Παναθηναϊκός

σαυτο συμφωνω 100%
απλα αυτη την φορα παιρνω το μερος του γιατι επαιξε καλα (ασχετα με την ευκαιρια)
θα ταν απαραδεκτο να μιλαει χωρις να εχει κανει τιποτε
οπως ειχα παρει το μερος του Πεσειρο με τον Παπαδοπουλο τοτε , στο μεταξυ τους επεισοδιο
εχασε που εχασε το πεναλντυ ο … , τον εβαλε μετα στο κυπελλο , δεν εκανε τιποτε απολυτως και μετα γκρινιαξε…καλα τον εκανε και τον αφησε εκτος ομαδας , εστω για λιγο

παντως δεν θεωρω τοσο σοβαρο αυτο που ειπε ο Εκι , αλλα ισως να περιμενε αφορμη ο Πεσειρο για να τον στρωσει λογω των προσφατων καμωματων του

τελος παντων , σημασια εχει να νικησουμε στα επομενα ματς και οτι γινει
και φυσικα πανω απόλα ηρεμια

η ευκαιρία που έχασε ήταν αρκετά σημαντική.
στο 0-1,σε κενή εστία όταν θες να λέγεσαι ηγέτης και όταν πρέπει να δικαιώσεις τον προπονητη σου που σε έβαλε,δεν χάνεις τέτοια ευκαιρία,σε αυτό το σημείο,σε αυτό το ματς.
στην τελική,αυτό είναι το αυτονόητο για κάθε ποδοσφαιριστή.αν δεν το κάνει σωστά,δεν δικαιούται να κρίνει τη δουλειά του προπονητή:wink:

εν πασει περιπτωση , ο Πεσειρο εκτεθηκε μονος του πριν καν αρχισει το ματς με τα σκατα στην μεση
απλα πιστευω δεν ηθελε να τα ακουσει απο τον συγκεγκριμενο παικτη μετα απο αυτα που εκανε το τελευταιο διαστημα

σίγουρα εκτέθηκε ο Πεσέιρο,αλλά οι παίκτες που το γύρισαν ήταν δικές του αλλαγές:wink:

Άσχετο.
Ο Μήτσου, τι ρόλο έχει στην ομάδα αυτή?

τσουτσεκίου

όπως και οι περισσότεροι στη διοίκηση.

Λοιπον…το παρακανατε το θεμα…πειτε τπτ πιο ουσιστικο απο το να κανετε γαμησε τα κριτικη στον Πεσειρο και στους υπολοιπους…καμια αλλη μεταγραφη στο μπασκετ; Αντε να γουσταρουμε…λετε…

Πεσέιρο: «Δεν θα αναφερθώ στο παιχνίδι τώρα, αλλά στο τέλος. Αναλαμβάνω την ευθύνη για την εμφάνιση στο πρώτο μέρος, αλλά θεωρώ ότι και εσείς δεν είχατε πάθος».

Γκονζάλες: «Κόουτς, να μιλήσω;»

Πεσέιρο: «Πες, Εκι».

Γκονζάλες: «Δεν νομίζω ότι δεν είχαμε πάθος, αλλά έτσι όπως παρέταξες την ομάδα, τα παιδιά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι διαφορετικό. Ηταν περισσότεροι οι αντίπαλοι στο κέντρο και δεν μπορούσαν να καλύψουν τους χώρους. Το παιχνίδι το κερδίσαμε, επειδή άλλαξες την ομάδα και την έκανες πιο επιθετική. Δεν είμαστε κότες, όπως είπε ο κύριος Βέλιτς. Ο Ολυμπιακός έχανε 3-0, εμείς δεν βάζαμε γκολ και ήθελε να βγάλει τις ευθύνες από πάνω του και να τις ρίξει σε μας».

Πεσέιρο: «Δεν συμφωνώ με τον τρόπο που το έκανε, αλλά και εγώ στη θέση του αυτό θα έκανα. Αλλά αυτό το έκανε για να σας ταρακουνήσει και να σας ξυπνήσει και να θίξει τον εγωισμό σας. Και αυτό βοήθησε να αλλάξει η ομάδα».

Γκονζάλες: «Δεν κερδίσαμε στο δεύτερο μέρος επειδή μας είπε κοτόπουλα, αλλά επειδή εσύ άλλαξες την ομάδα, αφού εσύ έχεις πει κιόλας ότι στα δεύτερα ημίχρονα παίζουμε καλύτερα. Η νίκη οφείλεται αποκλειστικά σε μας».

