[-X :!:[COLOR=“White”]jhjhjhjh[/COLOR]
Ήδη βλέπω τις δηλώσεις μετά το ματς … “πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα” :lol:
Ας πάρουν τα πόδια τους πρώτα και βλέπουμε για πρωτάθλημα … του χρόνου δηλαδή γιατί φέτος δεν
που μας ηθελες?η ιστορια σας εχει διδαξει,καλυτερα να μασας παρα να μιλας.
Οτι και να πουμε ειναι λιγο.
Απο δεξια χαλια , οι αλλαγες εγιναν αργα (και δεν αναφερομαι στην αλλαγη του Πετροπουλου) , ο προπονητης πολυ υποτονικος.
Παθητικος ανθρωπος.
Απαραιτητοι οι Βυντρα, Κατσουρανης, Χριστοδουλοπουλος και ο Μπουμσονγκ.
Κριμα βασικα για τον κοσμο και για τον Γαλλο που ειναι ο μαναδικος που ιδρωνει την φανελα που φοραει.
Σωστόόόόόόόόόόόόόόόόόόός!
Ναυάγιο σήμερα.
Οκ η ΑΕΚ είχε και τύχη, αλλά βασικά είχε καλύτερο προπονητή.
Για μένα σήμερα τελείωσε η πίστωση στο Φερέιρα. Ο τύπος δεν κάνει. Γύρω στο 55 οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν κάνουν κρα, περνάει χρόνος που δεν τις κάνει και πέφτει το πρώτο τεμάχιο. Αμέσως τους ρίχνει μέσα. Σωστούς έβαλε, σωστούς έβγαλε. Αλλά κάνει τη γκάφα του αιώνα, που δεν την κάνει ούτε βοηθός προπονητή 3ης εθνικής.
Έχεις ένα Λέτο που παίζει μόνος του τα χανούμια για 60΄ από αριστερά, και επειδή είσαι σκράπας δεξιά τον στέλνεις εκεί και λαζαρο δεξιά. Κι όλα αυτά για να μείνει ο κακός νίνης στον άξονα. Φυσικό είναι να μην κάνει τίποτα από κει ο μπαστιαν και να εκνευριστεί κιόλας. Το καταλαβαίνεις και τον ξαναστέλνεις πίσω. Και το λάζαρο δεξιά. Καλά, δε βρέθηκε ΕΝΑΣ να του έχει πει πως ο λάζαρος παίζει άξονα καλύτερα απ΄ το Νίνη και πως ο νίνης είναι καλύτερος δεξιά (καλά σήμερα ήταν χάλια γενικώς, αλλά λέμε). Δεν πιστεύω πως δε βρέθηκε ένας να του το σφυρίξει. Οπότε μάλλον δε βλέπει γήπεδο.
Γενικώς ωραίος ο φερέιρα, ωραία και η μπιλντέρω η γκόμενά του, αλλά δεν κάνει το παλικάρι, δε μπορώ να καταλάβω τι περισσότερο έχει από βοηθούς προπονητή στυλ τενκάτε. Καλά για το στήσιμό του δεν έχω να πω και πολλά. Τεσπά, δε μου φταίει αυτός, εδώ οι περισσότεροι σήμερα ηταν άθλιοι, απλά επισημαίνω. Για το χάλι που βλέπουμε φέτος φταίει η ακόλουθη εντεκάδα.
- Σωφέρ και οικογένεια
- Μίστερ Μιγκ
- Κότερος
- Αδερφοί ποκοπίκο γιαννακόπουλοι, λόγω μεγέθους πιάνουν μία μόνο θέση
- Μιζαδόρος αντωνίου
- Φρέιτας
- Αχινόμπλιας/Κέζος, εμείς οι δυό πάμε πακέτο
- Παίχτες, κι ας μη μπορούν τα παιδιά (όχι όλα)
- Γκότζος
- Τράκης
- Κόσμος
Καλά φίλε άλλο μάτς έβλεπες μου φαίνεται…απορώ πόσο αρρωστημένος μπορεί να γίνει κάποιος απο τον τυφλό οπαδισμό του…
Εγώ πλάκα κάνω εδώ μέσα…είμαι Ολυμπιακός αλλά εντάξει δεν θα γράψω καμία βλακεία για να πικάρω τον άλλον με εμπάθεια
Εντάξει εξαιρώ τα παόκια που έχουν μια ιδιαιτέρως εκτίμηση στην ομάδα μου
Τώρα για την ομαδούλα δεν έχω να πώ κάτι…και για τον ημιτελικό μην παίρνεις όρκο…
Όσο για το πρωτάθλημα προσέχετε μην σας περάσει και η Καβάλα!!!
