Παναθηναϊκός

πολυ αερα με φαινεται πηρανε απτα φιλικα…

Ξεκολλάτε ρε κλάψες.

Aνύπαρκτος απλά ο ΠΑΟ…φέτος το έχω πεί θα τερματίσετε μεταξύ 3 και 4 θέσης…:lol::lol::lol::lol::lol:

ΤΖΙΓΓΕΡ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ

Kαλά γαύρος δεν είσαι εσύ? Τι σε νοιάζει για τον Τζίγγερ?:lol: Ήμαρτον…
Α και το άλλο, πεστο πολλές φορές για να πιάσει!

Ολυμπιακός είμαι αλλά νοιάζομαι για τον μεγαλύτερο εχθρό μου…
Αφιερωμένο σε όλους τους φίλους Παναθηναικούς το παρακάτω επικό video

ΤΖΙΓΓΕΡ ΑΠΛΑ ΜΕΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΟΥΠΑ

Θα γινει κι αλλη μεταγραφη!Θα παρουμε σεντερ φορ περιοχης.Γιατι φυσικα δεν χρειαζομαστε ενισχυση στην αμυνα.Οχι ρε μην το λετε.Την καλυτερη αμυνα εχουμε μετα την Μπαρτσελονα.Με πολυ γρηγορους παικτες,που δεν κανουν γκαφες και που δεν πουλανε την μπαλα :stuck_out_tongue: Παρτε ρε ενα πολυ καλο στοππερ κι αφηστε το σεντερ φορ απο τη νοτιο αμερικη!

Λέτο πολύ καλός στο Α’, χάθηκε μετά.
Γκοβού επίσης καλός, αλλά είχε άσχημα τελειώματα.
Πετρόπουλος για μπακ απ του Σισέ είναι ο,τι πρέπει, σας τα λεγα εγώ.
Σιμάο έκοβε τα πάντα, αλλά οι πάσες ήταν για κλάμματα.

Όλοι οι άλλοι κάκιστοι, με αποκορύφωμα το ανέκδοτο του Σεϊταρίδη και την ανυπαρξία του Νίνη που αγχώνεστε μη και δεν παίζει βασικός.

ακόμη δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έπαιξε χθες ο βύντρα.από τους πιο καθοριστικούς παίκτες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν πέρυσι.καντέ και σεϊταρίδης δεν κάνουν για παναθηναϊκό.
και μπορεί το πρωτάθλημα ουσιαστικά να μην έχει ξεκινήσει ακόμα, αλλά αυτή η γκέλα μπορεί να κρίνει πολλά στο πρωτάθλημα.

Καλος μου φανηκε…Δεν ηταν τελειως ανυπαρκτος και εβγαλε καποιες καλες σεντρες.Οσο για Πετροπουλο δεν νομιζω οτι επαιξε καλα,γιατι εκτος απο το γκολ στο υπολοιπο παιχνιδι ηταν σαν να μν υπηρχε.

Σου φάνηκε καλός ο Σεϊταρίδης?
Και κακός ο Πετρόπουλος που για να φανεί πρέπει να πάρει μια πάσα της προκοπής?

Μία καλή σέντρα πήρε και την έκανε γκολ.

Ναι αλλα στον Πετροπουλο με ενοχλησε μια αλλη φαση,δεν ξερω αν τη θυμασαι,που βγαινει μια σεντρα αλφαδι για Γκοβου και περναει ενα εκατοστο μπροστα απο το κεφαλι του,πισω του ακριβως βρισκοταν ο πετροπουλος,και δεν καταφερνει να την σπρωξει μεσα.Νταξει τη μαλακια της φασης την εκανε ο Γκοβου αλλα κατα τη γνμη μου εκει ενας Σισε,θα το εβαζε.

Οσο για σειταριδη,μου αρεσε,αν και τρεφω μια καποια συμπαθεια για τον κυριο οποτε δεν ειναι και τοσο αντικειμενικα αυτα που λεω.

το είδα και εγώ το ματς…

τον σειταριδη να πω την αλήθεια τον περίμενα χειρότερο…έκανε και μερικές σωστές ενέργειες…

για να λέμε την αλήθεια αν ήξεραν οι τις ξανθης να κάνουν μια σοβαρή επίθεση 2 εναντίον 2 θα είχαμε κλάματα…και σε εκείνη την περίπτωση δεν θα έφτανε ο σισε…αν και ακόμη και για χθες νομίζω οτι πάλι δεν εχει σχέση η απουσία του…

ο γκοβου έδειξε οτι εχει μια κλάση.έκανε και λάθη(σέντρες/σουτ) … πάντως αμφιβάλω πλέον αν μπορεί να είναι κοντά στον επιθετικό ή και ακόμη επιθετικός που λέγαμε… μια χαρά είναι εκεί δεξιά…άντε και λίγο πιο μέσα σαν χθες…

το πρόβλημα όπως είχαμε πει και από πέρυσι είναι στους 2 που κόβουν στο κέντρο και στις βοήθειες που παίρνουν…

ο πετροπουλος ειναι υπερθεουλας…παίζει να εχει στατιστική μίση επαφή και γκολ…άσχετα που του έφυγε το κοντρόλ προς το τέλος…

και κατι που έλεγα πέρυσι και όλοι γκρινιαζατε… πρώτο φάουλ(και σκληρό!) της χρονιάς ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ…ολεεεε… στο πρώτο λεπτό…#- όπου αν ήταν σε άλλο λεπτό θα έδινε κάρτα…λεεεεμε τώρα…

ωραία άρχισε το πρωτάθλημα…thanx πάο

Μπροστα μια χαρα ειναι η ομαδα και με Πετροπουλο.Η αμυνα ειναι το τεραστιο προβλημα του Παναθηναικου!Τους παιρνει ο υπνος τους αμυντικους ωρες-ωρες κι ο Καντε δεν ειναι παικτης για να παιζει βασικος στον Παο!

τον σεϊταρίδη τον θεωρώ πρώην ποδοσφαιριστή.ακόμη και στη χθεσινή του μέρα, που δεν ήταν και η χειρότερή του, έδειξε δε μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά.
ο πετρόπουλος δεν είναι κακός.γενικά έχει επαφή με τα δίχτυα και χθες τροφοδοτήθηκε ελάχιστες φορές.βέβαια, ο σισέ σε αυτές τις ελάχιστες ίσως να έβαζε και άλλο ένα γκολ και να είχε τελειώσει το μάτς.αλλά ο σισέ είναι ο καλύτερος επιθετικός του ελληνικού πρωταθλήματος…
και όσο για το φάουλ του κατσουράνη που αναφέρθηκε, κάποια στιγμή ένας παίκτης της ξάνθης του κάνει ένα πολύ πιο σκληρό μερκάρισμα.άρα μην ακούω περί σκληρού παιχνιδιού και ατιμωρησίας.
το θέμα χθες ήταν στα χαφ.εκεί χάθηκε το παιχνίδι.δε γίνεται να κόβει μόνο ένας παίκτης, ο οποίος όταν κερδίζει τη μπάλα να μην ξέρει τι να την κάνει.και δε γίνεται επίσης να παίζεις χωρίς επιτελικό μέσο.γιατί ο νίνης χθες ήταν ανύπαρκτος.
για την άμυνα τι άλλο να πεις?οβύντρα έπρεπε να ήταν βασικός χθες.ποιός καντέ και ποιός σεϊταρίδης?και ο μπουμσόνγκ πολύ λίγος για ηγέτης της άμυνας.

Στην αρχη στο τακλιν στον Λετο,υπηρχε πεναλτι?

βρε the horror το μαρκάρισμα το κάνει μόλις αρχίζει το ματς…δεν τον είχε ακουμπήσει κάνεις…και κάθε ματς δεν παίζει με τον ξανθη να βρει τον ίδιο αντίπαλο…πάντα τα ίδια κάνει…

απ’όοσ θυμάμαι όχι.για αυτό που δεν είμαι σίγουρος είναι μια φάση με τον κλέιτον προς το τέλος του αγώνα.

είναι υπερβολικά αργός και όσο περνάνε τα χρόνια δυσκολεύεται όλο και περισσότερο στην ανάσχεση των αντιπάλων γιάυτό και το ρίχνει μερικές φορές στο σκληρό παιχνίδι.
απλά θέλω να σου πω πως και παίκτες της ξάνθης έκαναν χθες κάποια σκληρά μαρκαρίσματα.

Τι ρωτάς ακριβώς, δεν είδες ότι ο αμυντικός βρίσκει μόνο μπάλα?

Δεν ξερω μου φαινεται παιρνει και παιχτη…Αμα ο Λετο επεφτε ετσι για να παρει πεναλτι το σωστο δεν θα ηταν να του δειξει κιτρινη?

μπαλα+παιχτη=οχι πέναλτι…

επίσης δεν είναι κάθε φορά που πέφτει κάποιος πέναλτι…αλλά όταν το ζητάει όπως ο λετο ίσως…