κοιτα οτι φέτος ειναι τραγικός ειναι…
αλλα με μια άμυνα που ειναι ξύλα πέτρες τι να κάνει και αυτος!!!
βρε τραγικός είναι, αλλά να είσαι για 45 λεπτά με τους οπαδούς της ομάδας σου απο πίσω να σε σκυλοβρίζουν ειναι λίγο κρίμα…εντάξει τέρμα είναι, τα λάθη φαίνονται…
εγω λέω να βρίσουν κανέναν στο κέντρο που περνάνε ολοι λες και ποιοι είναι…
θυμάμαι εδώ(λαρισα) που όλοι έβριζαν την οικογένεια του κωτσολη μέσα στον αγώνα κυπέλλου με τον θρασυβουλα γιατί ειχε ρουφήξει 3 γκολ…
μάχη ειχε γίνει στην 10…προσπαθούσα να κάνω τους ηλίθιους να σταματήσουν, και γίναμε κώλος.
αν ειναι να βρίσεις, βρίζεις αυτόν που τον βάζει βασικό, ή αυτόν που τον αγόρασε στην τύχη…τον παίχτη τι τον βρίζεις;?? που δεν μπορεί?? και τι να κάνει??
Όχι μόνο ανακαλύψατε το δόλιο ρόλο μου ως διπλού πράκτορα, τη μέρα βάζελος (και όχι Παναθηναϊκός) και το βράδυ Ολυμπιακός (και όχι γάυρος) αλλά με κατηγορείτε και για ΠΑΣΟΚο;
[SPOILER]This root gives off at the surface of the ground a rosette of ovate-oblong to ovate, wrinkled, [B]crisp[/B], sinuate-dentate to entire leaves
παραλίγο :p[/SPOILER]
Άντε ρε γκοτζίλα υποστηρικτή του σωφέρ.
Mandrake ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟ [SPOILER] :vibrate:[/SPOILER]
Όχι μόνο δεν πουλάω αλλά έχω ράψει και στη φόδρα του σακακιού μου τη φανέλα με το νούμερο 9. Τον Τζώρτζογλου δηλαδή αλλά από την εποχή που το έπαιζε τενίστας και συμπρωταγωνιστούσε με τη Βάνα Μπάρμπα. Η οποία Βάνα Μπάρμπα είχε πρωταγωνιστήσει στη θρυλική ταινία ο Ροζ Γάτος και ως γνωστόν το ροζ είναι ένα πιο ξεθωριασμένο [COLOR=“Red”]κόκκινο[/COLOR]. Βλέπετε που όλα εξηγούνται τελικα;
Περα απο αυτα… 2 ειδησεις.
Πρωτον, κκανονικα με κοσμο με ολυμπιακο βολου
Δευτερον, τραυματιστηκε παλι ο Μαριτς και θα μεινει εξω 2 μηνες… Ελεος, η γκαντεμια, γαμω…
Για μένα σ’ αυτό έχει ευθύνη ο προπονητής.
Οι αποδοκιμασίες στον Τζόρβα είχαν ξεκινήσει από προηγούμενους αγώνες.
Άρα έπρεπε να τον προστατεύσει. Πόσω μάλλον, όταν όλη τη βδομάδα έβγαινε προς τα έξω ότι θα παίξει ο Καρνέζης. Και ξαφνικά οι οπαδοί βλέπουν Τζόρβα!
Τη συνέχεια τη βλέπεις.
γαμώτεν, αυτό δεν το ήξερα.πάνω που έχεις αρχίσει να πιστεύεις στην ομάδα και περιμένεις να επιστρέψει, και ειδικά ενώ περίμενες ότι φέτος ήσουν πλήρης στους ψηλούς…
τώρα, για τον τζόρβα, συμφωνώ με forkboy.ο φερέιρα δε΄χνει να μη μπορεί να διαχειριστεί καταστάσεις, και δυστυχώς δε βλέπω να έχει πυγμή.
βέβαια το να βρίζεις έτσι έναν παίκτη το θεωρώ πολύ “φθηνό”.λες και φταίει αυτός που παίζει συνέχεια.ο τζόρβας εξάλλου είναι από τους λίγους παίκτες που έχουμε αυτήν τη στιγμή που να γνωρίζουν τι σημαίνει παναθηναϊκός.
Ε ναι, οι υπόλοιποι γνωρίζουν τι σημαίνει άρσεναλ, λίβερπουλ, μπαρτσελόνα, λυόν κτλ.