Πεσέιρο: «Μπορεί εγώ να έκανα λάθος, αλλά δεν έπρεπε να πεις στις κάμερες και στους δημοσιογράφους αυτά που είπες. Με αυτό που έκανες έδειξες ότι δεν με σέβεσαι. Εγώ ποτέ δεν έχω ρίξει ευθύνες στους παίκτες. Όταν κάποιος από σας δεν πάει καλά, πάντα σας καλύπτω και περίμενα από εσάς να κάνετε το ίδιο. Θα μπορούσες όλα αυτά να τα πεις σε μένα στο γραφείο ή εδώ μπροστά στα αποδυτήρια. ¶λλωστε, είμαστε μία οικογένεια και αυτά πρέπει να μένουν εδώ».

Γκονζάλες: «Σε σέβομαι ως προπονητή, αλλά έχω διαφορετική άποψη όπως βλέπω το ποδόσφαιρο και ακόμα σήμερα πιστεύω τα ίδια. Δεν μπορώ να πω τη γνώμη μου;».

H παραπανω συζητηση εγινε στην προπονηση σημερα αρα ειναι ευκολο να καταλαβεις οτι τι να το πεις στα καναλια τι στην προπονηση με τοσους ρουφινους που κυκλοφορουν στην ομαδα ειναι το ιδιο.

ακριβως:)

1 Aπριλιου 2001

:frowning: :frowning:

Να ξεκαθαρίσει το «τοπίο» αναφορικά με την παρέμβαση του Γιάσμικο Βέλιτς στο ημίχρονο του ματς με τον Πανιώνιο θέλησε ο Έκι Γκονζάλες. Ο Αργεντινός μέσος του Παναθηναϊκού, προέβη σε νέες δηλώσεις και υποστήριξε πως: «οτι ο κύριος Βέλιτς ποτέ δεν είπε την λέξη κότες».

Γτ ρε Εκι μας γαμας τωρα;

Γιατί δεν είναι πρόεδρος του ΠΑΟ ο Τζιγγερ?

διαβασε κανεις τη συνεντευξη του σαρας???

λεει οτι θελει να παιζει στην αρχικη πενταδα και περισσοτερο χρονο…δεν αποκλειει το ενδεχομενο να αποχωρησει κιολας…

φίλος του Σάρας είναι ο δημιουργός του δημοσιεύματος σχετικά με Μπάρτσα…
ο ίδιος που το καλοκαίρι είχε γράψει για Παναθηναϊκό

οπ !! τσεκαρετε αυτο : http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=125849

ετσι μας καταντησε…να τρωμε χυλοπιτα απο τον οντονκορ…

γιατι να ερθει στον Παναθηναικο ενω παιζει στο καλυτερο πρωταθλημα του κοσμου + σε μια ανερχομενη το τελευταιο διαστημα ομαδα?
απολυτως λογικο να αρνηθει

γιατι κατι μου λεει οτι πριν λιγα χρονια δεν προκειται να αρνιοταν ??? λεω οταν ημασταν στους 4 του ουεφα οταν νικουσαμε μπαρτσα γιουβε αρσεναλ

με τετοια μυαλα που εχουμε στην διοικηση + προπονητικο τιμ αλλα και στους παικτες θα αργησουμε να ξανακανουμε πορεια καλη
αφου το ειχαν χεσμενο το ΟΥΕΦΑ , το υποτιμουν οι μαλακες οι ανθρωποι , απο την Ρειντζερς αποκλειστηκαν , κατι που δεν προκειται να συγχωρησω
προτιμω ενα ΟΥΕΦΑ παρα 5 πρωταθληματα , δεν τους κανει ομως γιατι θελουν Τσου Λου οι βλακες οι αντρες λες και δεν θα τρωγαμε παλι 5 γκολακια

παντως δεν πιστευω να αρνηθηκε λογω της κακιστης πορειας μας τα τελευταια χρονια αλλα για τους λογους που προανεφερα

Γιατί πήρατε τότε ανερχόμενο παίκτη της Εθνικής Γερμανίας και δε το προσέξαμε?

Ε ναι, γιατι τοτε φερνατε καθε μερα 24χρονους ανερχομενους διεθνεις Γερμανους ποδοσφαιριστες που αγωνιζονταν στην Πριμερα Ντιβιζιον.

Α, ρε, Τζιγγερ που τους καταντησες! :lol:

Edit: karvou! :expressionless: