Από το τέλος του πρωταθλήματος και μετά να δεις…
Ξαναγυρνάμε σε δοξασμένες εποχές…
Από το τέλος του πρωταθλήματος και μετά να δεις…
Ξαναγυρνάμε σε δοξασμένες εποχές…
Πρωτη φορα φετος η ομαδα δειχνει διαθεση να ιδρωσει για να παρει οτι καλυτερο μπορει.
Γκολαρα ο Ζιλμπερτο.
Ιδωμεν.
κανα λινκ που να μην κολλαει παιζει? ειδα οτι απεκτησε ενδιαφερον ο αγωνας:)
Γκολ απο ΛΟΥΚΑ, μαγκες. 8)
Απιστευτα πραγματα…μιλαω για το γκολ στο τελευταιο δευτερολεπτο.
γιατι τοσες καθυστερησεις?? 8 λεπτα? wtf8O
Αφου εγινε ετσι πραγματικα ειμαστε τραγικοι.
Καρνεζης Rules.
μαλακες ήμαστε αχρηστοι…
εντελως
Παιδία ο Καρνέζης μας πούλησε σήμερα…η ομάδα έκανε μεγάλο παιχνίδι…δεν υπάρχει αυτό που έκανε στο τέλος…
Ξενερα…
το ακουγα απο το ραδιοφωνο ( μου κολλαγαν ολα τα λινκ για στρημ) και ειπαν κατι για διαιτητικα λαθη! ισχυει? και αν ναι ποιον ευνοησαν?
Κάτι ακούστηκε για υπερβολική δεύτερη κίτρινη στο Βύντρα και για αδικαιολόγητα πολλές καθυστερήσεις.
Αλλά ντάξει μαλακίες, το θέμα είναι ότι ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να χάνεις τέτοιες προκρίσεις μ’ ΑΥΤΟΝ τον τρόπο.
εμενα τουλαχιστον δεν με ενδιαφερουν αυτα.
Γινομαστε ολο και πιο μικρη ομαδα.
Δεν μπορει να υπαρχει καθε φορα τουλαχιστον ενας μαλακας που ειναι στη κοσμαρα του και δεν βγαινει τιποτα στο τελος.
Βεβαια ολη την χρονια οι περισσοτεροι ειναι σαν μαλακες αλλα οχι κι ετσι.
ΦΤΑΝΕΙ ρε παπαρες ΦΤΑΝΕΙ.
Eγω ουτε ακουγα ουτε τιποτα.Απλα εκανα ρεφρες το σπορτ φμ.Αλλα τι διαιτητικα λαθη και μαλακιες.Αποκλειστηκαμε.Τελος.
O Bυντρα θα μπορουσε να χει φυγει και νωριτερα στο 1ο ημιχρονο για το τακλιν
τετοιο κρεμασμα σε ομαδα απο τερματοφυλακα δεν εχω ξαναδει…το παιδι καρνεζης πως λεγεται δε παιζει να μπορει να του σηκωθει πλεον…απλα δε μπορω να βαλω τον εαυτο μου στη θεση του
Τι διαιτητικα που χει δωσει 7 ΛΕΠΤΑ, και το γκολ μπηκε στο 98… Αντε γαμησου, να πουμε!!! Αντι για 1-5 ή 1-6 που ηταν το ματς, τωρα να.
Eπρεπε να παιζαμε αλλο ενα ημιχρονο, ετσι μωρε…
Καλά πραγματικά, ουτέ εγώ δεν θέλω να στέκομαι σε αυτά, αλλά τα επιπλέον δεπτερολέπτα που κρατάει ο διαιτητής μετά το τέλος των καθυστερήσεων να κρίνουν έτσι το παιχνίδι…? 8O
Καλά μιλάμε από την λήξη και μετά έχω μείνει να κοιτάω την οθόνη σαν χάνος…τα μέλη μου αρνούνται να υπακούσουν…
Τι να πώ, όσο οργισμένος είμαι με τον Καρνέζη, άλλο τόσο τον λυπάμαι…
Α δεν είχαμε πάει στην παράταση;
Γιατί νόμισα ότι επανέφεραν τον κανονισμό του “χρυσού γκολ”!