Το γνωστό φερέφωνο της διοίκησης που απομυζά από την ομάδα και τρέφεται σαπροφυτικά από αυτήν, ο πατσοκοιλιάς, ο 15ετής αφανής πρόεδρος που θεωρεί αποτυχημένη την ομάδα των παντελωνάτων, γιατί λέει μας έριξε έξω τον προϋπολογισμό και μείνανε λίγα γι αυτόν και τα παιδιά του, από χθες το βράδυ παίρνει σβάρνα τ/φ τους λοιπούς ρουφιάνους που διευθύνουν φυλλάδες και τους λέει να προετοιμάσουν το έδαφος για τη φυγή Σισέ την τρέχουσα μεταγραφική. Ήδη το συγκρότημα του χλέπα άφησε αιχμές σε α’ πρόσωπο προς τον ίδιο το ποδοσφαιριστή λέγοντας του “τι είχε και σημάδεψε το δοκάρι” και έγραψε και ένα άρθρο ο πρώην πρασινοφρουρός στο blog που συντηρεί στο θυγατρικό σάιτ των “ιταλών”, έξι μέρες μείνανε να μάθουμε…
Τι να κάτσει να κάνει ο Σισέ;Νταξ καλή η Δόξα Kρανούλας αλλά να πάει και σε ένα σοβαρό πρωτάθλημα.
Τέσπα και πως θα τον κρατήσει χωρίς λεφτά;
Και μεσα σε αυτο το χαμο εχουμε και την παρακατω ανακοινωση:
Το πόσο ζουν στον δικό τους κόσμο μερικοί άνθρωποι είναι εκπληκτικό.
Πέρα από τον οπαδικό μικρόκοσμο, ο Βγενό και η MIG έχουν τρελή χασούρα αυτή τη στιγμή από το μπλοκάρισμα της συγχώνευσης Ολυμπιακής-Aegean. Γραμμένο στα παπάρια του είχε εξαρχής τον ΠΑΟ ο mr. MIG.
όσοι δεν έχουν δουλειά εδώ μέσα παρακαλούνται να μην γράφουν αφού δεν τους αρέσει, ευχαριστώ
Καλα δεν ντρεπεστε να παρακαλατε κλαψουριζοντας μερικα λαμογια να γυρισουν πισω και να αναλαβουν την ομαδα σας ?? :lol:
Συγκινηθηκα με τα οσα δραματικα περνα ο παο πραγματικα…
Αχ αυτες οι εκατομμυρια πρασινες καρδιες.
Δεν παιρνουν καθε χρονο πρωταθλημα και προδωθηκαν.
#-o
Για σπάσιμο στον αποπάνω το κάνεις, ε? :thumbup:
Οχι ρε φιλε, σοβαρα μου κανει εντυπωση :
Να ερθουν μερικα μεγαλολαμογια να σου πουλησουν οραμα για ενα χρονο,
να σηκωθουν να φυγουν αφηνοντας την ομαδα στα κρυα του λουτρου,
και μετα οι οπαδοι χωρις καμια αξιοπρεπεια και (καλως εννοουμενο) εγωισμο,
να βγαζουν ολοκληρη ανακοινωση-μανιφεστο
οπου ουσιαστικα κλαιγονται γιατι τους προδωσαν τις πρασινες καρδιες
και εμμεσα τους παρακαλουν να επιστρεψουν για να μην χασει την πρωτια η ομαδα.
:?
Και μια ωραια εικονα ετσι για το χαβαλε
Αν και δε θεωρώ ότι με την ανακοίνωση αυτή κλαίγεται κανένας, συμφωνώ ότι είναι τέτοιο το τυφλό μίσος κατά των Βαρδινογιάννηδων που τον πρώτο τυχδιώκτη που βρέθηκε τον έκαναν ήρωα. Και μιλάω κυρίως για το Βγενόπουλο γιατί νομίζω ότι ο Πατέρας ήθελε και θέλει να βοηθήσει, απλά (όπως από την αρχή είπε) θα προσφέρει το χρόνο του αλλά πολύ λιγότερα από τα λεφτά του.
Και παρότι αποδείχθηκε ο τυχοδιωκτισμός του, εξακολουθούν να τα βάζουν πρώτα με το Βαρδινογιάννη και μετά με τον Βγενόπουλο και αυτό πάλι γιατί “έπαιξε το παιχνίδι του”.
