του και όχι για όσους παραδέχονταν πόσο μεγάλος παίκτης ήταν.
Καλά, κατά βάση για τα λεφτά παίζουν όλοι, αλλά ψάχνουμε τώρα να βρούμε ερίσματα…
ε ναι ρε συ…
αυτα τα ειπαμε,…
η λιβεπουλ δεν εχει δωσει την αδεια να μιλησει με τον παιχτη(ακομη ) και με τον παιχτη δεν εχει γινει καμια σοβαρη συζήτηση…μην βλεπεις μονο τα εξωφυλλα