Tι θες να σου πω?:roll:
Εσύ που είσαι φανατικός και λοιπά, να μας πεις γιατί τα κάνετε πουτάνα κάθε φορά σαν να σας ανήκει η χώρα όλη
Γιατί θέλουμε να γίνουμε σαν τα παόκια.
Έλα, σοβαρά τώρα, δεν είναι η πρώτη φορα φέτος, γι’αυτό και είμαι τόσο νευριασμένος
Και τι θες να σου πει ο οπαδός; Λες και τα επικροτεί κανείς…
Θέμα διοίκησης των ομάδων και πολιτικής βούλησης είναι.
(Και μπάλας που δεν βλέπουμε)
Τι εγινε στην Τριπολη?? Αληθεια δεν ξερω??
Γιατι σε ποια αλλη πολη εγιναν διαφορα?? Στην Καβαλα αν δεν κανω λαθος οτι εγινε ηταν με την αστυνομια…
Φίλοι παναθηναικοί τι έγινε?
-2 απο σήμερα
:lol::lol::lol::lol:
Ναι, χιόνισε κιόλας!
Βασικα για την ομαδα μας, ο,τι και να πεις ειναι λιγο… Σκατα!
Ακριβώς! Ρεμάλια και αίσχος. Είχα προβλέψει το Χ, και δε μπήκα καν στον κόπο να δω το ματς. Δεν αντέχεται το θέαμα.
Για τους οργανωμένους έχω να πω το εξής: δείχνουν να τα έχουν ψιλοτσουγκρίσει με τον Πατέρα. Οι πηγές μου λένε πως μες στην εβδομάδα υπήρξε διερευνητική επαφή με το βγενόπουλο, ο οποίος τους κάλεσε σπίτι του, αλλά δεν τα βρήκαν.
Μέσα σε αυτά τα πλαίσια βγήκε γραμμή από εφημερίδα την προηγούμενη βδομάδα που έλεγε: “ΠΑΕ ΠΑΟ: Είμαστε όμηροι των αντεξουσιαστών”
Ε, και όλως τυχαίως έχουμε πάλι ντράβαλα χτες.:–
Εντιτ: ξέχασα να πω πως παμε για μαζικά πωλητήρια. Μέχρι στιγμής έχουμε και λέμε:
- Λετο (ντροπή και αίχος, ένας από τους καλύτερους παίχτες μας)
- Νινης (αιώνιο ταλέντο, για μένα καλά θα ήταν να τον μοσχοπουλήσουν)
- Σιλβα (λογικά στη βραζιλία)
- Κατσουρανης
- Σιμαο (μάνδρακα ξεσάλωσε!)
καλημερα. αυτο για τα πωλητρια ειναι σιγουρο που λες?
Καλημέρα ρε. Απόσο έμαθα είναι ειλημμένη απόφαση. Ούτως ή άλλως, οι κινήσεις του βγενόπουλου όπου κι αν πήγε συνδέονται με αγοραπωλησίες περιουσιακών στοιχείων.
κοιτα για τους 4 δε νομιζω να στεναχωρηθουν και πολλοι. για το λετο ομως συμφωνω.
εκτος κι αν απλα στηριζονται ξαφνικα στο λαζαρο. αληθεια γιατι δεν βαζει λαζαρο πισω απο σισε και λετο αριστερα? μια χαρα ταχυτητα θα ειχε μετα.
Κλέαρχε ξέρεις πόσο εκτιμώ τη γνώμη σου πάνω στα ποδοσφαιρικά αλλά αυτή τη λατρεία με τον Λέτο δεν την καταλαβαίνω. Για μένα είναι παίκτης ασταθής, που παίζει πολύ για την πάρτη του και μπορεί μεν να σου κάνει 1-2 κινήσεις που να πάρουν παιχνίδι (σπάνια όμως το έχει κάνει πραγματικά) αλλά από την άλλη όταν δεν τις κάνει η υπόλοιπη απόδοσή του κακό κάνει στην ομάδα του. Και χτες πραγματικά δεν είδα διαφορά στον ΠΑΟ είτε ήταν μέσα αυτός είτε ο Λάζαρος.