Αχ! Μόνος μου πάλευα πέρυσι να πω ότι μια χαρά ήταν ο Τεν Κάτε και είχε μία στρωμένη ομάδα. Εμάς μας έπεφτε λίγος. Το κακό όμως δεν είναι αυτό. Το κακό είναι ότι όλοι μας πέφτουν λίγοι. Από τότε που θυμάμαι τον Παναθηναϊκό κανένας προπονητής δε μας έκανε και έχουμε καταλήξει να μνημονεύουμε το Μαρκαριάν (!) και το Φυλακούρη(!!!).
Για μένα στον Παναθηναϊκό φταίει ένα και μόνο πράγμα που το έχω δει στην πράξη. Είμαστε ανίκανοι να διαχειριστούμε τόσο τις επιτυχίες όσο και τις κρίσεις. Πέρυσι το καλοκαίρι δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε την επιτυχία και τα κάναμε μπάχαλο και φέτος το φθινόπωρο με το που ξεκίνησαν κάποια άσχημα αποτελέσματα (βασικά από την ήττα από την Κοπεγχάγη και μετά) δεν μπορέσαμε να σταθούμε στα πόδια μας. Που οφείλεται αυτό; Στο ότι επί δεκαετίες ο κόσμος του ΠΑΟ είναι εθισμένος στην γκρίνια. Αυτό πουλάνε και οι εφημερίδες, αυτό εκμεταλλεύονται και οι “παράγοντες”.
Εκεί που ο Ολυμπιακός π.χ. θωρακίζει παίκτες, προπονητές, παράγοντες κτλ, εμείς τους ξεσκίζουμε.
Όχι και μόνος σου, σταυροφορία ολόκληρη έχει κάνει ο Κάρπετ.
Κατά τ’ άλλα καλά τα λες, αν και το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟ αποδεικνύεται η πολυμετοχικότητα.
Ε, εντάξει, το ένα τρίτο του μισθού του Τεν Κάτε πήγαινε στον Κάρπετ το άλλο σε εμένα. Κράταγε κι αυτός κάτι…
Όσο για την πολυμετοχικότητα, απόρροια αυτών που λέω είναι. Δεν μπορείς να το απομονώσεις
Ναι ρε παιδί μου, δεν το απομονώνω, όλα μπλέκονται.
Απλά πριν την πολυμετοχικότητα, το πρόβλημα του ΠΑΟ ήταν ότι ο Τζίγγερ διαχειριζόταν την ομάδα ψυχρά σαν εταιρεία. Μόνο που κάθε εταιρεία έχει τις ιδιαιτερότητές της και μια ποδοσφαιρική εταιρεία δεν μπορείς να τη διαχειρίζεσαι μόνο με οικονομικούς όρους, γιατί στην ουσία τρέφεσαι από τον συναισθηματισμό των οπαδών. Πρέπει να πωρώσεις τον παίκτη ώστε ο παίκτης να παίξει και για τη φανέλα, και με τη σειρά τους οι οπαδοί να αγαπήσουν αυτόν τον παίκτη, πρέπει (σε θεμιτά πλαίσια) να συντηρήσεις την “κόντρα” με τον μεγάλο αντίπαλο. Ο Τζίγγερ δεν έκανε τίποτα απ’ όλα αυτά, αν και προσπάθησε να κάνει δυνατές μεταγραφές, κερδήθηκε ένα πρωτάθλημα επί δικής του διοίκησης (2004), το επόμενο χάθηκε στο τσακ.
Με την πολυμετοχικότητα το πρόβλημα ήταν ότι εξαρχής οι μέτοχοι είχαν διαφορετικές επιδιώξεις. Ο Βγενό ήθελε άνοιγμα στην κοινωνία ώστε ν’ αρχίσει να φαίνεται αλλά δεν ήθελε και εξ’ ολοκλήρου να αναλάβει την ομάδα, ήθελε και γήπεδο στο ΟΑΚΑ, οι Γιαννακόπουλοι ήθελαν να εξασφαλίσουν γήπεδο για το μπάσκετ, ο Πατέρας υποθέτω ότι απλώς θέλησε να κάνει το κομμάτι του και ο Τζίγγερ ήθελε να απαλλαγεί από μέρος (ή και το σύνολο) του οικονομικού βάρους. Με τόσο διαφορετικές επιδιώξεις, οι κόντρες και το σχίσμα ήταν αναπόφευκτο.
αν ισχυει αυτο…φαινεται ποσο καλο ματι εχουν εκει στο σαντερλαντ
Να ρωτησω κατι; Γιατι βριζετε τον Σαριέγκι για το πρώτο γκολ; Αληθεια ρωταω, δεν βλεπω καποια γκελα…
Εχω σταματήσει να βλέπω ματς μετά τον αποκλεισμό από τους ομίλους, λέω δεν γαμιέται, ας δω το 1ο ημίχρονο χθες.
Δεν περίμενα κάτι δραστικά καλύτερο, το έκλεισα και δεν είδα το 2ο.
Είτε κερδίζαμε είτε χάναμε το ίδιο θα μου ήταν.
Με κάποιο μαγικό τρόπο, πλην του Σισέ ότι έρχεται στην Παιανία εκ εξωτερικού και όχι μόνο, σαπίζει γρήγορα.
Ο Φερέιρα πιστεύω θέλει στήριξη.
Για όνομα, όχι άλλη αλλαγή προπονητή.
Είναι καλύτερος και από Μαλεζάνι και από τον ανεκδιήγητο Πεσέιρο.
Ο Τεν Κάτε θέλει ολόκληρο βιβλίο και μελέτη να καταλάβεις την πορεία του.
Ο Νιόμπλιας δεν είναι προπονητής.
:lol2::lol2::lol2:
ειδα μεχρι το 20 οποτε δεν εχω αποψη…
πιστευω οτι ο φερειρα εχασε τα ματς απο την ανακοινωση της εντεκαδας…παει το κυπελο, εκτος αν…
Εκτός αν αλλάξει ο ήλιος πορεία.
Δεν έχει μάθει η ομάδα να κάνει αποφασιστικές εμφανίσεις για ανατροπές.
ενα γρηγορο γκολ θελουμε, μεχρι το 20 για να το πιστεψουν οι παιχτες… κριμα γιατι με το κυπελο θα μπορουσαμε να ψιλοσωσουμε τη χρονια αν δεν παρουμε το πρωταθλημα, γιατι με τα διοικητικα σε τετοια κατασταση δεν βγαινει τιποτα…
To 11 τι το βαζεις?Μετα θα φταιω εγω αν αρχισω?:roll:
Έχει και ο κόσμος τις ευθύνες του. Στον Ολυμπιακό, μέχρι και ο Ερόλ Μπουλούτ και ο Τάσος Πάντος έχουν χειροκροτηθεί από την εξέδρα. Στον ΠΑΟ ούτε οι αρχηγοί σας δεν έχουν γλιτώσει από τη γιούχα καλά-καλά.
Δες ποιοι ξένοι παίκτες σας, αγάπησαν την ομάδα και ξεσκιζόντουσαν για αυτήν. Είναι οι μόνοι που τους είδε με καλό μάτι η εξέδρα και αντίστοιχα τους πόρωνε. Ο Ζέτεμπεργκ της πρώτης χρονιάς στον Ολυμπιακό, με την εξέδρα του ΠΑΟ δε θα είχε αντέξει ούτε 5 μήνες. Θα τα είχε παρατήρησει και θα είχε γίνει βετεράνος από τα 28 του.
Είστε η μόνη ομάδα που τεράστιο μέρος της εξέδρας υποστήριζε το ξήλωμα όλης της ομάδας που έπαιξε στη Ριζούπολη. :roll:
ας μας εξηγησει τι εννοει ο redrum κι μετα ας μιλησουμε. Για ποιον κοσμο μιλει, τι εκανε ακριβως ο κοσμος κτλ.
Ρε redrum ξερεις πολυ καλα πως γκοτζοι κ σια, στον κοσμο τα ριχνουν και παλι, εφαρμοζοντας την αγαπημενη τους τακτικη…
Παρεπιμπτοντως χθες στις αρχες του δευτερου ημιχρονου, οταν λεγαμε το “σε γνωρισα απο παιδι μικρο…” μονο ανατριχιλα!