Παναθηναϊκός

Δεν ξέρω για αυτόν, νομίζω ότι ο Π.α.Ο έχει τα λεφτά για κάποιον πολύ καλύτερο. Αυτή η αγροτική νοοτροπία πρέπει να φύγει γενικά από το Έλληνικό ποδοσφαιρο, αν δεν κάνεις για Ευρώπη…:roll:

εφτασε η στιγμη να κανω και γω κριτικη

χθες ειδαμε οριστικα ποσο βλακας , κολλημενος και λιγος ειναι ο Πεσειρο
αρχισε με τον καρκινο στα χαφ ( Τζιολης - Ματος για 596η φορα μαζι) , εβαλε εναν επιθετικο μπροστα που εδω και 3 χρονια δεεεε (Παπαδοπουλος) αντι να βαλει τον φορμαρισμενο Ποστιγκα , αγνοησε για πολλοστη φορα τον Νινη και περασε τον Σιμαο σε ενα σημειο που ψαχναμε το γκολ
απεδειξε οτι εχει κολλημα με ορισμενους παικτες, καυλωνει πολυ ασχημα με μερικους , ενω σιχαινεται αλλους
πιστευω και να παρουμε το πρωταθλημα θα αποτελεσει παρελθον

ηταν ακομη ενα δωρο στον γαυρο
οι παικτες για ακομη μια φορα αγχωθηκαν και δεν μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους

παλι καλα στην συνεντευξη τυπου που δεν ακουσαμε ηλιθιες δικαιολογιες για την ισοπαλια , αλλα δεν μπορεις να αποκαλεισαι ατυχος οταν ακυρωσαν κανονικο γκολ στον Ηρακλη…

εξακολουθω να πιστευω στο πρωταθλημα ωστοσο , μολονοτι ειναι τρομερα δυσκολο να μαλακιστει και ο γαυρος

πράσινος μέχρι το 2011 ο Τσαρτσαρής:D

=D> ετσι ρε!!! παιχτουρα και παναθα ο τσαρτσαρης και απαραιτητος…

εκτος απο τον πεκοβιτς της παρτιζαν που λογικα θα τον παρουμε ακουγεται και ο βασιλοπουλος και δεν ειναι και δυσκολο αν αναλογιστει κανεις πως ειναι παναθα…

πού ακούγεται; Αν τον πάρουμε θα ναι τεράστια προσθήκη. Το συμβόλαιο του λήγει από ότι ξέρω οπότε άντε…

Τι Πανάθα ρε, Θεσσαλονικιός είναι…

οκ οταν δηλωνει αγαπημενος μπασκετμπολιστας ειναι ο αλβερτης και ποδοσφαιριστης ο βαζεχα …ειναι γνωστο ρε…αφου μερικοι γαυροι τον βριζουν…

Πυργιώτης είναι. Δεν νομίζω να φύγει πάντως.

108 - 72 την ολυμπιαδα στο πολυ χαλαρο και με μπολικο θεαμα…:smiley:

ρε παιδια ο μανουτσο δεν ηταν τραυματιας???πως επαιξε με την ανγκολα προχθες??? μας δουλευουν η μου φαινεται??:-s :-k :?

Μας δουλευουν.

11αδα για σημερα…

Γκαλινοβιτς
Βυντρα δεξια
Σεριτς αριστερα
Μορις,Σαριεγκι
Ματος αμυντικο χαφ
Σιμαο αριστερο
Τζιωλης δεξι
Καρα επιτελικος
Ποστιγκα με ενα απο τους Δημητρηδες μπροστα.
Τι αλλη ΜΑΛΑΚΙΑ θα κανει αυτος ο ανθρωπος;;Σιμαο κ τζιωλη ακραια χαφ κ να εχει παγκο Νινη,Ιβανσιτς;;

Ελπιζω να μν ισχυει αυτη η 11αδα.

σαν να μιλαω εγω…μονοι μας τα λεμε μονοι μας τα ακουμε. δυστυχως ισχυει η ενδεκαδα
παντα ξεκιναει με καρκινο , Τζιολη , Ματος , Σιμαο , με αλλα λογια αναπτυξη 0

τι να πουμε ελεος πια…
ωστοσο πιστευω οτι θα κεδισουμε , γιατι εμεις χασαμε βαθμους στα 2 προηγουμενα και ο Πανιωνιος εριξε 4αρα
ετσι πανε αυτα στο ελληνικο πρωταθλημα ( ο Πανιωνιος ειχε κερδισει Αεκ εκτος και στηθηκε σαν κανονικη π*****α στον γαυρο…)

edit

χαχα μολις ειδα και τον Σεριτς
ο χειροτερος παικτης της ομαδας , αν οχι του πρωταθληματος
διωξτε τον ρε μαλακες! μην τον ανανεωσετε βοδια…

μεγαλε Γκαλινοβιτς!

ενταξει το πηραμε το ματς

Κανενα ματς δν πηραμε…ειμαστε κ παλι αθλιοι κ ο Πανιωνιος ειναι πολυ καλα στημενος!

ναι το βλεπω για πλακα το λεω ,αφου δεν μπηκε αυτο…το θεμα ειναι γκολ να βαλουμε
αν βαλουμε θα ληξει 0-1 οπως παντα

καρκινος στην μεσαια γραμμη της ομαδας!!

ρε Μορρις ποσο αμπαλος εισαι πια?
ελεος ρε πουστη μου

Νικαει η ΑΕΚ,χανουμε εμεις κ για αλλη μια χρονια 3οι.

Δν πειραζει μαγκες,στηριξη στην ομαδα κ στο πλανο του Τζιγγερ.:–

Tzίggερ uber alles…

ο Πεσειρο δεν ξερει τι του γινεται
στοιχειωδη πραματα οπως δεν παιζουμε με καρκινο στην μεση (Σιμαο, Τζιολης{θα σε φαω εσενα!!!γκρρρρ} , Ματος δεν ξερουν να κανουν παιχνιδι) , χωρις τους πιο δημιουργικους παικτες (Ιβανσιτς , Νινης) , δεν τα κατανοει ο ανθρωπος
τι να πω αλλο ?βαρεθηκα και εγω και τοσοι αλλοι βαζελοι
εμεις ξερουμε τι πρεπει να κανουμε στον αγωνιστικο χωρο , ο Ζοσε δεν εχει ιδεα
το τελευταιο που με τρελανε ηταν στο 82’ αλλαγη , μεσα ο Σιμαο ενω το σκορ ηταν 1-1…πφφφφφφφφ…

:roll: :roll:

Το πηραμε το ματσακι με 2 πεναλτι.
-1 απο γαυρο κ +1 απο ΑΕΚ.

Λογικα ο ΟΣΦΠ θα το παρει το πρωταθλημα.

τελος καλο αλλα οχι ολα καλα