+1 ο νινης ειναι ντεφορμε καλυτερα εκτος
Συμφωνω απολυτα!!!Χρειαζετε Γκρσια!
Και φυσικα αλλαγη Καραγκουνη να σου κρατησει την μπαλα να παρει κανα εξυπνο φαουλ αλλα αυτο το βλεπεις αναλογα την εξελιξη του παιχνιδιου.
Και καποια στιγμη (οχι σε ενα τετοιο παιχνιδι η’ τουλαχιστον οχι ακομα) θα ηθελα να δω τον Πλεσι αλλα και τον Ιωαννιδη.
Εχω καλο προαισθημα και για τους δυο.
ο ιωαννιδης ειναι τρυπιος στην αμυνα και επιθετικα οχι τοσο καλος για να παιζει στον παναθηναικο
Αυτο που ειπε ο Outshined ελπιζετε σε μια μετρια/κακη μερα της Μπαρτσα.
Ας ελπισουμε να την εχει.Αν δεν την εχει δεν εγινε και τιποτα.
Σε ποια θεση παιζει ο Δαλουκας και λυπασαι ?
O Παναθηναϊκός πρέπει να προσέξει ένα παραπάνω σήμερα ,διότι η Μπάρτσα προέρχεται από χοντρό στραπάτσο και αν της δωθεί η ευκαιρία να βγάλει τα σπασμένα, θα τα βγάλει για τα καλά. Δεν θα σταματήσει…
Βασικα και πολυ αδιαφορος μου ηταν και μου ειναι ο Δαλουκας απλα το ανεφερα γιατι νομιζα οτι δεν το ειχε γραψει κανεις. Επειδη εγινε τοσος ντορος για να τον διαγραψουν γιατι θιχτηκε ο γαβρος και μπλα μπλα.
Στην τελικη στη σελιδα της Μπαρτσα εγραφε ο Παναθηναικος του Δαλουκα οποτε ειναι μια απωλεια για μας!!
Ναι μωρε.
Και εγω για το φαν της υποθεσης το εγραψα.
ισχυει οτι θα αφησει εξω το σιμαο??#-o
δεν κατεβαινεις σε τετοιο ματς χωρις σιμαο με τιποτα…
λετε ο βυντρα μετα το ροναλντινιο στα καλα του να σβησει κ το μεσι??:roll:
Καλη μας επιτυχια…
Στόχος είναι να κρατήσουμε την μπάλα όσο μπορούμε στα πόδια μας ,και να την κυκλοφορήσουμε λίγο , για να μην την έχει η Μπαρτσελόνα. Γιατί αν έχουν μέγάλη κατοχή ,κλαφ΄τα.
Αξιοπρεπή εμφάνιση ,χωρίς φόβο.
ρε αυτο το 1.05 αποδοση στο στοιχημα δεν το εχω ξαναδει ποτε μου σε τσαμπιονς λιγκ. παλι καλα που δεν εβαλαν και χαντικαπ…
Eγώ στα βαζέλια στη δουλειά το πρωί έδινα και χάντικαπ αλλά δεν πόνταραν υπέρ της ομάδας τους ούτε έτσι! :lol::lol:
Ή υπέκφευγαν με κάτι επιχειρήματα “αν δεν είχε γκελάρει η Μπάρτσα το Σάββατο θα στοιχημάτιζα εναντίον σου ρε κωλόγαυρε”
Όλα μπορούν να γίνουν απόψε…η Μπάρτσα θα ρολάρει σε κανα δίμηνο, και μέχρι τότε μπορεί και να χάσει:):!:
το απογευμα το ανεβασαν στο 1.06… χαχαχα
θα επεσαν τιποτα λεφτα στον παο κ χεστηκαν…
εντιτ: μεγκα τωρα, πολυ κλαμα…
ααα ρε βλαοβιτς…
:papas:
αγιος ο θεος αγιο ισχυρός άγιος αθάνατος ελέησον υμάς
παμε για το 2πλο ΡΕ!!!
πάμε μωρή βαζελάρα, ξεδίπλωσε το ταλέντο σου! 8)
Καλά στο 1ο δεκάλεπτο πεθαίνω με την κατοχή, 100-0 πρέπει να’ναι
Τι έχασε ο Τσάβι ρε σεις! 8O
ουτε κέντρο ρε τι να λεμε…
αγιο έχουμε μεχρι τωρα!!!
Ο Νιόπλιας κατά τ’άλλα τα πήρε με έναν δημοσιογράφο που τον ρώτησε αν θα κάνει το σταυρό του … (ή κάτι τέτοιο) :lol: