Παναθηναϊκός

δεν θα γινει μαλλον το ματς.

Λογικά θα γίνει το μάτς της ΑΕΛ αύριο . Δύσκολα να μην προλάβουν να το καθαρίσουν .

ε ενταξει…εχει καθαρίσει ήδη το μισό γήπεδο…μεχρι το μεσημέρι θα εχει καθαρίσει και το αλλο μισό…θα γίνει.!!
[COLOR=“White”]
και θα χάσετε.!![/COLOR]

ΤΖΙΓΓΕΡ ΑΓΟΡΑΣΕ!!!

[SPOILER]
γαμωκωλοζωα ολοι τι ήθελα και πήγα να το δω τζάμπα συνχιστικα[-X
[/SPOILER]

δεν εχω δει χειροτερο παναθηναικο στη ζωη μου

Οι Αθλιοι…
Πραγματικα δεν υπαρχουν λεξεις να περιγραψεις αυτο το αισχος.
Πρωτη φορα που υπαρξαν και αντιδρασεις απεναντι στην τωρινη διοικηση του Παναθηναικου.
Βαρια αρρωστη η ομαδα (αν μπορει καποιος να περιγραψει με αυτη την λεξη αυτο που βλεπει στο γηπεδο)…

το μεγαλύτερο ζώο από όλα είσαι εσύ πουθενά βαζελάκο, γκέγκε?

Αρε και θέλατε και δώρα απ’τους αντιπάλους του Ολυμπιακού:D…η Λάρισα αύριο, αν και αν μας καρδίσει θα το κάνει για την πάρτη της, θά’ναι μαζί κιένα φιλί της ζωής:):!:

@post_digital

αυτο “χουμορ”

αυτο αγανάκτηση γ κ ε γ κ ε!!!??

0:50 του βίντεο…

:lol3::lol3::bow:

Πιο κάτω δεν έχει φτάσει αυτός ο σύλλογος ποτέ.

Α ξέχασα όμως, πρέπει να είμαστε μέσα στο γήπεδο να βλέπουμε το χάλι για να χουμε άποψη.

Όπως και να χει είμαι υπερήφανος που επέλεξα να μην ξαναπατήσω για φέτος μετά το ματς με τη μπαρτσελόνα.

Αυριό και με ένα Χ φίλε ευχαριστημένος θα είσαι…αν και η φετινή ΑΕΛ χρωστάει μια καλή εμφάνιση αλλά πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα το πάρει όποτε θα πέσει η Θερμοκρασία στους -5

[COLOR=“SeaGreen”]ΤΖΙΓΚΕΡ ΘΕΈ ΑΓΌΡΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΕ[/COLOR]
:lol::lol::lol::lol:

Ωρα να φευγει και ο Σισσε. Ειναι παραφωνια μεσα σε αυτο το χαλι…

Tην μπαρτσελονα δεν την χασαμε ομως ετσι?Ευκαιρια να λεμε οτι ειδαμε τον χεσι και να το παιζουμε μουρες.Οταν μιλαω εγω για βαζελακια παρεξηγηστε…

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=21130&subid=2&pubid=98186662

και μαζι με ολα αυτα δεν μπορω και αυτες τις βλακιες…

http://www.leoforos.gr/article/11023/pateras…-ektos-orion

Ο Πατέρας βρήκε την αφορμή που έψαχνε για να πουλήσει στον Βγενόπουλο ή μου φαίνεται? :-k

δεν λέμε τίποτα άλλο?
γιατι ας πούμε ο παναθηναϊκός πήγε να κάνει μόνο 4-5 διεισδύσεις ενώ εχει αλλάξει προπονητή τόσο καιρό…καμία διαφορά με τον νιομπλια…
καλά τα καφριλικια και το δεν υπάρχουν παίχτες και τα λοιπά…
αλλά απο την στιγμή που εχεις λετο , νινη και σια είναι κάπως περίεργο να μην θέλουν να μπουν στην περιοχη από 10 φορές ο καθένας…
σέντρα, γέμισμα, γέμισμα, σέντρα…

Σαν τι αλλο να πουμε δηλαδη?
Απο που νομιζεις οτι ξεκιναει το γενικοτερο προβλημα του Παναθηναικου?
Απο την διοικηση? Πρωην και νυν? Απο τις εντολες αυτης σε παιχτες και προπονητες?
Απο τους παιχτες? Απο το κοσμο? απο τους προπονητες? Απο τα αποδυτηρια?
Απο την οικονομικη κριση που εχει μουδιασει τους παντες?
Απλα φιλε μου ειναι απαραδεκτο να αγοραζεις το εισητηριο σου και να βλεπεις αυτο το χαλι.
Και ΟΚ δεν παιζουν το ξερεις. Τρως το γκολ, μην συνεχιζεις να παιζεις πασες σαν να θες να κρατησεις αποτελεσμα.
Βεβαια και οι καφριλες απο τον κοσμο ως ενα σημειο κατανοητες αλλα απαραδεκτες.
Εννοω το κυνηγητο οχι τις φωνες…

Γενικοτερη διαπιστωση καθε μερα γινομαστε ολο και περισσοτερο Λατινικη Αμερικη (αν εχω βεβαια ξεκαθαρη αποψη για την κατασταση εκει απο αυτα που βλεπω και διαβασω γιατι δεν την ζω στην καθημερινοτητα μου).

σαν αυτο που λέω από πάνω…
για ποδόσφαιρο…

Περα λοιπον απο τις γιομες ειδα μια ομαδα που ειναι στατικη. Δεν κανει κινηση κανενας παιχτης για να ελευθερωθει και να παρει πασα.
Μετα το γκολ δεν εκαναν τιποτα για να πιεσουν ψηλα για το γαμωτο σαν αντιδραση , που εκει δεν χρειαζεται να στο πει ο προπονητης το πως θα αντιδρασεις…

Και βεβαια ουτε περυσι βγαζαμε ματια με την αποδοση μας αλλα τουλαχιστον εδειχναν καποιο παθος.