Καταρχην δεν ειμαι φανατικος.Κατα δευτερον,οποιος κανει επεισοδια ας τον πιασει η αστυνομια,τι μου το λες εμενα?Και τελος κι επι της ουσιας,μπορει να πει ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ οτι θελει.Εσεις ουτε κατα διανοια,δεν δικαιουστε να μιλατε για τετοια.
ΥΓ.Red rum,σταματα να λες μαλακιες σε παρακαλω.Δεν σας εφτασε τοσο μπουκωμα απ’τον βγενοπουλο 2 χρονια?
Αν δεν εισαι Παναθηναικος δεν προκειται να καταλαβεις.Ο red rum,λογικα θα καταλαβε αν και βαζελος με σκεπτικο γκοντζιλα.Αν παλι οχι,αν το ζητησει θα του το εξηγησω.
Πάο δεν είμαι δεν μπορώ να σου πω ψέμματα, αλλά έχω φίλους που γράφουν και στο leoforos.gr και έχω και ένα ξαδερφάκι μου στην ΠΑΕ Οπότε πες μου θα καταλάβω. Επίσης τι είναι το σκεπτικό γκοτζίλα?
Πού να συντάξει τώρα δυο προτάσεις σε σειρά και με νοηματική συνέχεια, δύσκολο πράμα, καταλαβαίνεις.
Δεν υπάρχει και σε κάνα μπλογκ να κάνει copy-paste.
Tώρα τι να πω? Κινγκ είσαι νέο φυντάνι και δεν έχεις κανα σκρολ στο τόπικ να βρεις κανένα από τα 200βαλε ποστ που βρίζω το σωφερ. Φυσικά αν δεν πάρει κάποιος το μέρος του βγενόπουλου βαφτίζεται γκότζος. Σόρυ, αλλά υποτακτικός στον ένα ή στον άλλο μέτοχο-ιδιοκτήτη, σαν του λόγου σου, δε θα γίνω ποτέ, και ούτε κατάλαβα για τα μπουκώματα που λες. Xαχαχαχ, το username σε μάρανε.
Α, σε περίπτωση που πήγαινε για μένα η σπόντα του συμπαθέστατου ποστ_ντιτζιταλ περί σπιτιών και εξωαγωνιστικών, γελάω άγρια.
Σιγα μην ψαχνω τωρα τα ποστ του καθενος για το τι ελεγε.Ειχα(και εχω) μια εντονη διαισθηση οτι γκοντζοφερνεις και γουσταρεις κατια και τσικνερ.Μπορει να εχω κανει και λαθος,θα δουμε.Οσον αφορα τον βγενοπουλο,χεστηκα.Αυτο που μου την δινει ειναι να εξομοιωνουμε την περασμενη κατασταση με την τωρινη.Εννοειται οτι και οι νεοι κανουν μεγαλα λαθη(αγωνστικα κυριως),αλλα τουλαχιστον δεν ριχνουν το φταιξιμο στον κοσμο και εχουν διαθεση να μην τα ξανακανουν.Προτιμω την τωρινη κατασταση 9821731928746 φορες απο την καβουροοικογενεια.Ασε τα τσιτατα,οτι δηθεν σε βαφτιζουμε γκοντζο,ειπαμε θα δουμε.
ΥΓ.Ποιο ειναι το προβλημα με το username μου,δεν το καταλαβα?Το ιδιο χρησιμοποιω σε ολα τα φορουμ που συμμετεχω εδω και τουλαχιστον 6 χρονια.
ΥΓ2.Kατι πρεπει να σε εχει πονεσει πολυ crisp,δεν εξηγειται αλλιως.Μην τσιμπας.:lol:
Με πονάει η απύθμενη βλακεία σου που δεν σου επιτρέπει καν να αντιληφθείς ότι ο Ρεντ Ραμ δεν αναφέρεται στο δικό σου username αλλά στο σχόλιο που έκανες εσύ για το δικό του.
Δεν το καταλαβα,με συγχωρειτε.Παρολα αυτα,η ουσια δεν αλλαζει.Δεν ξερω κανενα Παναθηναικο που θα χρησιμοποιουσε nick με λεξεις οπως red ή οτιδηποτε αλλο παρεμφερη.Βαζελους ξερω πολλους…
Εγώ ένα ξέρω. Ο king αποκάλυψε τον δόλιο ρόλο που πήγε να παίξει ο Red Rum. Και πρέπει να αναρωτηθούμε όλοι μας. Όσοι γράφουν εδώ είναι όντως Πάο? Μήπως είναι απεσταλμένοι του Τζίγγερ? Εγώ είμαι σίγουρος ότι ο mandrake έχει μια έφεση στο κόκκινο…
[B]Mandrake [/B]is the common name for members of the plant genus Mandragora belonging to the nightshades family (Solanaceae). Because mandrake contains deliriant hallucinogenic tropane alkaloids such as atropine, scopolamine, apoatropine, hyoscyamine and the roots sometimes contain bifurcations causing them to resemble human figures, their roots have long been used in magic rituals, today also in neopagan religions such as Wicca and Germanic revivalism religions such as Odinism.
The mandrake, Mandragora officinarum, is a plant called by the Arabs luffâh, or beid el-jinn (“djinn’s eggs”). The parsnip-shaped root is often branched. This root gives off at the surface of the ground a rosette of ovate-oblong to ovate, wrinkled, crisp, sinuate-dentate to entire leaves, 5 to 40 centimetres (2.0 to 16 in) long, somewhat resembling those of the tobacco-plant. A number of one-flowered nodding peduncles spring from the neck bearing whitish-green flowers, nearly 5 centimetres (2.0 in) broad, which produce globular, succulent, orange to [size=5][B]red[/B][/size] berries, resembling small tomatoes, which ripen in late spring. All parts of the mandrake plant are poisonous. The plant grows natively in southern and central Europe and in lands around the Mediterranean Sea, as well as on Corsica.
Ήμουνα σίγουρος…Επίσης γίνεται οπαδός του ΠΑΟ να είναι ταυτόχρονα και υποστηρικτής κόμματος που έχει άλλο χρώμα πέρα από το πράσινο? Θέλετε να αρχίσω να δίνω ονόματα???