Πλακα μας κανεις ρε μεγαλε?Ο ελευθεροπουλος δεν μπορουσε να βγει απ’το σπιτι του.Μεχρι κι εκει πηγαν και τον τρομοκρατησαν για να φυγει οπως-οπως.Κι αλλα πολλα παραδειγματα!Με 12 στα 14 και με ενα χαμενο πρωταθλημα περισυ,μπηκατε στο γηπεδο και τους κυνηγησατε ΟΛΟΥΣ!Ακομα κι ο κοκκαλης γι’αυτο την εκανε(και γιατι εκοψε τα μεροκαματα βεβαια).Κι εμεις,με τοσα χαμενα πρωταθληματα κι απαξιωση της ομαδας,κατηγορουμαστε ως …αχαριστοι.Κι ενταξει εσενα σε δικαιολογω,γαβρος εισαι,δεν σκαμπαζεις μια.Το εμετικο ειναι να τα ακους αυτα απο …βαζελακια.Εκει πεφτει η καρπαζια συννεφο…
ΥΓ.red rum,η επεξηγηση σου για το “γιατι φταιει και ο κοσμος”,ειναι βγαλμενη απο τις πιο σκοτεινες μερες του γκοντζιλα!Προσπαθουσε τοτε ο μουλος να μας πει γιατι …φταιει ο τσικνερ.Γιατι “εισαι τοοσο μεγαλος προεδρος και παιδι μαλαμα,που σ’εκμεταλλευονται οι κακοι μας παικτες και δεν τους διωχνεις κι επισης φταις γιατι δεν πετας εξω απο το γηπεδο τον αχαριστο κοσμο που δεν πιστευει στο οραμα σου”!Ουτε γι’αστειο να μην πιανεις στο στομα σου τον κοσμο,ουτε γι’αστειο!Αυτος ειναι το μονο θυμα,αυτος που τα πληρωνει ολα.Ουτε γι’αστειο…
Eγω για τον κοσμο σου λεω που τον εβαλες στην λιστα με τους φταιχτες,εστω κι αν προσπαθησες να το …σωσεις εκ των υστερων.Ουτε γι’αστειο ευθυνες στον κοσμο μας…
Μετά τις μουσικές λίστες έχουμε και λίστες για το ποιος ευθύνεται για την φετινή κατάσταση στο ποδόσφαιρο. Μάστα. Μόνο που το πρόβλημα δεν είναι μόνο για φέτος είναι πιο διαχρονικό και αν νομίζεις ότι έχουν τόσο μεγάλο μερίδιο ευθύνης οι 2,3 και τους βάζεις τόσο ψηλά είσαι τουλάχιστον αχάριστος. Μέσα σε 2 χρόνια σου πήραν ένα νταμπλ, έφεραν παίκτες ευγνωσμέμης αξίας που αξίζουν να φοράνε τη φανέλα με το τριφύλλι, έκαναν και λάθη βέβαια, αλλά δε συγκρίνονται με τη λαίλαπα τζίγγερ που μόνο λάθη έκανε. Οπότε πάρτο αλλιώς, αν θες τόσο πολύ να κατηγορήσεις κάτι μόνο για φέτος υπάρχει μια λέξη: ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ!
υγ. και για να μπαίνει κάπου μια τελεία γιατί κουράζει όλο αυτό το γαϊτανάκι τεράστιο τροχοπέδη της μη εκτόξευσης του Παναθηναϊκού αποτελεί το γηπεδικό. Ένα αγκάθι που η οικογένεια Β. ποτέ δε θέλησε να βγάλει απ’ το δάκτυλο του συλλόγου και να σταματήσει ο πόνος. Μιλάμε για μια οικογένεια με τεράστιο οικονομικό και πολιτικό εκτόπισμα, που ελέγχει μμε, πολιτικούς, έχει οικοιοποιηθεί τεράστιες δημόσιες ή ιδιωτικές εκτάσεις στη χώρα, “εξαφάνισε” 30.000 κόσμου που έκαναν πορεία εναντίον τους μέρα μεσημέρι και άφησε δυο ντουζίνες κορμοράνουν να της χαλάσουν τα σχέδια; Συγνώμη αλλά δεν το δέχομαι. Ποτέ δε θέλησαν να το κάνουν για διάφορους λόγους. Γιατί μη μου πει κανείς ότι δεν πιστεύει ότι αν ήθελαν γήπεδο στη Λεοφόρο δεν θα κατάφερναν να διώξουν ΓΑΔΑ και Δικαστήρια από κει. Αρκεί να το ήθελαν… Όμως… η ιστορία γράφει ότι είναι οι καταστροφείς του συλλόγου.
Χωρις καμια διαθεση για πειραγμα/ειρωνια ο κοσμος τι ακριβως πληρωνει ?
Δεν σ’αρεσει ρε αδερφε αυτο που βλεπεις ? Δεν σ’αρεσει το ολο συστημα ?
Ε δες μπαλα απο αλλη χωρα.
Χωρις να ξερω τον King και πολλες φορες δεν συμφωνω μαζι του αλλα νομιζω οτι εδω παρεξηγησες τα λεγομενα του.
Ο κοσμος βασικα “πληρωνει” ολα τα στραβα που γινονται στην ομαδα.
Τις ηττες, τις πικρες, τα επικοινωνιακα παιχνιδια που παιζονται στην πλατη του και στο παθος του για τον Παναθηναικο απο παμπλουτους επιχειρηματιες, το πειραγμα και το δικαιωμα που δινουμε σαν ομαδα απο τον καθε πικραμενο να μπορει να σου την πει εστω και αν ειναι για πλακα.
Πιστευω οτι ο κοσμος ειναι ο τελευταιος που φταει αλλα εχει και αυτος το δικο του μεριδιο.
Και δεν εννοω τοσο τους οργανωμενους.
Απλα γνωμη μου ειναι, μπορει να κανω και λαθος.
Ναι αλλα ξεχναμε ισως οτι ο κοσμος μιας ομαδας εχει δυναμη.
Μπορει να βοηθησει την ομαδα μπορει ομως και να δειξει την αγανακτηση του.
Δεν παρακολουθω οτι συμβαινει στο ΠΑΟ αλλα εχει και ο κοσμος ενα μεριδιο ευθυνης.
Ολα αυτα που λες τα υπολοιπα τα καταλαβαινω αλλα εγω απο την αλλη δεν αρρωσταινω
οταν χανει η ομαδα μου ουτε με πειραζει οταν μου την λενε.Ισως το βλεπω πιο χαλαρα
το ολο θεμα ομως…
Ουτε εγω αρρωσταινω φιλε μου αλλα ειναι ξενερα να χανει η ομαδα σου ή να μην αποδιδει. χανεις σε πειραζει εκεινη την ωρα και μετα συνεχιζεις την ζωη σου.
Δεν διαφωνω για τον κοσμο απλα ειναι ο τελευταιος που φταιει.
Για το σημερινο παιζουμε χαλια ως συνηθως, ο Σπυροπουλος ειναι τραγικος,ο Καντε δεν μπορει να συνεννοηθει με τον Ζιλμπερτο και τον Σπυροπουλο, ο Κατσουρ αφαντος οπως και ολοκληρος ο Παο απο αριστερα και συν τις αλλοις ο βοηθος εχει βγαλει 2 φορες τον Σισε οφσαιντ λανθασμενα.
Η ομαδα φαινεται πραγματικα αδουλευτη ισως να εχουν γινει καποια βηματα με τον Πορτογαλο αλλα τιποτα εντυπωσιακο.
Ενα μπραβο στον Κακο που πηρε απο την ομαδα μου 2 ποντους … Ενα μπραβο στον ανυπαρκτο Παναθηναικο που και <<καλα>> παει για πρωταθλημα … Και ενα μπραβο σε μενα που πηγα γηπεδο μετα απο δυο χρονια για να δω τον Κακο να γινεται MVP … Πραγματικα δεν νομιζω να ξαναπατισω στο γηπεδο για να βλεπω τετοια ξεφτιλικια …
Γαμηστε και αλλο το πρωταθλημα … Να πεζεται στο τελος εσεις και ο Γαυρος για το ποιος στηνει πιο καλα τα πρωταθληματα…
Στις υπόλοιπες κατηγορίες που δεν υπάρχουν οι δύο “μεγάλοι” για πείτε μου τι γίνεται; Το έχω απορία τόσα χρόνια!
Για το ματς δεν έχω να πω τίποτε. Αν ήταν πιο εύστοχος ο Σισέ θα μιλάγαμε με άλλα δεδομένα. Αλλά με τα αν δεν κάνεις τίποτε. Κατά τ’ άλλα κλασική μέτρια εμφάνιση.
Προφανως δεν μιλαω καλα ελληνικα ή καποιοι οντως δεν εχουν βγαλει το γυμνασιο.Να το κανω πενηνταρακια λοιπον,αν και παλι αμφιβαλλω οτι θα γινω κατανοητος.Ο κοσμος του Παναθηναικου ειναι αυτος που πληρωνει τον διασυρμο και την απαξιωση του συλλογου απο τους βαρδινογιαννηδες ολα αυτα τα χρονια!Γι’αυτο τον λογο και ειναι το θυμα της ολης καταστασης κι επ’ουδενι ο φταιχτης οπως μας ειπε ο redrum.
Σφουγγοκωλαριοι,υπαλληλοι και παραρτημα του γαβρου ειστε.Ξεφτιλες…