To 94-95 κακώς το βάζεις. Άγιαξ και Μίλαν ήταν το ζευγάρι του τελικού και η ΑΕΚ είχε παίξει υποφερτή μπάλα. Το 2003-04 όντως η ΑΕΚ έβαλε ένα γκολ λιγότερο από εσάς. Αλλά έχει τη τιμή η ΑΕΚ να είναι η ομάδα στην οποία η Αϊντχόφεν έκανε το πρώτο της διπλό στο Τσ.Λ.!!! :lol:
Εντάξει. Έχετε τη 2η χειρότερη χρονιά ελληνικής ομάδας στο Τσ.Λ.
εγω ρωτησα τον κολλητο μου, που ναι βαζελος, αν του λεγανε να διαλεξει μεταξυ του - να αποκλειστει απο τις πεντε αυγουστου και του να παιξει τσ.λ παρουσιαζοντας αυτο το ρεζιλικι τρωγωντας τη μια φαπα πισω απο την αλλη - οπως και κανατε και μου απαντησε το πρωτο …και να πω την αληθεια και γω το πρωτο θα λεγα…
και γενικα γελαω πολυ μ αυτους που συνεχιζουν να αποκαλουν τον παο πρεσβη της ευρωπης λιδωροντας ταυτοχρονα το τι κανει ο Ολυμπιακος στην Ευρωπη …
αποκορυφωμα ηταν η περσυνη χρονια οπου το καρναβαλι που χαμε περσυ καταφερε και περασε στους 16 αλλα (καποιοι) βαζελοι λεγανε οτι περασαμε κατι καφενεια,ενω οι ιδιοι κανανε δυο ηττες απο το ιδιο καφενειο που εμεις περασαμε, και εν συνεχεια φετος ο πρεσβυς αποκλειστηκε με 2 βαθμους απο κατι χειροτερα καφενεια…
εν τελει ομως εγω δν εχω καμμια διαθεση για δουλεμα για τον απλο λογο οτι,αν ειναι μια φορα ντροπη η πορεια του παο φετος στην ευρωπη,ειναι δεκα φορες ντροπη του ολυμπιακου που ειναι ισοβαθμος με αυτη την ομαδα στο πρωταθλημα[-X
Βασικα η ομαδα μας φετος παιζει ειναι αθλια.Και οχι γιατι εχουμε τοοοσο κακο ροστερ αλλα γιατι η ομαδα ειναι αδουλευτη κι οπως ειπε κι ο Κρισπ δεν εχει αρχη μεση και τελος.Εχουν την μπαλα στα ποδια τους και δεν ξερουν τι να την κανουν.Επαιζαν τοσο καιρο χωρις κανενα πλανο παιχνιδιου χωρις να εχουν καποια τακτικη.Ακομα και για 5χ5 που πηγαινουμε με τους φιλους μας λεμε δυο μαλακιες.Εσυ θα πηγαινεις απο τα δεξια εσυ απο τα αριστερα εγω θα μοιραζω τη μπαλα κτλπ.Πιστευω οτι ο Φερειρα εχει τη δυνατοτητα να κανει αλλαγες στον Παναθηναικο αλλα δεν ξερω οταν θα αρχισει να παιρνει μπροστα η ομαδα αν θα ειμαστε σε θεση να διεκδικησουμε πρωταθλημα.Τωρα για τον πρεσβη.Ειναι ανοητο να κατσουμε να ασχολουμαστε με μια μαλακια που ειμαι σιγουρος οτι εγραψε η Πρασινη.Τι πρεσβης και βλακειες.Ολες οι ελληνικες ομαδες που πηγαινουν σε Γιουροπα η Τσαμπιονς λιγκ ειναι πρεσβεις της Ελλαδας.Απλα για να λεμε την αληθεια ο ΠΑΟ ειναι η ομαδα που εχει καταφερει τα περισσοτερα σε Ευρωπαικο επιπεδο απο ολες τις ελληνικες χωρις αυτο να μειωνει ο,τι εχουν κανει οι υπολοιπες.Ασχετο αν γαυροι,πρωταθλητες,πρασινες τα ισοπεδωνουν ολα.
Μαύρα χάλια είμαστε φέτος ρε πο@#$στη μου… ειλικρινά αυτήν την ομάδα δεν αντέχεις να τη βλέπεις πάνω από μισή ώρα…βγαζουν πολλή κούραση στο γήπεδο…ελπίζω με τη διακοπή του πρωταθλήματος να ξεκουραστούν λίγο να προλάβει να δουλέψει λίγο και ο Φερέιρα και μετα βλέπουμε…(Τζόρβας - Ζιλμπερτο πάντως δεν βλέπονται φέτος… μαρίνος-βύντρα-σπυρόπουλος είναι καλοι…για τον Πανσερραϊκό…Ο Σισέ κλασσικά,τρέχει μόνος του, ο Σιμάο πρέπει να μάθει να κάνει κοντρόλ και πως να δίνει πάσες, ο Χριστοδουλόπουλος τρέχει και πιέζει και που κ που βγάζει και καμιά μπαλια…Ο Γκαρσία ξέρει μπάλα αλλά δεν τρέχει, Λέτο - Νίνης θα φορτσάρουν από το '11… Ο Μπουμσόνγκ έχει ανεβάσει την απόδοση του αρκετά αλλά είναι επιρρεπής στα λάθη και ο Καντέ είναι ανάλογα με τη μέρα του)
Βασικά αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα, οι ελληνικές ομάδες ελλείψει φυσικής κατάστασης (κυρίως) και πειθαρχίας παίζουν με αυτόν τον 5Χ5 τρόπο. Ο Χ αριστερά, ο Υ δεξιά, ο Ζ μοιράζει ο Ω θα σκοράρει, εσύ κάτσε πίσω για να κόβεις.
Το ποδόσφαιρο όμως πλέον σε ευρωπαϊκό επίπεδο δεν μπορεί να παιχτεί έτσι. Αν δεν κινείται όλη η ομάδα μαζί, κλάφτα. Κατά καιρούς εμφανίζονται βέβαια και προπονητές που προσπαθούν να εμφυσήσουν μια τέτοια νοοτροπία, όπως ο παλιός Μπάγεβιτς, ο Λεμονής και ο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό και οι Κυράστας, Μαρκαριάν στον ΠΑΟ.
Τι έγινε RedRum? Είδαμε τόσο Σιμάο φέτος που ξεχάσαμε και τα βασικά στο ποδόσφαιρο; Όλες τις χρονιές που παρέθεσες ο Ολυμπιακός έκανε ή έστω [B]μία[/B] νίκη ή κάτι πάνω από 2 γκολ και καμία αξιοπρεπή εμφάνιση!! :lol:
Oυφ τα παρατάω, γάβροι αρχηγοί στην προπαγάνδα, τώρα θέλουν να μας αποδείξουν ότι στην ευρώπη έχουν καλύτερη παρουσία, δε θα ασχολούμαστε όλη την ώρα όμως μαυτό. Όσο χάλια κι αν είμαστε, το μαυροπράσινο μίλι θα ξηγηθεί και στο β’ γυρο.