Σήμερα δεν μάθαμε τίποτα.
Απλά έσπασαν τα νεύρα μας λίγο περισσότερο.
Μήπως κατάλαβε κανείς ότι το ματς το γύρισε ο Εκι?
Μήπως κάποιοι που νομίζουν ότι διοικούν παρθεναγωγείο κατάλαβαν ότι δύο κακά παιδιά που μέσα στην εβδομάδα έβγαλαν απόφαση και την κοινοποίησαν στα ΜΜΕ ότι θα λυθούν τα συμβόλαιά τους μπήκαν και έδωσαν την ψυχή τους?
Μήπως είναι πολύ αργά?
αφήστε τους τζιγγέριδες και τα λαμόγια και ασχοληθείτε με την ομάδα που υπάρχει και τους παίκτες που υπάρχουν!
κακό α ημίχρονο σήμερα,αλλά γιατί ο Τζιόλης όταν είναι κακός είναι επιλογή του Πεσέιρο και ο Έκι όταν μπαίνει και γυρνάει το ματς είναι παιχτούρα και ΟΧΙ επιλογή του Πεσέιρο?
σοβαρευτείτε.
3 ματς ακόμα,ένας βαθμός απ’την κορυφή.
αφήστε την γκρίνια ω ρε.
Δίχως να θέλω να σε προσβάλω εάν ήξερες κάποια πράγματα εσωτερικής λειτουργείας της ομάδας καλύτερα θα ήξερες ότι το στήσιμο της ομάδας και τις αλλαγές ακόμα και τις μεταγραφές, δεν τις κάνει κανένας πεσέϊρο ή μαλεζάνι παλιότερα (άλλος γελείος κι αυτός), αλλά ο γκοντζίλλας και όλα εκείνα τα κατακάθια, η πλέμπα που έχει μαζέψει γύρω απ’ την ομάδα ο πιο σιχαμένος άνθρωπος αυτή τη στιγμή στο κόσμο που ονομάζεται τζίγγερ. Και πρωτάθλημα να πάρει δεν θα σταματήσω να γκρινιάζω εάν δεν φύγει, δεν θα αλλάξει τπτ απολύτως, γιατί πολύ απλά αυτό το πράγμα που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια μόνο παναθηναϊκός δεν είναι.
υγ. α, ρε μεγαλεία με τον κάθε τυχάρπαστο που παλιότερα ούτε στο μετρό δεν έφτανε να έρχεται βολτούλα στη Λεωφόρο και να φωνάζει “ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ”, στοιχηματίζω ότι ο Τζίγγερ ηδονίζεται να ακούει τα συνθήματα αυτά. Άλλος ένας μαγάλος άθλος του Τζίγγερ με τη σύμπραξη Αθανασόπουλου… (αλήθεια που εξαφανίστηκε αυτός)
Εκι Γκονζάλες: «Δεν ξέρω τι συνέβη, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να παίζουμε πιο επιθετικά. Δεν μπορούμε να παίζουμε με τρία αμυντικά χαφ στη Λεωφόρο. Είμαστε Παναθηναϊκός. Ελπίζω γι’ αυτό γιατί τώρα έχουμε μπροστά το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο βλέπω εγώ το ποδόσφαιρο. Ξέρω καλά τι είναι ο Παναθηναϊκός, ξέρω τους οπαδούς και τι θέλουν. Αυτό είναι νορμάλ, είμαστε μεγάλη ομάδα, πρέπει όμως όχι μόνο να νικάμε αλλά να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να παίζουμε καλά γιατί αυτό αρμόζει στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν βελτιωμένοι γιατί είχαμε περισσότερους παίκτες που μπορούν να επιτεθούν, παίξαμε πιο επιθετικά και νομίζω ότι αυτός είναι ο τρόπος. Δεν ξεχνώ ότι ο προπονητής αποφασίζει και επιλέγει τους παίκτες. Δεν παραπονιέμαι, απλά θέλω το καλό της ομάδας. Αυτός είναι ο τρόπος για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας τρία παιχνίδια και πρέπει να τα κερδίσουμε αλλά επαναλαμβάνω ότι αυτός ο τρόπος που πρέπει να παίζουμε είναι πιο επιθετικά. Πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, έχουμε τους παίκτες και νομίζω ότι θα κάνουμε. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Εξαρτάται από τη νοοτροπία και το πώς θα ξεκινήσουμε τα παιχνίδια, αν θα αμυνόμαστε ή θα κάνουμε πίεση. Θα το δούμε αυτό».
πες τα ρε Εκι
συγχαρητηρια για την εμφανιση σου σημερα , επιτελους εδειξες τι μπορεις να κανεις . βαλε λιγο μυαλο , παιξε μπαλα και θα μας κερδισεις παλι
οχι , αφου δικιο εχει
δεν τον προσβαλει αν κοιμαται ο αλλος
γενικα δεν το καταλαβαινω αυτο , οι παικτες πιστευω μπορουν να λενε οτι θελουν απο αγωνιστικα θεματα
αν του βαλουν προστιμο θα ναι πολυ αυνανες
έλεος.
καλά τα λέει εδώ και πολύ καιρό ο Εκι.
ασταδιάλα με τα τσουτσέκια τα φασιστόμουτρα που βάζει για υπαλλήλους ο άχρηστος ο Τζίγγερ λες και είναι μια τυπική επιχείρηση. ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ δεν έχεις παίξει ποτέ μπάλα.
Μπήκε στα αποδυτήρια ο Βέλιτς να τους τρομάξει λέει και οι μόνοι που μιλήσανε ήταν ο Κάρα και ο Εκι. Παλιότερα θα μίλαγε και ο Παπ λέω εγώ.
Ο Πεσεϊρο είναι πολύ λίγος. Αρκεί η μεταχείρισή του στον Νίνη που στη μια φορά που έπαιξε τον εξέθεσε.
λοιπον , καλα τα πε ο εκι και μπορει να παιξε και καλα αλλα αργησε…δεν ξερουμε αν θα μπορει να παιζει ετσι κ ουτε εχουμε χρονο κ ορεξη για πειραματισμους…αυτοι που δεν κανουν ΠΡΕΠΕΙ να φυγουν…και ξεκιναμε απο τον τζιγγερ…αντε γεια ρε αμπαλε…πουλαααα
εγω παντα υποστηριζω αυτον που εχει δικιο , στην συγκεγκριμενη περιπτωση ο Εκις
καλα κανει και τα λεει , να ξυπνησει ο μαλακας
3 αμυντικα χαφ - καρκινος στην Λεωφορο? δεν το ξαναδαμε
Μανουτσος + Ποστιγκας θα παρουν δρομο σιγουρα ( και αλλοι πολλοι βεβαια)
Συμφωνω! Χανει κατα καποιο τροπο τον επαγγελματισμο του και προσβαλει τοσο την διοικηση οσο και το προπονητικο team. Oσοι το κανανε αυτο, δεν θυμαμαι να τους βγηκε σε καλο…
καθολου δυσνοητο:)
απλα ειμαι εγω ο κολλημενος που λεω οτι καλα εκανε και τα ειπε να τον ξυπνησει λιγο , κακα τα ψεματα ολοι οι οπαδοι τα γουσταρουμε αυτα
ετσι να του τσουξει να πει “γιατι ρε τα ειπε στους πουστηδες τους δημοσιογραφους ο μπασταρδος και δεν τα ειπε μπροστα μου?”
βασικα δεν καταλαβαινω , απαγορευονται οι δηλωσεις?
ουτως η αλλως ειμαι βεβαιος οτι θα του ξαναπε στην προπονηση…
τι θα γινει θα δημιουργησει κακο στην ομαδα? θα του βαλουν προστιμο? εχουν αποδειξει στο παρελθον ποσο μαλακες ειναι στην διοικηση
θα ερθει ο Βελιτς και θα του ψαλει 2 φωνηεντα…:roll: :roll:
ωχ τωρα βλεπω sport-fm…παραθετω αποσπασμα
Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε διαλόγους με Εκι Γκονζάλες και Δημήτρη Παπαδόπουλο. Και αν η ιστορία με τον Έλληνα επιθετικό σταμάτησε χωρίς συνέπειες, δε συνέβη το ίδιο και με τον Αργεντινό χαφ, που φαίνεται πως δεν έχει ξεχάσει το επεισόδιο, πριν τον αγώνα με τη Λάρισα στη Λεωφόρο
Αρχικά, ο Πεσέιρο ανέλαβε της ευθύνης της εμφάνισης και στη συνέχεια προχώρησε στις λεπτομέρειες. Ο Πορτογάλος τεχνικός απογοητεύτηκε από τις δηλώσεις του Γκονζάλες, μετά τη λήξη της κυριακάτικης αναμέτρησης, με τον Λατινομερικάνο μέσο να σχολιάζει το σύστημα που αγωνίστηκαν οι «πράσινοι», Επίσης, τα έβαλε και με τον διεθνή Έλληνα επιθετικό, που εκτέλεσε το πέναλτι της ισοφάρισης, χωρίς να έχει πάρει τέτοια εντολή. Έτσι, έκανε αναφορά χωριστά στα δύο περιστατικά…
Όμως, τα «πνεύματα» οξύνθηκαν επικίνδυνα στην περίπτωση του Γκονζάλες. Ο Πεσέιρο ζήτησε από τους παίκτες να του λένε τα παράπονά τους και να μην τον εκθέτουν με τις δηλώσεις τους.
Ο Γκονζάλες δεν το άφησε έτσι, αναφερόμενος στα όσα έγιναν στο ματς με τη Λάρισα, όπου ο Πορτογάλος τον άφησε εκτεθειμένο με το πρόστιμο, αφήνοντας «αιχμές» και για τις δηλώσεις του Βέλιτς για τις “κότες”, οι οποίες “γύρισαν” το ματς στην επανάληψη…
κατι τετοιες μαλακιες δεν τις αντεχω “απογοητευτηκε απο τις δηλωσεις του Γκονζαλες…”
edit
Πάντως, ο “τυπάρας” θεώρησε σωστό να ξεκαθαρίσει στον πρώην τεχνικό της Σπόρτιγκ Λισαβόνας πως θα ήταν καλύτερο να έπαιζαν οι “πράσινοι” πιο επιθετικά, την Κυριακή.
ε μα τι πάει να πει “πες τα ρε έκι”?
το μπλα μπλα είναι το πιο εύκολο,πάντα το’χε ο Έκι…
και ξαναλέω ότι γουστάρω τέρμα Έκι,αλλά να δείχνει τον τσαμπουκά του μέσα στο γήπεδο…ο Πεσέιρο τον έβαλε,αλλά αυτός έχασε σουτ σε κενή εστία…στο 0-1.