Επίσης για το “Λάζαρος πίσω από Σισέ” θα συμφωνούσα αλλά απ’ ότι βλέπουμε στον ΠΑΟ το θέμα δεν είναι που τοποθετούνται οι παίκτες αλλά πού κινούνται και τι κάνουν. Χτες αυτό που έβλεπα επί 90 λεπτά ηταν 11 άνθρωποι στημένοι σε ένα υπερστατικό 4-2-3-1 που κινούνταν γύρω γύρω απ’ τη θέση τους χωρίς σκοπό και στόχο.
Nαι ρε χρήστο, οκ, συμφωνούμε σε όλα που λες και ειδικότερα πως τα μειονεκτήματα που έχει να επιδείξει είναι περισσότερα από τα προτερήματα. Χαρακτηριστικά θα σου αναφέρω πως έχω ένα φίλο που παρακολουθεί μόνο αργεντίνικο, ρώσικο πρωτάθλημα και άλλα τέτοια ψαγμένα, πολύ διαβασμένος από μπάλα. Όταν τον είχατε πάρει από λίβερπουλ έρχεται και μου λέει “καλός, αλλά στη Λανούς έπαιζε αλλαγή του Αρτσούμπι”. Λοιπόν αυτός ο παίχτης έδειξε καλά στοιχεία σε σας και σε μας. Το βασικό πρόβλημα όμως είναι πρώτον ο εν μέρει προβληματικός του χαρακτήρας, και ύστερα και ακόμα πιο σημαντικά το ότι στην ελλάδα όπως ένα κάρο άλλοι παίχτες έχει μείνει και αυτός σχετικά αδούλευτος.
Το βασικό είναι πως έχοντας και άλλες παραστάσεις σαν ολυμπιακός, έχοντας δει τζόλε, γεωργάτους, κλπ., εξορισμού δεν μπαίνεις στη θέση ενός παναθηναϊκού, που έχει να δει παίχτες όαση τύπου Λέτο εδώ και χρόνια. Πουλάκια κάνουν τα μάτια μας με αυτόν και το Σισέ. Η λατρεία μου δεν είναι τόσο για αυτόν, όσο για παίχτες μπαλαδόφατσες - που λέει κι ο Γιωργίου, πιστεύω με πιάνεις - οι οποίοι κάνουν ενέργειες μέσα στο γήπεδο. Όμως η ομάδα που έχω στο μυαλό μου για το μέλλον, και που ξέρω φυσικά πως δε θα δω - αυτό είναι άλλο θέμα βέβαια, είναι γεμάτη από παίχτες παρόμοιου τύπου και σε βελτιωμένη έκδοση. Θέλω τέτοια φιλοσοφία, και όχι παιχτών πολυεργαλείων τύπου μαρίνου, παλιού βύντρα, που τρέχουν πολύ αλλά δεν μπορούν να κλωτσήσουν το τόπι, ειδικά εμείς οι παναθηναϊκοί είμαστε πολύ κουρασμένοι από τέτοια πράγματα.
:yahoo::yahoo:
Τον πάω με το αμάξι μου. Θα έβαζα και τον Πλεσί μέσα αλλά δε χωράει
εχουμε ομαδαρα και δεν θελουμε μεταγρφες για τέρμα, άμυνα, κέντρο!!!
Σορρυ, ολοι αυτοι (ΑΝ βρουν ομαδα) θα πωληθουν το Γεναρη??? Η μιλαμε και για καλοκαιρι?
Τον γενάρη άμεσα πώληση. Τα έσοδα θα πάνε για την μείωση του δημόσιου χρέους. Αν δεν βρει δουλειά αλλού ο Σιμάο θα γίνει αεροσυνοδός στην aegean. Ο Γκοβού θα γίνει μπαρμαν
κανεις λάθος παρουσιαστής
[SPOILER]
[/SPOILER]
παιχτουρες ειναι ολοι ρε…
ξεκολλάτε εχουμε ομαδαρα…