ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ
ΠΩ ΠΩ ΦΑΡΔΟΣ ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧ
εντιτ πούστη κοντέ!
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ
ΠΩ ΠΩ ΦΑΡΔΟΣ ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧ
εντιτ πούστη κοντέ!
μπαχαχαχαχ
Πω ρε, δεν αντέχονται Σωτηρακόπουλος και Μένιος.
Δεν βλέπω την ελληνική μετάδοση αλλά πάω στοίχημα ότι ο Σωτηρακόπουλος θα’χει αρχίσει να θυμάται πότε ήταν το τελευταίο γκολ που μπήκε με ασίστ τακουνάκι σε πρεμιέρα Τσάμπιονς Λιγκ που έγινε στις 14/9 και ο Σακελλαρόπουλος κλασσικά θα εκδηλώνει όλη την Παναθηναϊκίλα του
Γι αρχή επαναλαμβάνουν αγαπημένες φράσεις του παρελθόντους όπως “η μπαλιά εκοψε την άμυνα στα δυο όπως το μαχαίρι το βούτυρο”.
Έδιτ: Αν ήμουν Νιόπλιας θα είχα βγάλει τον Λέτο από το 30’ ήδη.
Δυσκολεύτηκαν πολύ οι ισπανοί να το “γυρίσουν” το ματσάκι:p
τους εχουν κολλήσει απο το φιφα ρε… λογικο!!
Πάντως δεν υπάρχει και κατι να αναλύσεις ποδοσφαιρικά έτσι? Συστήματα, τακτικές κτλ…τίποτα. Είναι σαν να παίζουν μεγάλοι με παιδάκια. Απλά.
Δεν υπάρχει αυτή η ομάδα. Οϋτε στο φιφα το 3ο γκολ. Πάμε για καλύτερο παιχνίδι στο 2ο και ότι προκύψει.
Ρε στο τρίτο γκολ αλλάξαν τόσο γρήγορα τη μπάλα που νόμιζα ότι την κλέψανε από το Μέσι8O
εγώ στο τρίτο γκολ δεν πήρα είδηση το δεύτερο 1-2 :lol:
Βασικα στο 3ο γκολ η μπαλα περασε απο 5 αμυντικους και κατεληξε στα διχτυα.
Παντως παραδεχτειτε οτι το τακουνακι του σισσε γαμησε
θα πρεπει να το ξανασκεφτεται ο παναθηναικος νομιζω απο δω και περα οταν θα αυτοαποκαλειται “μεγαλη ομαδα”…σεμιναρια απο ΜΠΑΡΤΣΑ…προβλεπω 6-1.
ό,τι είπε ο journey … τρελή διαφορά ποιότητας.
Και πέρυσι θα το’χε πάρει η Μπαρτσελόνα στο ρελαντί βασικά αλλά είδαμε όλοι τι παίχτηκε.
Τρελή μπάλα.
ούτε εγώ νομιζα έκανε ντρίπλα ο Μεσι στο ριπλει το κατάλαβα :lol:
Εγω στο τριτο γκολ νομιζα οτι χαλασε η τηλεοραση :lol: Αυτο ειναι που λεμε που ειναι η μπαλα ΟΕΟ…Τουλαχιστον να παιξουμε καλυτερα στο δευτερο και να μην φαμε αλλο γκολ!!!
ετσι και χειροτερα ειναι τα πραγματα.
Χωρις να εχω δει το ματς με την Χερκουλες θα πρεπει οντως η Μπαρτσελονα να ηταν σε αλλο γηπεδο.
Δεν υπαρχει αυτη η ομαδα.
Σιγουρα ξυπνησαν απο την ηττα του Σαββατου και το μονο θετικο που βρισκω ειναι οτι ο Παναθηναικος ξεμπερδευει με το πιο δυσκολο παιχνιδι νωρις νωρις…
Έχουμε δει πόσες “μεγαλες ομάδες” να αρπάζουν τα γκολακια στο καμπ νου…Η Μπαρτσα δεν είναι μεγάλη ομάδα, η Μπάρτσα παίζει μόνη της. Δεν αποτελεί κριτήριο για τον Παο το σημερινό παιχνιδι (και ειδικα στο γηπεδό τους).
Βασικά υπερομάδα η Μπάρτσα, αλλά ο ΠΑΟ έχει κατέβει υπερβολικά άνευρος.
Δηλαδή, κάνε ένα τάκλιν ρε φίλε, τρέχα λίγο, μόχθησε.
Εδώ χάνουν την μπάλα οι Καταλανοί και μέσα σε 5’’ έχουν σκυλιάσει και την έχουν ξανακερδίσει.