Τέλος πάντων εγώ έχω μπουχτίσει με ανθρώπους που “αγαπάνε” την όποια ομάδα και θέλουν να την έχουν για χόμπι. Εγώ θέλω έναν ιδιοκτήτη που να θέλει να βγάλει λεφτά από τον ΠΑΟ και ας μην τον αγαπάει καθόλου. Μπορεί να βγάλει πολλά, πάρα πολλά φράγκα αλλά νόμιμα; Μαγκιά του. Γιατί αυτό θα σημαίνει ότι η ομάδα πάει καλά, παίζει μπάλα, παίρνει τίτλους κτλ. Αν ακούω για αγάπες και αφίσες στο δωμάτιο… μακριά και αγαπημένοι.
Εκτός και αν ο αθλητισμός βέβαια ξαναγίνει ερασιτεχνικός οπότε ακόμα καλύτερα…
Ρε κοίτα την ομαδούλα σου να πούμε…
Βγάλατε ένα πανί για καζούρα, και?
Οι μαχητικές γριές θα τον διώξουν… ρε τι γίνεται…
mandrake εδώ καλά καλά ο ερασιτέχνης δεν είναι ερασιτέχνης, θα γίνει η μπάλα… τέσπα μεγάλη συζήτηση…
όσο για το αν γλέιφουμε, δε γλείφουμε ρε, τους Β. δεν θέλουμε να ασχολούνται άλλο αυτός είναι ο τελικός στόχος, ας έρθει όποιος θέλει, ας πάω ακόμα κι εγώ, απλά να μην είναι αντιπαναθηναϊκοί οι ιδιοκτήτες, γιατί αυτό είναι οι Β. φίδι ο μπαμπάς, χανούμι ο υιός, γαύρος ο θείος.
Ε γινε Πορτο ρε
Εχeι καταντησει αηδια.
Παραιτηθηκε ο Πατερας απο το Δ.Σ. επειδη του πετανε λασπη το Derby και η Πρασινη.
Δεν παλυεται η κατασταση.
Εμετος. Απο ολους.
Δεν μπορω να σκεφτω καθαρα για ποιο πραγμα θελω.
Απλα κανουν τον κοσμο να μην θελει να παει ουτε γηπεδο ουτε να ασχοληθει με ολες τους τις βρωμιες.
Υπαρχουν τοσο ωραια πρωταθληματα εκει εξω οπως το Αγγλικο. το Γαλλικο, το Ισπανικο ακομα και το Ιταλικο και ειναι τοσο ευκολο να το παρακολουθησεις στη σημερινη εποχη που ειναι ουτοπικο να ασχολουμαστε καθε τρεις και λιγο με τα σιχαματα τους.
Ειλικρινα η ξενερα με την αγαπη για την ομαδα κοντραρονται στα ισια.
Πάει ο Φρέητας.
Πως τα καταφέρνει αυτή η ομάδα να προσφέρει τόσες συγκινήσεις είναι ανεπανάληπτο…
Ελεγα οτι αν δεν ποσταρει αλλος δεν θα αναφερω τιποτα.
Το κλεινουν σιγα σιγα το μαγαζι και θα ειμαστε ολοι ηρεμοι.
Επιστροφη στο ερασιτεχνικο…
ε και. Το ότι παραιτήθηκε ο σοκοφρέϊτας, ο πορτογάλος τουλούμπας, μόνο κακό δεν είναι. Ένας άνθρωπος που ήρθε στον Παναθηναϊκό από τους Β. με ένα και μόνο σκοπό. Να απογυμνώσει τον πάγκο της ομάδας και τα κατάφερε, άντε να παίρνουν σειρά και τα αφεντικά του…
Kali mas tixi…let the game begin…gia na doume…
χααχαχαχ :lol:
Στο καλό και να μας γράφει …
όταν νικάς τον Ολυμπιακό και στήνεσαι στον Ολ. Βόλου, που πας έτσι?? ε???
έχουμε παιχτούρες, που δεν έχουν το ανάλογο πάθος και τσαμπουκά…
ο μόνος που είναι άρχοντας είναι ο CISSE
Χθες μονο το πεταλο αξιζε!!!
Τα πράγματα θα πηγαίνουν προς το χειρότερο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος…δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα…