τι να πεις για αυτο το παιδι τωρα τι!!!??
καλα να πάθουμε…
τι να πεις για αυτο το παιδι τωρα τι!!!??
καλα να πάθουμε…
υπαρχει περιπτωση να μπηκε στην αποστολη και στην 11αδα λογω του κανονισμου κατω των 21 ετων??
γιατι υποψιαζομαι πως περι αυτου προκειται…τραγικο απλα
Ο Καρνεζης ειναι 26
τοτε γραψε λαθος
το οποίο , αν ισχύει, ο ολυμπιακός δεν το τήρησε
Σόρυ δικό μου λάθος στη διατύπωση, τεντομένα και τα νεύρα τέτοιες στιγμές, ασφαλώς και δεν είσαι του τουλούμπα. Ξέρεις κάτι, έχω σταματήσει από το 2008 να βρίζω παίκτες. Τόσα χρόνια σταυρώναμε τον έναν σταυρώναμε τον άλλο, τίποτα. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, κάποιος τους έφερε όλους αυτούς, δεν ήρθαν μόνοι τους. Απαράδεκτος ο Καρνέζης σήμερα, και στα δυο γκολ φέρει ευθύνη και ειδικά στο δεύτερο τεραστιότατη…
Αφού είδα και τα γκολ, να τονίσουμε ότι σε 2 ματς βάλαμε 5 γκολ, τα οποία τα 4 είναι από κόρνερ.
Να και κάτι που είναι σημάδι του Ζεζουάλντου.
ΟΚ, οντως τεντωμενα τα νευρα τετοιες ωρες! Και εχεις δικιο για τους παικτες, και γω παλια τους εβριζα… Αλλα αλλο ενας παικτης δεν ειναι κακος, αλλο να τον βριζεις. Και οπως ειπες πολυ σωστα, το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι!
Και δηλωσεις Τριποδου
«Τρεις λέξεις για να εκφράσω την αποστροφή μου για απόψε. Το θέμα δεν είναι ότι χάσαμε την πρόκριση. Θα το πω άσχημα ενδεχομένως, αλλά [B]έχω την αίσθηση ότι σήμερα με… πηδ…αν[/B].
[B]Οταν είναι 7 λεπτά καθυστερήσεις και δεχόμαστε γκολ στα 7 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα, καταλαβαίνετε τι λέω. Το να δίνεις δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Βύντρα στο πλάγιο το χαρακτηρίζω με την ίδια λέξη[/B]. Το έκανε και η ΑΕΚ 2-3 φορές αλλά χωρίς να τιμωρηθούν.
Αυτή η ανακατωσούρα μου προκαλεί αηδία, αποστροφή. [B]Πραγματικά, πραγματικά είμαι αποκαρδιωμένος όχι επειδή χάσαμε την πρόκριση αλλά για τον τρόπο με τον οποίο την χάσαμε. Συνέβη για μένα κάτι πολύ σημαντικό απόψε, που είναι η αναγέννηση μιας ομάδας. Είδαμε μια ομάδα που δεν τα παράτησε, που έδωσε τη μάχη της, παίζαμε με 10 παίκτες αλλά πολεμήσαμε για τον χρόνο που έπρεπε να παίξουμε. Και σας το λέω εγώ που ξέρετε ότι έχω παίξει σε πολλές μεγάλες ομάδες στο παρελθόν[/B]», είπε ο Γάλλος άσος του Παναθηναϊκού.
«Φαίνεται ότι ο διαιτητής περνούσε πολύ όμορφα και ήθελε να επεκτείνει τον χρόνο του αγώνα. [B]Ημουν υπερήφανος σήμερα που ήμουν αρχηγός αυτής της ομάδας. Επαιξα σε μεγάλες ομάδες και αυτό που κάναμε σήμερα ήταν πραγματικά μεγάλο[/B]», συνέχισε ο Σισέ και σε ερώτηση για την μη αποβολή του Βύντρα, σε δύο περιπτώσεις, στο πρώτο ημίχρονο, απάντησε.
«Είστε διαιτητές; Με ρωτάτε τώρα; Θα προτιμούσα να έχει δεχθεί κίτρινη ο Βύντρα για ένα μαρκάρισμα και όχι στο πλάγιο άουτ. Ηταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις μας και μπορούμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο ως το τέλος. Ηταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας από την ημέρα που ήρθα εδώ».
[SPOILER]Και γω εδώ Κέρκυρα είχα ακούσει τα καλύτερα για τον Καρνέζη γι’ αυτό το λέω.[/SPOILER]
Επίσης, λόγω στρήμινγκ δεν κατάφερα να δω τις ευκαιρίες των αντεπιθέσεων.
Ούτε να πάρω χαμπάρι την αλλάγη με… Πλεσι!!!
Τη μία εκτός αποστολής, την άλλη μέσα. Και Καραγκούνης πάγκο.
Επί της ουσίας, θα μπορούσαν να είχαν μπει πολλά γκολ και από τις δύο ομάδες όπως εξελίχτηκε το ματς. Όχι όμως μ’ αυτόν τον τρόπο! :?
Κατά τ’ άλλα post_digital δίκιο έχεις για τις ευθύνες, εννοείται αυτό.
Τέλος, να αναφέρουμε και την εισβολή από τα κωλόπαιδα της ΑΕΚ που ευθύνονται για τις καθυστερήσεις. Μπήκαν μέσα μόλις πήρε τα πάνω της η ομάδα. Αλλιώς θα έγραφε κι άλλα το κοντέρ!
Παντως ασχετα απο τα ενδοπαναθηναικα που εχετε ,για να λεμε και του στραβου το δικαιο ,σημερα ο παο ηταν πολυ καλυτερος και βασικα ηταν το μοναδικο φετινο ματς που εγω ειδα το βαζελο και ειπα “ωπα παιζουν μπαλα σημερα” .
Στο 1-1 μαλιστα επειδη το εβλεπα παρεα και με αλλους βαζελους,τους ειπα δν παιζει να μην το γυρισετε .Φαινοταν.Το φορτωσα και στο στοιχημα εκεινη την ωρα(1-3 , 1-4 σκορ) αλλα κλαιν …
εε το τελος ειναι αυτο που λεμε οτι οταν παει κατι στραβα απο την αρχη (της χρονιας τωρα συγκεκριμενα) τελειωνει και με το χειροτερο τροπο .και χειροτερος τροπος για να ξεμεινεις απο στοχους φετος δν υπηρχε .
Ο αποπάνως να μη βιάζεται, δεν το χει σηκώσει ακόμα.
:respect:
σορυ man αλλα το χω σηκωσει απο τον Δεκεμβρη κιολας .
ΟΚ, αφού έτσι νομίζεις, να ελπίζεις να μη βρεθείς μπροστά σε καμιά δυσάρεστη έκπληξη.
Έλα ντε, ποιος να τους έφερε άραγε?
Ο Ορέστης Καρνέζης ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον ΟΦΗ και την σεζόν 2007-2008 αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό
Ωωωω, τι σύμπτωση.
Ποστ ντίτζιταλ σταμάτα να βλέπεις εχθρούς παντού, είπαμε όλοι κατά της οικογένειας είμαστε, τέλος, πάπαλα, πως το λένε φινίτο.
Λοιπόν συμπαθώ τα λεγόμενα του Lupin, όμως το παιδάκι αυτό μπορεί να κάνει άλλες δουλειές, να ψάξει όπως ψάχνουμε όλοι μας, μια φορά για επαγγελματίας τερματοφύλακας μέχρι στιγμής είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ.
Άμα έχει @@ θα τα δείξει μετά από το έγκλημα που έκανε.
Α, και το ματς δε χάθηκε από αυτόν.
Από το μαλάκα το Λέτο - του οποίου είμαι ο μεγαλύτερος υποστηριχτής - που στο 90 χάνει το ΣΙΓΟΥΡΟ 1-4.
Μάθετε να βλέπετε μπάλα ρε μάγκες.
να θες να “αγιασεις” και να μη μπορεις :roll:
ααα και κατι αλλο,επειδη οπου και να κοιταξεις ,βλεπεις παντου να πεφτουνε παναγιες για τον Καρνεζη , για μενα ειναι κριμα για το παιδι ,γτ απο τις μικρες εθνικες που χει παιξει ειχε δειξει καλα στοιχεια . τωρα θα παει ακλαφτος μετα απο αυτο …
ανακοινωση αεκ :
[I]"Είναι δικαιολογημένη η ανάγκη του Παναθηναϊκού να καλύψει επικοινωνιακά απέναντι στον κόσμο του τον αποκλεισμό του από την ομάδα μας, η οποία σήμερα πέτυχε μια [U]απόλυτα δίκαιη[/U] και σημαντική πρόκριση».[/I]
δηλωση Μακου :
«Μας το χρωστούσε [B]η τύχη[/B]»
πηγη ,http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=109980688
δηλωση Μιτσελ :
«Αυτό το γκολ θέλαμε να το βάλουμε ακόμα και οι φίλαθλοι, [B]ήταν και θέμα τύχης[/B], δεν υπολόγισε καλά και ο τερματοφύλακας κι έτσι το πετύχαμε»
πηγη,http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=109974684
δηλωση Χιμενεθ :
«[B]Ο Θεός ήταν[/B]… ΑΕΚ»
πηγη,http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=109976683
το [I][U]“απόλυτα”[/U][/I] στην ανακοίνωση, μου αρέσει και μιλάνε για επικοινωνιακή πολιτική .
Α,ρε κατακαημένη ελληνική γλώσσα ,ο καθένας λέει και το χειρότερο γράφει οτι θέλει.
Είμασταν καλύτεροι ,αλλά δυστυχώς η μπάλα είναι και έτσι .
Εγώ πάντως είμαι περήφανος για την εμφάνιση και την προσπάθεια .
Τώρα είδα το γκολ 8O #-o
Πάω να πω ευχαριστώ στα ΠΑΟΚια τώρα…
Γελαν κι οι πετρες ε.
(Δεν ειδα το ματς, ουτε με νοιαζει τι εγινε.)
Έλα μωρέ.Βλέπεις κανέναν να λέει για διαιτησία εδώ;Το γκολ αυτό ΔΕΝ μπαίνει.Απο κει και πέρα όλα μια χαρά με την τουλούμπα του γαύρου.ΑντιΟλυμπιακοί είναι όλοι όχι αντιΑΕΚ.
Που εννοώ ότι αν τα έλεγε αυτά ο Σισέ σε ματς με γαύρο θα συμφωνούσαν όλοι εδώ, ας μη γελιόμαστε.Γαριδάκης;Πούσε ρε μεγάλε;Γαριδάκης;