Ναι ρε!Η Λιον ειναι 15η κι εχει διαφορα απο τον πρωτο 7 βαθμους!!!
νταξ, είναι too much ο ένας χρόνος. όχι πως είναι καλόπαιδο ο τύπος, αλλά θυμίζει λίγο αποδιοπομπαίο τράγο το σκηνικό.
…Vamos Barca από την πλεον πιο εμμετική οπαδική εφημερίδα. Αγνοήστε τους, αμφότεροι.
απόψε όμως θα καθήσουν στον καναπέ τους να δουν την πανάθα να παίζει στο τσου λου.
ανεξαρτήτως αποτελέσματος εμείς για τέτοιες βραδιές ζούμε.
είναι το ότι δεν μπορείς να συγκεντρωθείς στη δουλειά, είναι οι συζητήσεις στον κενό χρόνο με φίλους του πως πρέπει να κατεβάσει την ομάδα, είναι τα τηλέφωνα για το τι ώρα θα μαζευτούμε το βράδυ, η αγωνία για το αν φτάνουν οι μπύρες, το pre game show και η μουσική με το σεντόνι πριν το ματς.
CL και Πανάθα λέμε!
Το γάμησες στο “πριν” όμως, βάλε και κάτι για το “μετά”.
δεδομένα πράγματα.
Στις χαρές και στις λύπες μαζί.
Και οι χαρές στην Ευρώπη είναι πολύ περισσότερες από όσες έχουν δει όλοι οι άλλοι μαζί…
Στην κλήρωση είχα πει και ακόμη λέω 5-0.
Αλλά δεν θα με χαλούσε μια αξιοπρεπής ήττα, ισοπαλία ή νίκη.
Oποτε εχω μαθημα το οποιο τελειωνει στις 10 οπως σημερα κι οπως περυσι κι οπως πολλες φορες,μολις φτανει η ωρα 9.30 9.45 αρχιζω να αποσυγκεντρωνομαι απο το μαθημα και να περιμενω τι στιγμη να γυρισω σπιτι.Μολις τελειωσει το μαθημα λεω ενα γεια και σχεδον τρεχω μεχρι το σπιτι,η για την ακριβεια περπαταω γρηγορα,και τι στιγμη πριν μπω στο σπιτι νιωθω την αγωνια να κορυφωνεται.Ειναι 1-0??0-1??Αυτο το πραγμα ακριβως συνεβει περυσι και στα δυο ματς με τη Ρομα,κι αν στο δευτερο οταν γυρισα κερδιζαμε 1-3 το πρωτο ειναι αυτο που μου εδωσε μεγαλυτερη χαρα…Καλα δεν χρειαζετε να πω για το 0-1 με την Ιντερ!!
Εγώ αντίθετα από τις μεγαλύτερες ξενέρες τις έχω φάει έτσι, σχολάω 22.15 από το φροντιστήριο στην 1η λυκείου, τρέχω μανιωδώς με ένα συναίσθημα περιμένοντας να ακούσω κάτι καλό και έμαθα ότι χάναμε στο ημίχρονο 4-0 από την Μάντσεστερ.
Η τελευταία φορά που έκλαψα από τα νεύρα για την ομάδα.
Oδηγός το ματς με τη Ρόμα σήμερα. Πάρ’ τους τους τα σώβρακα μωρή Πανάθα!
ή δώστε τα δικά μας.
Το οτι δεν βαζει τον Σιμαο ειναι λιγο ανησυχητικο…
και βάζει κατσουράνη, καραγκούνη.αυτό δεν είναι καλό.ντάξει, δεν ελπίζεις να πάρεις κάτι από αυτό το μάτς, αλλά η μπαρτσελόνα δεν είναι σε καλή κατάσταση.αξίζει να το παλέψεις.έτσι πηγαίνεις σαν πρόβατο στη σφαγή…
ειδικά ο λουίς γκαρσία θρωρώ πως πρέπει να ξεκινήσει βασικός σήμερα.είναι σημαντικό να έχεις παίκτες που δε νοιώθουν μειονεκτικά απέναντι στη μπαρτελόνα.
μας χρωστάει κατι η τύχη!!!
ο σιμάο μέσα είναι.
ο κατσουράνης θα μπει αντί του Νίνη και παίζει μια θέση μεταξύ γκοβού και καραγκούνη.
4-3-2-1.
εκεί που πονάμε είναι στην τετράδα της άμυνας. βύντρα αριστερά μπουρδουκλώνεται συνέχεια, ο μαρίνος ήταν πολύ μέτριος με τον άρη και στο ξεκίνημα ο καντέ έριχνε ζεϊμπέκικα. μόνο θετικό η εξαιρετική παρουσία του μπουμσονγκ σε αυτό το ματς.
καλώς ή κακώς στην κακή μέρα / κούραση των παικτών της μπαρτσελόνα ποντάρουμε.
Αν έχεις τον κατσουράνη να δίνει οδηγίες στους άλλους να μαρκάρουν , δεν φοβάσαι τίποτα
Συμφωνώ!
μπουμσόνγκ, κατσουράνης, ζιλμπέρτο, καραγκούνης, γκοβού, γκαρσία και σισέ δεν έχουν κάτι να φοβηθούν βάσει παραστάσεων που έχουν.
Επισης πιστευω οτι επειδη ειναι ευρωπαικο ματς ο Νινης θα παιξει μπαλα γιατι θελει να δειξει καλη εικονα στην ευρωπη και θα ειναι σιγουρα καλυτερος απο τα προηγουμενα ματς!Ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι να βαλεις τον Κατσουρανη σε αυτη τη θεση!
Ας εβαζε Μπουμσονγκ Κατσουρανη κεντρικο διδυμο και Βυντρα, Μαρινο (ή Καντε) στις πλευρες.
Οποτε με Ζιλμπερτο Σιμαο Νινη (η’ καλυτερα Λουις Γκαρσια βασικο και Νινη αλλαγη) και Λετο Γκοβου Σισε μου φαινεται πιο ορθολογικο σχημα.
Και μεσα σε ολα αυτα εφυγε και μονος του ο Δαλουκας.