Παναθηναϊκός

πως τα καταφεραν ετσι και ειμαστε ξενερωμενοι (και αρκετα θυμωμενοι) αλλα και περηφανοι μετα τα χθεσινα δεν μπορω να καταλαβω.

Γενικα αν επαιζαν οπως χτες σε ολα τα σημαντικα ματς φετος κανεις δεν θα ειχε παραπονο.
Ας κρατησουν τα θετικα και να πανε να παιξουν με την ιδια ψυχη και με τον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ ποσες αγωνιστικες πρεπει να φαει μετα τα χθεσινα?

Αυτο σε βολευει?

οχι, γιατι μετα θα ακουμε παλι οτι ακουμε τοσο καιρο.

Για να ειμαι ειλικρινης δεν πολυ πιστευω για μεγαλη νικη του βαζελου μεσα στο Καραισκακης.
Πολυ θα την ηθελα αλλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος οτι θα δειξουν αντερα.
Αντιθετως εσυ εντος εδρας εισαι με τον ενα ή αλλο τροπο δυνατος(δεν εννοω διαιτησιες τωρα).
Ετσι κι αλλιως ηταν και ειναι μια πολυ δυσκολη χρονια για εμας.
Αλλα τωρα καλα κρασια αν εχουμε τετοιες τιμωριες…

αν ειχατε προκριθει χτες θα διαφωνουσα βεβαια, γιατι θα ειχατε αλλον αερα. τωρα υπαρχει μεγαλη ξενερα αλλα κ το μονο και καλα που σας μενει. παντως μας εχω ικανους να αυτοκτονησουμε. ειμαστε για κλαματα φετος στα ντερμπι αν εξαιρεσεις αυτο με τον παοκ στην εδρα μας.

Και αυτο με τον ΠΑΟΚ σας εκατσε καλα και η εξελιξη του παιχνιδιου.
Εισαστε αυτο που λεει η παροιμια στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος.
Εχετε κανει καλες και εξυπνες δημοσιες σχεσεις αλλα ακομα μεγαλη ομαδα που να αντιδρα στα δυσκολα δεν εχετε. Εχετε κακη νοοτροπια.
Καλο ειναι παντως να ξεφυγουμε λιγακι απο διαιτησιες τιμωριες και την καλλιεργεια (αυτο το αφηνουμε στον Αντωνη με αγαπη… χε χε χε κακια) αρνητικου κλιματος.

ξερεις καμια νικη που να μην την παιρνεις αν δεν σου κατσει καλα το ματς?? χαχαχαχα.
οσο για τις τιμωριες και τις διαιτησιες εγω μαζι σου. αλλοι θα γκρινιαζουν παλι ομως απο τα μπλογκς τους και θα φανατιζουν δυστυχως το κοσμο. ειναι φανερο οτι βολευει η φανατιλα.

Ξερω νικες που τις παιρνεις με μαγκια και οχι απο τυχη (οταν δεν σκοραρε ο ΠΑΟΚ) και την ανοησια καποιου να παρει κοκκινη επειδη απλα δεν ξερει πως να αντιδρασει σε εναν αγωνα.
Εδω θα μου πεις οτι αξιζες κατι καλυτερο απο το 1-1 στο πρωτο παιχνιδι με τον ΠΑΟΚ και θα εχεις δικιο αλλα δεν εμφανιστικες ποτε στο δευτερο παιχνιδι οποτε εισαι αξιος της τυχης σου.
Φανατιλα φιλε μου και Αγιος ο Θεος. Ειδικα σε εμας τους δυο τους μεγαλους μας εχουν κανει πολυ χαλια μας καταλογιζουν ολα τα κακα του κοσμου (οχι παντα αδικαιολογητα) και ολοι οι υπολοιποι συνηθως παραπονιουνται οτι δεν τους αφηνουν να υπαρχουν οι δυο μεγαλοι αλλα σε καθε ευκαιρια σκυβουν ευχαριστως αν ειναι να πουλησουν ακριβα καποιο παιχτη και να παιξουν και εκεινοι ενα ρολο σε αυτο το θεατρο του παραλογου.

Συγγνωμη για το διπλο ποστ απλα διαβασα και ενα σοβαρο αρθρο.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=21130&subid=2&pubid=110040684

σωστος ειναι. αλλωστε να γκρινιζιαιζεις γιατι αφησε το ματς 40 δευτερολεπτα παραπανω ειναι λιγο τραγικο. αν το εβγαζε ο καρνεζης το ματς παλι εκει θα εληγε. τελευταια φαση ηταν. ημαρτον που λεει και ο γεωργιου.

Ας ηταν μαγκας ο Λετο να κανει το 1-4 στο 93 και να πανε ολοι σπιτια τους.
Βεβαια ο Καρνεζης στην κοσμαρα του. Δεν ηταν ετοιμος για τετοιο παιχνιδι και μετα τα χθεσινα δυσκολα θα γινει.

[SPOILER]κοντρες με τον Μητρογλου και ετσι :D[/SPOILER]

υπερακυριλα αλλα: oι προφητειες του μαλεζανι βγαινουν αληθινες!δειτε το βιντεο του ξεσπασματος στο 3:31!!! (η οικογενεια βαρδινογιαννη στην ουσια εχει αποχωρησει απο τν παναθηναικο) http://www.youtube.com/watch?v=CQm9RJfoVoA&feature=player_embedded#:p:p

Υ.Γ. πλακα πλακα ειπε και καποια σωστα πραματα ο μαλεζανι εκεινο το βραδυ…

αν είσαι παναθηναϊκός είσαι ή ηλίθιος ή τσάτσος για να πιστεύεις ακόμα στους Β. μετά από όσα έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν.

ρε φιλαρα ολυμπιακος ειμαι και παλι παναθηναϊκος να ημουν για πλακα το ειπα…χαλαρωσε λιγο

[B]Χτύπησε την «πόρτα» του Κούπερ ο Παναθηναϊκός[/B]

Τον αντικαταστάτη του Ζεσουάλδο Φερέιρα, σε περίπτωση που δεν ανανεωθεί η συνεργασία μαζί του, ψάχνουν στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έχουν κάνει ήδη μια πρώτη επαφή με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, σύμφωνα με την ?Realsports? και η απάντηση που δέχτηκαν από τον Αργεντινό τεχνικό ήταν άκρως ενθαρρυντική.

«Είμαι επαγγελματίας και εξετάζω όλες τις προτάσεις που έχω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να έλθω στον Παναθηναϊκό» φέρεται να είπε ο πρώην προπονητής του Άρη σε ανθρώπους του «τριφυλλιού», σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Οι ενστάσεις που έχει ο Κούπερ έχουν να κάνουν με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού και για τον λόγο αυτό έχει ζητήσει εγγυήσεις, σε περίπτωση που αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό των «πρασίνων». Από την πλευρά τους οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό προσπαθούν να ικανοποιήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τον 56χρονο τεχνικό, επειδή έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του και δεν θα περιμένει εσαεί, καταλήγει το κείμενο.

αλήθεια ή μουφα?

Περιμενε να παρω τηλ τον μπαμπουινοχελακη να ρωτησω…:roll:

Γαβροι,οι μεγαλυτεροι οπαδοι των καβουρογιαννηδων.Για πολυ …αγαπη λεμε.

Ο Πορτογαλος εχει κανει τρελη δουλεια στα στημενα.

@drenie καλα το γκολ ειναι δωρο απο τον τσιριλο αλλα τεσπα…

παρα πολυ σημαντική νικη η σημερινή…
μπραβο μας επιτέλους αρχίσαμε και παίζουμε με παθος!!