Τι ψάχνετε ακριβώς, έγινε τάκλιν, βρήκε μπάλα, ο Λέτο έχασε την ισορροπία του και έπεσε.
Ούτε πέναλτι, ούτε κάρτα.
Κιτρινη εννοοεις?Γιατι δεν νομιζω να ειναι πεναλτι αμα το ζητητσει ο Λετο.
Τελωσπαντων λιγο πολυ συνοψιζεται στα λογια του ChrisP μαλλον αυτο συνεβη.
χαχα…ναι έκανα λάθος…
ναι αλλά ο λετο ζητούσε πέναλτι…δεν επεσε απλά…
τελοςπαντων… κλαιν…έχουμε ακόμη δρόμο…θα βγάλουμε γούστα και εφέτος…
Θα βγάλουμε πολλά γούστα γιατί το έπιασα και στο στοίχημα το Χ.
ποσο εβαλες ρε θηριο; με τι αποδοση;
12 ευρώ στο Χ με απόδοση 6 και 3 στο διπλό (γιατί άμυνα ΠΑΟ είναι αυτή, δεν μπορείς να της έχεις εμπιστοσύνη) με απόδοση 17.
το “έχεις” το άθλημα…
τελος οφ τοπικ
ελπίζω όμως να έπαιξες 1Χ το ηρακλής-ολυμπιακός.
Να ποσταρεις πιο συχνα στο θρεντ του στοιχηματος
Γενικα νομιζω στις πρεμιερες πληρωνει καλα η ηττα του ΠΑΟ, αν θυμαμαι καλα προπερσι με εργοτελη ειχε χασει με 17 αποδοση ή ποια ομαδα ηταν γαμωτο μου διαφευγει…
[SIZE=“4”]ΤΖΙΓΓΕΡ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟ[/SIZE]
Πείτε και για τον Σπυρόπουλο τίποτα που ακόμα πρέπει να κάνει εμετούς από την πλάκα που του έκανε ο μαυρούκος…
Πω, αυτός ο Κατόνγκο αν ήξερε και να κάνει μια σέντρα ή σουτ της προκοπής θα είχε κάνει τρελή κηδεία χτες.
αν ήξερε αυτά που λες δεν θα ήταν στην ξανθη…
ή αν ήταν, τώρα θα έγραφε 1-3 1-4
Kι αν ο Καντε ηξερε μπαλα θα επαιζε στη Μπαρτσελονα,κι αν ο Πετροπουλος εβαζε αλλα 2 γκολ το σκορ θα ηταν 3-1,κι αν αγοραζε ο Παναθηναικος τον Μαικον και τον Πικε θα επαιρνε το πρωταθλημα κι αν κι αν κι αν!Στα αθληματα δεν γινετε να αρχιζουμε τα αν γιατι δεν καταληγουμε πουθενα!Με την ιδια λογικη κι αν ο Παναθηναικος κερδιζε χτες 2-0 θα λεγαμε τι τελεια ομαδα που ειναι και ποσο καλα επαιξε ο Σπυροπουλος κι ο Σειταριδης!
Μας αποστόμωσες.
Απλα οταν αρχιζεις με τα αν δεν τελειωνεις ποτε Υπαρχουν αμετρητα αν.Αν εβαζε γκολ ο ενας,αν εβαζε γκολ ο αλλος,αν ο ταδε εκανε αυτο.Γιατι ξανα με την ιδια λογικη αν ο Παναθηναικος κερδιζε προπερσι τον Ηρακλη και τον Εργοτελη στα δυο ματς θα επαιρνε το πρωταθλημα Καλο ειναι να συζηταμε και να κρινουμε τα δεδομενα που εχουμε!Και δεν αντιλεγω στο οτι αν η Ξανθη ηταν καλυτερη επιθετικα θα χαναμε,αλλα κι αν ο Παναθηναικος ηταν καλυτερος αμυντικα θα κερδιζαμε .Προφανως με τα αν δεν καταληγουμε πουθενα.Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο Παναθηναικος επιβεβαιωνει οσους θελουν τον Ολυμπιακο φαβορι,και οσους λενε οτι στους 16 δεν παιρναμε με την καμια!
Eνταξει φιλε,ελεος.Ουτε η μανα του βυντρα δεν θα το ελεγε αυτο.Αν την ρωτησεις,ασχετο θα τον πει…
Χρυσοψαρο 13.
Ρε άνθρωπέ μου καλέ, εγώ απλά έγραψα για έναν παίκτη συγκεκριμένο που ενώ έκανε πλάκα στον Σπυρόπουλο είχε άθλια τελειώματα.
περισσότερο πάει σε εμένα το ποστ του που έβαλα πολλά άμα…
Επίσης πιστεύω να κατάλαβε ο Νάητ Σκάη ότι ο (κατά τ’ άλλα πολύ καλός) Γκοβού δεν κάνει για κεντρικός φορ.
Και μόνο η κεφαλιά που στέλνει μόνος του εντελώς πάνω στον Γκσπούρνινγκ (φεβερή εμφάνιση και χτες) είναι αρκετή.