Παναθηναϊκός

Το θεμα ειναι ποιον θα παρεις…καποιον ξενο???οι περισσοτεροι δεν του εχουν κατσει…απο ελληνα ποιον???οταν μπορουσαν να παρουν τον mr μιλω απιαστα ελληνοσερβικα(bajevic) δεν τον πηραν,ο κουπερ που για μενα ειναι ο καλυτερος στο πρωταθλημα ειναι στον Αρη αν τελικα φυγει ο Νιομπλιας θελω να δω ποιος θα τον αντικαταστησει…σημερα ο παο εδειξε οτι ακομα εχει προβληματα στην αμυνα…αναμενουμε λοιπον εξελιξεις αν και πιστευω πως ο νιομπλιας θα μεινει σιγουρα για τουλαχιστον 2 ματς

καποιος πρεπει να μαθει να εκτελει τα στημενα…

ρητρες βιας εδω και τωρα

Φυλακούρης.

Που τον θυμήθηκες ρε το θεο;Και είμαι και λιώμα.ΑΧΧΧΑΧΑΧΑ.Φυλακούρης.ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑ!

+10000 τον ειχα ξεχασει θυμαστε τι ειχε κανει??? με την σεβιλλη που το ειχε παρει ειχε καταφερει να παρει ισοπαλια στην εδρα της στο ουεφα και ειχε ριξει κατι 4αρες και 5ΡΕς σε 3-4 παιχνιδια που ειχε κοουτσαρει:D:D:D

Θεός!
Παίζουμε στα μουντιαλίτο του και έχει έξω από τα σύρματα την cult επιγραφή:
"Aπαγορεύονται:

1. Oι τάπες
  2. Το κάπνισμα στους πάγκους
  3. Να βλασφημείται τα θεία"

Και το εννοεί, οι διαιτητές έχουν σχετική οδηγία! :lol:
Πέρυσι στον τελικό “κέρδισα” αποβολή αντιπάλου όταν του έριξα μία κλωτσιά, αυτός είπε κάτι για τον Χριστό και είδε κόκκινη!! :lol::lol:

Outshined σε νιώθω φαγουρίζεσαι, ρίχτο: “Να φύγει ο Νιόπλιας ή να μη φύγει?”:stuck_out_tongue:

Αν δεν είχατε και αυτόν τον Γάλλο ρε…αν δεν είχατε και αυτό τον Γάλλο…δεν ξέρω αν υπάρχει μέγεθος λαμπάδας γιαυτόν ειλικρινά

Χεχ, όχι δεν έχω τέτοια διλήμματα. Δεν θέλω να φύγει ο Νιόπλιας, αν και διακρίνω ότι η μισή δουλειά στο πρωτάθλημα έχει χαθεί (προετοιμασία).

Πέραν της πλάκας, η απώλεια του Σπυρόπουλου ήταν τελικά η πιο σοβαρή ζημιά που πάθαμε. Χάλασαν οι ισορροπίες τελείως στις πλευρές και δεδομένου ότι τα χαφ μας στο κέντρο δεν τρέχουν καθόλου, δεν υπάρχει τρόπος να βγάλουμε τη μπάλα μπροστά.

Καλα η ομαδα παιζει χαλια.Καλυτερα ομως να τρωμε τωρα τις σφαλιαρες μπας και ξυπνησουν παικτες,προπονητες κτλπ και φταξουν τα πραγματα στην συνεχεια!Επισης η αμυνα ειναι για γελια…
Ααα και το δευτερο γκολ του Cisse ηταν καθαροτατο επιθετικο φαουλ!Και δεν ακουω τιποτα.Οποιος εχει αμφιβολιες ας διαβασει τον Πρωταθλητη!Αντε απο 'δω με τα μαιμου γκολ σας λαμογια βαζελοι!

το δεύτερο γκολ του σισέ είναι τρομερό.πηδάει στα ουράνια με αυταπάρνηση ανάμεσα στα δύο στόπερ της καβάλας.μάλλον κάποιοι ζηλεύουν που δεν έχουν τέτοιον παίκτη.
και ας μη μιλήσουμε για διαιτησία στο χθεσινό μάτς.το πρώτο γκόλ της καβάλας μπαίνε από εκτέλεση ανύπαρκτου φάουλ, και υπάρχει πέναλτι στον λέτο που δίνεται ως φάουλ εκτός περιοχής.φυσικά όμως δε στέκομαι εκεί.παίξαμε άθλια και μόνο ο σισέ και ο λουίς γκαρσία (ο οποίος απορώ γιατί δεν παίζει βασικός) άξιζαν.

το είχαμε πει οτι ο δαλουκας έσωσε το κεφάλι του νιοπλια…
τώρα άπλα περιμένουμε την επόμενη γκέλα.!
ο επόμενος please.!!!

*δεν είδα το ματς.!

του λετο νομιζω ηταν καθαρα εκτος περιοχης - γραμμη…:wink:

Κι εγω απορω γιατι δεν παιζει ο Λουις Γκαρσια βασικος!!!Ο ανθρωπος ξερει απιστευτη μπαλα!

Δίνεις ρέστα, συνέχισε!!

o the horror ειναι συντακτης στη πρασινη δεν εξηγειτε αλλιως…

Σημειωση: ο πρωταθλητης ελλαδος στα 4 ματς του εχει απολογισμο μια ητταν,δυο ισοπαλιες και μια πετσινη νικη…συνεχιστε ετσι

οκ, πες πως το πέναλτι είναι στο όριο.το φάουλ που δίνεται πάνω στον (άθλιο και χθες) μαρίνο και από το οποίο προέρχεται το πρώτο γκολ της καβάλας είναι αστείο ε?και είπα, δε στέκομαι εκεί.άλλοι μιλάνε για διαιτησία αυτές τις μέρες.απλά αναρωτόμαι πως διάολο μπορεί ένας διαιτητής, μετά όλη την μαρινακειάδα, να σφυρίζει πλέον ακόμα και τις φάσεις είναι υπέρ του παο.
παοκτσή, θα δούμε που θα είσαι εσύ στο τέλος και που θα είμαι εγώ.8)

http://www.youtube.com/watch?v=D3NGqvsmK-g&feature=player_embedded

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πραγματικά χαίρομαι που δεν κάθησα να δω το ματς και να χάσω 2 ώρες για πλάκα, έχω αποφασίσει πως η ομάδα στην παρούσα φάση δε μπορεί να παίξει μπάλα.

Φαίνεται η ζημιά που έγινε όλο το καλοκαίρι σε διοικητικό επίπεδο, και οι μεταγραφές που έπρεπε να χουν γίνει.

Για το Μπουμσόνγκ τα έχουμε πει, είναι λίγος για τον Παναθηναϊκό που θέλουμε. Καντέ κακώς κρατήθηκε το καλοκαίρι. Ζιλμπέρτο: με 35χρονο αμυντικό χαφ που έπαιξε και μουντιάλ βασικός, δε πας πουθενά. Τζόρβας: κάνει 1 σούπερ εμφάνιση και καπάκια 5 άθλιες. Ιωαννίδης κακώς μπαίνει σα σωτήρας, όπως και κάθε πιτσιρικάς δε πρέπειι να καεί.

Για πείτε μας όσοι κράξατε το Λέτο μετά τη Μπάρτσα? Είστε ΑΜΠΑΛΟΙ. Ο Λέτο είναι μακράν ο ποιοτικότερος παίχτης που έχει η ομάδα τα τελευταία 2 χρόνια. Μπορεί να νην είναι σταθερός στην απόδοσή του, αλλά έχει όση ποιότητα και τεχνική δεν έχει η άλλη μισή ομάδα. Και πέφτετε στη μπανανόφλουδα που σας πετάνε οι δημοσιογραφίσκοι της πλάκας. Λες και ο Λέτο παίζει στόπερ και αυτός έφταιγε για τα 5 γκολ.

Κατά τ’άλλα ο Σισέ θα βάλει περισσότερα από πέρυσι. Ο Γκαρσία πρέπει να παίζει βασικός με το Νίνη μαζί. Ας βάζει Νίνη δεξιά και Λουίς στο κέντρο.

Και εξαφανίστε τα άλλα αμυντικά χαφ, να μπει ο Πλεσί να δούμε τι γίνεται. Ούτως ή άλλως ο Σίλβα δε μπορεί.

Νιόπλιας: καλός σαν ψυχολόγος, αλλά έχει αφήσει στην άκρη την τακτική για να νταντεύει τις κλίκες της ομάδας. Έτσι δε γίνεται δουλειά όμως.

Γελάω με τα παοκάκια, θα φαν την τριαροτεσσάρα τους όταν πρέπει και θα ησυχάσουν πάλι οι βόρειοι πρωταθλητές της ΦΑΠΑΣ.

Εν τω μεταξύ, μόνο στην Ελλάδα καταφέραμε σε μια τέτοια φάση να μη τιμωρηθεί ούτε ο διαιτητής (αποχώρησε μόνος του, ώστε να επιστρέψει όποτε θέλει αυτός) και ούτε ο παίκτης που έκανε τη βουτιά.