Νταξ αν ήταν ο Κάρα θα έπερνε κίτρινη αλλά δε γουστάρω ρε παιδί μου να αρχίσουν τα γαυριάτικα.Σωστά, ας δούμε πως θα πάει.Αλλά πέρσι κλαίγονταν για διαητησίες που ήταν 50-50 τώρα αν γίνει κανα 70-30 ποιός τους ακούει.
Εγώ τα έχω γράψει από πέρσι για τον κουμπάρο του Βασάρα που τον έχει κάνει και διεθνή (τότε που “κλαιγόμουν”), οπότε επιτρέψτε μου να γλιτώσω χρόνο:
Κακός διαιτητής όσο δεν πάει. Και φιλοΠαναθηναϊκός στα σφυρίγματα του (εκ του αποτελέσματος)
Ναι αλλά λέει θα τον σουτάρουν.
Δλδ έβαλε το χέρι του ο Μαρινάκαρος;
Δεν ξέρω. Εγώ στo sport-fm διαβάζω ένα αποθεωτικό κείμενο για τον Δαλούκα που μόνο δε τον βγάζει ως τον καλύτερο Έλληνα διαιτητή ever
Δεν είναι τραγικό όμως μετά από ένα λάθος να καταδικάζουν έναν διαιτητή?Το κακό εδώ στην Ελλάδα είναι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση δεν δεχόμαστε την περίπτωση ανθρώπινου λάθους…έχουμε βέβαια αμαρτωλό παρελθόν αλλα δεν θα βγάλει πουθενά αυτό.
“Nικησε η καρδια του πρωταθλητη.”
Απο sport fm :
"Η τιμωρία του Γιώργου Δαλούκα για το πέναλτι που έδωσε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θεωρείται βέβαιη. Ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα, Αντώνης Σίπκας, του έχει βάλει χαμηλό βαθμό και τον παραπέμπει, όχι μόνο για το ανύπαρκτο πέναλτι, αλλά και επειδή θεωρεί πως στο δεύτερο ημίχρονο ο διαιτητής μερολήπτησε υπέρ του Άρη. "
Εκανε την μια παπαρια και πηγε να την διορθωσει με ενα σωρο αλλες.
Πάντως επειδή έχω ζήσει απίστευτα σκηνικά με “καρδιές πρωταθλητή” και με πέτσινα και άλλα που που δεν τα παραδέχονταν λε γαβρ δε πρόκειται να κάνω το κορόϊδο αν αρχίσουν τα ίδια και εδώ.Λέμε για χτεσινό πέναλντι όχι τα περσινά 50-50,ε.
Θα χώνω, δεν υπάρχει περίπτωση.Όποτε μπαίνω δλδ γιατί σήμερα έτυχε και είμαι σπίτι με ράματα στο χέρι, οπότε μπήκα και γράφω.
Φυσικά έτσι που πάνε όλα,το ποδόσφαιρο είναι απο τα τελευταία πράγματα που με απασχολούν, αλλά anyway.
Edit χθές Ευαγγελισμό απίστευτο σκηνικό με 4 παιδιά που πέσανε με το αμάξι στο γκρεμό, στο Λαιμό Βουλιαγμένης.Οπότε παιδιά μην το πέρνετε και τόσο σοβαρά το φουτμπολ.Τι είδα χθες δε λέγεται.
περαστικα σου:).
αλλα για να μην ξεχναμε τα ομαδικα ομως(:p),ουτε περσι υπηρχε 50-50 πιστευω.
Ούτε το '97.
δεν το αρνουμαι
Γενικά είναι στο αίμα μας να “κλέβουμε”.
Γι’αυτό καλό είναι αν γίνει π.χ. μαϊμου πέναλτνι σαν του Βύνδρα στο ΟΑΚΑ να πέσει γιούχα στην εκτέλεση.Αλλά δεν…
οταν τα επαιρνε ο γαυρος τα μαιμουδακια τοσα χρονια οι “αντικειμενικες” εφημεριδες εγραφαν για αμφισβητουμενα πεναλτυ… σημερα κραζουν κ γραφουν για κορακια…
παντως εμεις δεν θελουμε αλλους καλοθελητες στον παναθηναικο, εχουμε πολυ καλυτερη ομαδα κ θελουμε να το παρουμε καθαρο…
εντιτ: ο γαυρος επαιξε χτες για να ξεκουραστει ενοψη ευρωπαικων υποχρεωσεων???:roll:
Xαχαχαχα.Eνας ξαδελφος μου ειναι Ολυμπιακος,και καθε πρωι που τον βλεπω των ρωταω σε ποιο καναλι δειχνει φετος τα Ευρωπαικα ματς του Ολυμπιακου !! :lol:
χαχα:-s
Σωστά για κλάματα είναι.
Ρε τώρα είδα τον Μαρινάκη στην tv.Πως κάνεις έτσι καλέ;Εεε,ηρέμησε ρε θα πάθεις τίποτα.
Ευτυχώς που έδωσε το πέναλτυ ο Δαλούκας, γιατί αλλιώς το ματς θα τέλειωνε 0-0 και μετά από ενδεχόμενο κάζο στο Καμπ Νου ο Νιόπλιας θα μας κουνούσε νωρίς νωρίς μαντήλι.
για αλλη μια φορα ο νιοπλιας δεν μπορεσε να κερδισει ενα ντερμπυ, παλι επαιξε καλυτερα αλλα…
παμε την τριτη για το θαυμα, αλλα 2 θαυματα σε 3 μερες δεν γινονται… α ρε χερκουκες ζημια που μας εκανες…:-s
Mας εκανε οντως ζημια η κωλοχερκουλες!!!Εφαγε την σφαλιαρα η Μπαρτσελονα και ξυπνησε.Θα παιξει προσεχτικα και πολυ καλα.“Κοιμησμενη” ειχα μια μικρη ελπιδα να την κερδισουμε η να παρουμε ισοπαλια.Να την χτυπησουμε εκει που δεν το περιμενει και να την αιφνιδιασουμε.Τωρα δεν θα μας αντιμετωπισει σαν μια ευκολη ομαδουλα και θα ειναι επιφυλακτικη.Και οταν κερδισαμε την Ιντερ,ειχε να χασει στην εδρα της ενα χρονο,ηταν φαβορη στους ομιλους και τους χτυπησαμε εκει που δεν το περιμεναν.Τωρα ειναι δυσκολα τα πραγματα!
http://www.sport-fm.gr/article/292619
και εσύ είσαι κατώτερος από προηγούμενους αμυντικούς μας, αλλά να μην το κάνουμε θέμα…