Αυτό το πράγμα στην Ελλάδα που τα πάντα οφείλονται ή στην ψυχολογία ή στην κούραση ή στο ότι οι παίκτες δεν ξέρουν το βάρος της φανέλας…
Δε σου τη λέω, απλά προτιμώ έναν (περσινό) Ζιλμπέρτο που “δεν ξέρει σε ποια ομάδα παίζει” παρά 10 Μαρίνους που “ξέρουν”.
συμφωνώ σε αυτό.περισσότερο το χρησιμοποίησα ως επιχείρημα για την επίθεση που δέχτηκε.
από την άλλη όμως πρέπει να έχεις και παίκτες που να “πονάνε” λίγο και τη φανέλα, και που δε βλέπουν την ομάδα σαν ένα στάδιο μετάβασης, ή σαν το ιδανικό κλείσιμο της καριέρας τους για να πάρουν τα τελευταία ένσημα.
μπορείς βέβαια να έχεις και τα δύο, και μια τέτοια περίπτωση είναι ο σισέ, αλλά αυτό τελευταία είναι σπάνιο φαινόμενο και είναι μια άλλη ιστορία…
Δεν κλαιν’ ωρέ τα παλικάρια σαν Τζόρβα!
[B]Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξανδρου Τζόρβα:
[/B]
«Με έκπληξη ενημερώθηκα σήμερα για δημοσιεύματα που δήθεν μεταφέρουν τη συναισθηματική μου κατάσταση και την αντίδρασή μου στα αποδυτήρια της ομάδας μας μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Είναι περιττό να πω ότι τόσο οι συμπαίκτες μου όσο και εγώ ασφαλώς και ήμασταν προβληματισμένοι και στενοχωρημένοι μετά τον εν λόγω αγώνα. Μέχρι εκεί όμως! Τα υπόλοιπα που γράφονται ξεπερνούν τα όρια της υπερβολής και αγγίζουν την επιστημονική φαντασία και την προσβολή. Θεωρώ ότι όποιος εφευρίσκει και διακινεί τέτοιες «πληροφορίες» πρέπει να ντρέπεται και το ίδιο ισχύει για όποιον αναπαράγει τέτοια ψεύδη χωρίς να τα διασταυρώσει».
Κατά τ’ άλλα αγαπάμε Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ στον αγώνα ενάντια στα αναρχικά στοιχεία που παρεισφρύουν στους κόλπους των αγνών παιδιών του ΠΑΟ:
Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης της Επιτροπής, [B]δεν προέκυψε πως τα ευρείας κλίμακας επεισόδια με την αστυνομία στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ στο ματς με τον Πανσερραϊκό, τα προκάλεσαν αποδεδειγμένα οπαδοί του Παναθηναϊκού[/B]. Προκύπτει, ωστόσο, σαφώς, πως μεμονωμένοι οπαδοί του “τριφυλλιού” εξήλθαν από τις κερκίδες και συμμετείχαν στα επεισόδια. Συνεπώς, η “πράσινη” ΠΑΕ τιμωρήθηκε τελικά για μεμονωμένα επεισόδια με το πρόστιμο των 72.500 ευρώ. Κάτι που σημαίνει πως δεν είναι πλέον υπότροπη για επεισόδια ευρείας κλίμακας, παρά μόνο για εκτεταμένα.
συγγνώμη τζορβα που εφευρίσκω και διακινώ τέτοιες «πληροφορίες»
και ναι.! ντρέπομαι…
εσυ και ο κατσουρανης σπέρνεται τη διχόνοια στη παναθα!!!
ΟΥΣΤ
Mην ανυσηχεις.Μας την κρατανε την τιμωρια για το ματς με τον Αρη.
Δεν ανησυχώ, δε με ενδιαφέρει καν αν θα τιμωρηθεί ο ΠΑΟ και έχω εκφραστεί επανειλημμένα κατά της τιμωρίας κεκλεισμένων των θυρών. Το σκεπτικό της απόφασης είναι που μου προκαλεί γέλιο.
Προτείνω να διοργανώσει το πάρτυ της θύρας 13, ο Ξήγας, που τά’χει καλά και με τους αντεξουσιαστές:):!:
Kριμα για την ηττα, RESCPECT για την ανατροπη. Αυτη η ομαδαρα, χασει κερδισει σε κανει να ανατριχιαζεις!
Ίαν Βουγιούκας όμως.
Χάνουν, χάνουν και ακόμα δεν μαθαίνουν οι Αγγελόπουλοι.
ΤΡΟ-ΜΕ-ΡΟ fade away από Διαμαντίδη, είναι ο αγαπημένος μου τύπος σουτ.
κάτι τέτοιο ερχόμουν να γράψω.
Την ψυχή αυτής της ομάδας δεν την συγκρίνω με τίποτα.