Παναθηναϊκός

Ηταν 7 λεπτα και 15 δευτερολεπτα οταν το κλεισα και μου λεει ο πατερας μου περασε η αεκ, του λεω λαθος θα ακουσες. Πότε πρόλαβε και έγινε φάουλ και εκτελέστηκε; Και δεν υπαρχει πουθενα βιντεο να δω τι εκανε ο Καρνεζης :stuck_out_tongue:

Τι κλαιτε μωρε και μου λετε για το ενα λεπτο που κρατησε ο διαιτητης οταν το μαλακισμενο ο Βυντρα επρεπε να πουλεψει απο το πρωτο ημιχρονο. Λυπαμαι, αν μπορουσατε ας το καθαριζατε απο πριν και ας ειχατε ενα σωστο τερμα. Φιλια!

Το ένα δεν έχει σχέση με το άλλο μικρέ. Γενικώς ψυχραιμία, πάρε μια βαθιά άνασα, ΟΚ πέρασες, δεν είναι τίποτα, το χεις ξανακάνει (αλήθεια!)

Και συγχαρητήρια για την πρόκριση.

Αν το παμε με μια τετριμμενη πλεον λογικη, αν ειχε φυγει ο Βυντρα, δεν θα ειχε βαλει το γκολ, θα ειχε παει αλλιως το ματς μπλα μπλα.

Anyway, ανουσιο θεωρω να γκρινιαζετε. Αν ο Καρνεζης ειχε μεινει στο τερμα και δεν τρωγατε γκολ, πειτε με ειλικρινεια ποσοι θα λεγατε για το ενα εξτρα λεπτο ξερω γω.

Εγώ θα έλεγα πάντως.
Πάντα τα κοιτάζω αυτά.

Στο τοπικ της Κουλας να τα λες αυτα, οχι εδω δε θα βριζεις παικτες του Παναθηναικου, γκεγκε??

αν δεν κανω λαθος και στο πρωτο ματς ειχε κρατησει ενα λεπτο παραπανω+ και δεν μιλησε κανεις, οπωτε τσιου

Πασο ρε Πιρουνια. Εστω, ενας εσυ. Ποσοι απο τους πικραμενους φιλους της ομαδας σας ομως θα το υπολογιζαν αυτο μια ή αλλη?

Εdit: Συνικ, δεν ξερω κατα ποσο ειρωνευεσαι (ποσως με ενδιαφερει), αλλα οκ τις εριξε τις κλωτσιες του και με πουστικο τροπο μαλιστα, μην κοροϊδευομαστε.

1. Καλά σωστό αυτό. Α, για τη γιαγιά μου σου χω πει ε; Αν είχε ρουλεμάν θα τανε ποδήλατο. =Ρ

2. Έλα μωρέ, ποιός γκρινιάζει. Απλά κάνας-δυο μες στην ξενέρα τους πετάξανε κάποια ειρωνικά σχόλια για το διαιτητή. Σιγά.

Αν θες να δεις όχι γκρίνια, αλλά ΥΣΤΕΡΙΕΣ, δες το αυριανό εξώφυλλο της Πράσινης! =Ρ

Δηλαδη πειραζει να περασεις με κοκκινο φαναρι μονο αν πατησεις ενα πεζο.Αμα περασεις με κοκκινο και δεν χτυπησεις κανενα ειναι ολα οκ!

O,τι και να εγινε αποκλειστηκαμε και ο μονος που φταιει ειμαστε εμεις!

πάντως ο σπήκερ τα λέει σωστά στο τέλος.

[I]καρνέζης… και γκολ![/I]

κρίμα το παιδί…

Οχι και κριμα, στον παναθηναικο παιζει, δε γινονται αυτα… Κι αυτο και το πρωτο…

2ο συνεχές ματς με γκολ Ζιλμπέρτο, τώρα που είναι πλέον κοντά στο να χαρακτηριστεί παλαίμαχος και δεν πήραμε την πρόκριση.

Εγώ ένας από τους λόγους που βιδώνομαι είναι αυτός.
Γιατί τον πίστευα τον Καρνέζη σαν τερματοφύλακα.
Γι’ αυτό και δεν με είχε πολυενοχλήσει που δεν έπαιζε ο Φερνάντεζ.
Τώρα…

Η ώρα του κομήτη, έλα ξεκαβλώστε για κάτι τέτοιες στιγμές υπάρχετε κι εσείς. Ο Τουλούμπας στα ερτζιανά ορίετε ότι μείναμε από αρχές Φεβρουαρίου εκτός στόχων ενώ το καλοκαίρι λέει η διοίκηση άλλα μας έλεγε ότι και καλά έχουμε το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας μας. Αλήθεια ποια ακριβώς ήταν η διοίκηση που τα έλεγε αυτά Κώστα;

ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ ΜΑΤΑΞΑΝΑΠΕΙ! ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…

Μπορείτε να συνεχίσετε να βρίζετε καρνέζη και λοιπούς τώρα, λίγοι μείναμε εξάλλου, όχι εδώ αλλά παντού…

Γιατί δεν έπαιζε ο Τζόρβας?
(μόνο τα του Π.Α.Ο.Κ γνωρίζω)

ΟΚ, αλλα περα απο την οικογενεια, που καποιοι κομητες (οπως λογικα θα ξερεις) την κραζουμε συνεχως, ο Καρνεζης κανει η δεν κανει? Σ αρεσει να τον βλεπεις στον Παναθηναικο?
ΤΟ ξερουμε οτι το προβλημα ειναι γενικοτερο, τα χουμε πει και για τα καλοκαιρινα και για τα παλια, αλλα ακομα κι ετσι πηγαμε να τρελαθουμε με μια μεγαλη προκριση, αλλα…

…αλλά σκατά φάγαμε αντί για τουλουμπάκια

λιγο οφτοπικ, πιθανοτατα να μην ενδιαφερει και κανενα, εγω απλα θα το πω επειδη εγινε αυτο που εγινε σημερα…[SPOILER]τον Ορεστη τον γνωριζα οταν επαιζε εδω στον ΟΦΗ '94 και τον ειχε μαθητη ο πατερας μου στο σχολειο στο Ηρακλειο, μετα που ηρθε απο τη Κερκυρα…ειναι κριμα αυτο που εγινε διοτι απο τα παιδια εδω Δασκαλακηδες, Σηφακηδες κτλ που παιξαν στα σαλονια, ηταν αυτος που εγω προσωπικα ειχα διακρινει το μεγαλυτερο ταλεντο απο ολους(καλα, οχι μονο εγω αλλα τεσπα, αυτο ειναι αλλο, πιο πολυ παραφιλολογικο παρα γεγονος ωστε να το αναφερω εδω ή να το αποδειξω σε καποιον)…και ειχα χαρει πολυ οταν πηγε ΠΑΟ διοτι ηλπιζα οτι ευκαιριες που εχανε στη Κρητη να τις εβρισκε εκει…κριμα για αυτο που εγινε σημερα, ο Καρνεζης ειναι πολυ καλος τερματοφυλακας με μικρη εμπειρια δυστυχως και αρκετες [U]στερημενες [/U]ευκαιριες…ελπιζω-αν και χλωμο-να μην θαφτει…[/SPOILER]

OK, του τουλουμπα ειμαι κι εγω!!! Μ αρεσει που τα πιανεις… αλλα γαμησε το, δε γουσταρω να τσακωνομαστε και μεταξυ μας