Παναθηναϊκός

μερικά καλά και μερικά χαζά

? Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι πολύ ευχαριστημένος παίζοντας ως δεύτερος ανασταλτικός χαφ ή κάνει αγγαρεία;
? Ο Κώστας Κατσουράνης μένει στον πάγκο γιατί τον θεωρεί ντεφορμέ ο Νιόπλιας η ο Τύπος;
? Οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας μοιάζουν σα να τρέχουν σε κυλιόμενο διάδρομο, με βάρη στα πόδια, μένοντας σχεδόν στο ίδιο σημείο ή είναι ιδέα μου;
? Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ αποκτήθηκε για να γυρίζει στόπερ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και να κατεβάζει τη μπάλα;
? Ο Ιωαννίδης αποκτήθηκε για να παίζει αριστερό μπακ ο Βύντρα όταν λείπει ο Σπυρόπουλος;
? Υπάρχει κάποιος ηγέτης στην άμυνα της ομάδας που να «μιλάει» και να δίνει κατευθύνσεις στους υπόλοιπους;
? Ο Μπουμσόνγκ δεν αποκτήθηκε γι? αυτό;
? Μια που σύμφωνα με αρκετούς? ειδήμονες ο Κατσουράνης μόνο μιλάει στο γήπεδο και λέει στους άλλους τι να κάνουν, δεν θα μπορούσε τουλάχιστον να έχει αυτό τον ρόλο ως κεντρικός αμυντικός;
? Ο Παναθηναϊκός με την φετινή φυσική κατάσταση έχει την πολυτέλεια να παίζει χωρίς έναν αμυντικό χαφ τύπου? Σιμάο (σ.σ. κι όχι απαραίτητα τον ίδιο τον Σιμάο) στην ενδεκάδα του και μάλιστα σε εκτός έδρας παιχνίδι;
? Μπορεί ένας γυμναστής, ακόμα κι αν είναι ο Εμπεν, να διορθώσει την φυσική κατάσταση των παικτών ενώ είναι σε εξέλιξη το πρωτάθλημα;
? Βελτιώθηκε τόσο πολύ ο Εμπεν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και πλέον αξίζει τα λεφτά του;

Όσο τιμωρούσαν παλιά τον Γιαννακόπουλο για τις απίστευτες βουτιές τους (τύφλα να είχε ο Καραγκούνης τότε) άλλο τόσο τιμώρησαν και αυτόν.

ποδοσφαιρικα τι σχεση εχουν ο καραγκουνης και ο γιαννακοπουλος με το βυντρα???

τις βουτιές

:lol:

Το θέμα φίλε Dead είναι το τι κάνουμε τώρα. Ο Ντιόγο, για τον οποίο έριξε τόσα λεφτά ο Ολυμπιακός, βουτούσε από ένα σημείο και μετά σε κάθε ματς. Και δε τιμωρήθηκε ποτέ από διαιτητές. Πάει στη Βραζιλία και σε βουτιά (που στην Ελλάδα θα δινόταν πέναλτι), πήρε κάρτα και μετά τον αγώνα τιμωρήθηκε με κάμποσες αγωνιστικές από το πρωτάθλημα τους.

Εγώ σου λέω “κόψτε τις βουτιές” κι εσύ μου λες “όχι”. Δεκτόν, αλλά δε σε τιμάει…

Επειδη βλεπω πολλους ανησυχουντες βαζελους, θελω να τονισω οτι δεν υπαρχει προβλημα.

Απλα χτες δεν επιασε υψηλα στανταρ αποδοσης ο κορακας.

Ολοι ανθρωποι ειναι.

:slight_smile:

πότε ακριβώς υπερασπίστηκα τις βουτιές εγώ και δεν το κατάλαβα αλήθεια; :-k

είπε ο άτιτλος.

εφόσον δίνονται αβέρτα πέναλτι σε κάθε βουτιά, λογικό είναι να βουτάι ο άλλος.σάμπως ο κριστιάνο δεν έκανε το ίδιο στη γιουνάιτεντ?το θέμα είναι να σταματήσουν οι διαιτητές να δίνουν τόσο εύκολα πέναλτι.ό,τι δε δίνεται φάουλ στο κέντρο του γηπέδου, δε δίνεται και πέναλτιsimpl as that.γιατί στην ελλάδα θεωρούμε πως κάθε επαφή μέσα στην περιοχή είναι μπέναλντι.

Μπορεί να τραυματιστεί ο σισε και να μείνει εκτός για 6 εβδομάδες να τελειώνουμε???:stuck_out_tongue:

εγω παντως θεωρω πως θα ειναι ξεφτιλα να χασει ο ολυμπιακος το πρωταθλημα απο αυτον τον παναθηναικο,που περα απο τα αρκετα αγωνιστικα του προβληματα,φαινεται απολυτως επηρεασμενος απο εξωαγωνιστικους παραγοντες(κλικες,κριτικη απο τον τυπο,ο προεδρος αναλωνεται σε κοντρες για τη διαιτησια κ.ο.κ)

Ε όχι ντάξει. Ο ολυμπιακός διαλύθηκε πλήρως πέρσι και ξαναχτίζεται από την αρχή. Μόνο η τετράδα της άμυνας έμεινε. Ο πάο όντως πληρώνει εξωαγωνιστικούς παράγοντες. Αλλά ακόμα αρχή είναι ε, μη το ξεχνάμε :wink:

με τη διαφορα οτι στον ολυμπιακο υπαρχει προς το παρον τουλαχιστον ενα καλο κλιμα στις ταξεις της ομαδας,η πιεση απο τους οπαδους δεν ειναι τοσο μεγαλη και τελος,παροτι ειμαστε καινουρια ομαδα,εχουμε ικανοτατους παικτες ως βασικους σε ολες τις θεσεις,κατι που δεν μπορεις να πεις και για τον παο.

πως φαινεται ο χορτασμενος

Πολυ ευστοχη απαντηση, σκαω. :slight_smile:

Mπαχαχαχαχα !! :lol3:

Κοντη μνημη εχουν τα βαζελια, οντως !! :lol:

πεθαίνω.

εγώ ξέρω πως αυτή τη στιγμή είμαι ο υπερπρωταθλητής ελλάδας.
σε αντίθεση πάντα με τον ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ ε?
να προσέχουν ποιοι κάνουν καζούρα σε ποιούς.:stuck_out_tongue:

το “πηδάει” είναι μεταφορικό.

Υπερπρωταθλητής! :lol2:

υπερπρωταθλητής -----> πρωταθλητής και κυπελλούχος.αλλά μάλλον έκανα κακή χρήση της γλώσσας.απλά είναι πιο εύηχο και μεγαλοπρεπές από το “νταμπλούχος”.8)